עבור לתוכן

דת ואמונה - דיון מרוכז - V2.0

Featured Replies

פורסם

^^^^

ואני חשבתי שלא יהיו לו אלוהים אחרים על פניו... :silly:

אני בטוח שיש מעגל מיוחד בגהנום לרפורמים נכון רוני? :screwy: או לכל השאר, אתה מבין למה זה טיפשי או שעוד לא??

רק הדרך שלך להיות יהודי היא הדרך שאלוהים רוצה? ואולי הוא רוצה היום שאני יהיה בודהיסטי כמו שישו הטיף? יש לך קו ישיר אליו

כי יש לי עוד כמה שאלות... :itschy:

• תגובות 4.6k
  • צפיות 449.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ואני חשבתי שלא יהיו לו אלוהים אחרים על פניו... :silly:

גם אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![br]פורסם בתאריך: 11.12.2008 בשעה 22:27:18

אף אחד לא אמר שאלוקים אסר זאת, אלה חכמים אבל עשו זאת לפי הכתוב בתורה וכך אלוקים ציווה אותם, תמשיך להתעלם מזה.

אייךךךךךךךךךך!?!??!

אבלל איך!??!?!

אתה חוזר כבר 25 פעמים על המשפט "הם פסקו על פי התורה".

איפה??!?!

כתוב בתורה ל-א ת-ב-ש-ל ג-ד-י ב-ח-ל-ב א-י-מ-ו. - הקב"ה מעיד לנו שאין מוסרי לבשל גדי בחלב של אמא שלו.

איך זה קשור ללא תאכל פרוסת עוגת גבינה אחרי כריך עם שניצל?!?!?! איך?!?!?!

עוד כתוב.

"כל אשר אני מצווה אתכם לא תוסיפו עליו ולא תגרעו ממנו".

לא תבשל גדי בחלב אימו הפך ללא תאכל בשר וחלב - אבסורד.

פורסם

חח זה נראה כאילו אני מלאך הטוב ועכביש המלאך הרע, למי תקשיב תותח?

המממ רק מי רוצה להוציא אותו מגן העדן שלו ? >:D

מי זה שמתנשא מעליו ? >:D

מי זה שאומר לו מה לעשות ? >:D

למרות שהאלוהים שלו אומר לו אחרת ? >:D

אף אחד לא אמר שאלוקים אסר זאת, אלה חכמים אבל עשו זאת לפי הכתוב בתורה וכך אלוקים ציווה אותם, תמשיך להתעלם מזה.

אז המסקנה ההגיונית היא לפי דעתי שאם אלוהים אמר להם אז הם צריכים להפסיק לאכול :bash:

פורסם

זה כל כך פשוט, אם אלוקים הוא כתב את התורה [לפי שיטתו של תותח עצמו] וכתוב בתורה להקשיב לחכמים,,וגם הם מצווים לעשות גדרות בהם העם נכשל,יוצא שאלוקים עצמו אישר זאת ולכן כל פעם שאתה עובר על דברי חכמים אתה עובר על דברי ה' כי הוא אמר להקשיב להם . ואתם מתייחסים לחכמים כאילו היו אנשים מהשוק.

"כל אשר אני מצווה אתכם לא תוסיפו עליו ולא תגרעו ממנו".

את זה כבר הסברנו לא? זה נאמר על המצוות שבתורה .

תראה איך עכביש נפל, אפילו אם נלך לפי שיטתו הבורית . שחכמים יעשו זאת רק בגלל כסף ,עדיין אתה תיהיה מחויב להקשיב להם כי זה מה שאלוקים כתב בתורה להקשיב לחכמים בכל דור [אפילו יגידו יד ימין זה שמאל ושמא לזה ימין] אתה מחויב .

VVV

פורסם

גם אם הם אומרים הפוך ממה שכתוב בתורה ???

הם מוכרים מוצר - ברור שהם מהשוק - רק מה, הסוחרים בשוק נותנים לך משהו אמיתי תמורת הכסף שלך :lol:

פקודה בילתי חוקית בעליל - זה מה שזה ! "מורים רוחניים " פחחח - אלוהים ציווה אותם - מי אמר לך את זה ? הם :s05:

( זדים הליצוני , הליצוני עד בלי די :coolman: )

פורסם
אלוקים עצמו אישר זאת ולכן כל פעם שאתה עובר על דברי חכמים אתה עובר על דברי ה' כי הוא אמר להקשיב להם

אתה משקר. הוא אמר לא תסור מכל אשר יגידו לך ע-ל פ-י ה-ת-ו-ר-ה.

הוא גם אמר: ל-א ת-ו-ס-י-פ-ו ע-ל כ-ל א-ש-ר א-נ-י מ-צו-ו-ה א-ת-כ-ם.

תעשה חישוב.

אבל אתה יודע מה אבסורד?.

שביקשתי ממך להסביר, אמרת אני בדקתי לפחות 10 פעמים. אמרתי לך ת-ס-ב-י-ר איך מתקשר הפסוק הזה לאיסור הדמיוני על אכילת ממתק חלבי אחרי כריך עם שניצל?.

איך?

לא הסברת..

רק אמרת לי שצריך להקשיב לחכמים אבל התעלמת מהעובדה שהם צריכים לפסוק רק על פי התורה. אההה ואיך שכחתי התעלמת גם מהעובדה שהחכמים אינם אלוהים ואסור להם להוסיף מצוות "מתוך דאגה".

אךךךך רוני רוני...

פורסם

ובנוסף לא כתוב מי הוא חכם ומי לאו, אין דרך לדעת מי לדעת האלוקים שלך הוא "חכם".

אז רוני - יוצא שאתה רודף אחרי אנשים שאתה חושב שהם חכמים.

בעוד שמאוד יכול להיות שהם טפשים גמורים, ואתה הולך אחרים שולל - וחבל.

אבל היי, איש הישר בעינו יעשה ובטח גם לכאן תכניס עובדה מעגלית, אני ממש מרחם עליך שאתה כזה סגור.

פורסם

טוטא

הפונט גודל ביחס הפוך להבנה שלו :lol:[br]

פורסם

אי אי

"לא תסור מכל אשר יגידו לך ע-ל פ-י ה-ת-ו-ר-ה "

כאן אתה מכשיל את עצמך, כי הם הולכים לפי התורה, בתורה כתוב להקשיב לחכמים,בתורה כתוב שהם מחוייבים לעשות גדרות מתי שהעם נכשל בהם, וזה על פי תורה.

"ל-א ת-ו-ס-י-פ-ו ע-ל כ-ל א-ש-ר א-נ-י מ-צו-ו-ה א-ת-כ-ם"

שוב לפי הפסוק, אסור להוסיף או לגרוע מהמצוות , כמו תפילין, ציצית וכו כו...

פורסם

תורה כתוב להקשיב לחכמים,בתורה כתוב שהם מחוייבים לעשות גדרות מתי שהעם נכשל בהם, וזה על פי תורה.

אתה מתעלם ממני בכוונה כי מה שכתבתי גדול עליך?

ובנוסף לא כתוב מי הוא חכם ומי לאו, אין דרך לדעת מי לדעת האלוקים שלך הוא "חכם".

אז רוני - יוצא שאתה רודף אחרי אנשים שאתה חושב שהם חכמים.

בעוד שמאוד יכול להיות שהם טפשים גמורים, ואתה הולך אחרים שולל - וחבל.

אבל היי, איש הישר בעינו יעשה ובטח גם לכאן תכניס עובדה מעגלית, אני ממש מרחם עליך שאתה כזה סגור.

סמוך על ה"חכמים" שלך, ולעולם לא תהיה חכם בעצמך.

יש כאן מישהו מסתובב עם חתימה בפרופיל שלו בפורום think for yourself question authority -

המשפט הזה הוא חלק מכמה דברים מאוד נכונים שנאמרו פעם ע"י איש חכם (אבל חכם באמת) בין היתר גם על דת.

פורסם
"לא תסור מכל אשר יגידו לך ע-ל פ-י ה-ת-ו-ר-ה "

כאן אתה מכשיל את עצמך, כי הם הולכים לפי התורה, בתורה כתוב להקשיב לחכמים,בתורה כתוב שהם מחוייבים לעשות גדרות מתי שהעם נכשל בהם, וזה על פי תורה.

אבל איך נכשל העם כולו?, איך?

אני אומר לך (בשיא הצניעות) שעשיתי קורס בתדמור. בשר בקר הוא בשר אדום, כזה:

red%20meat.jpg

בשר עוף נראה כך:

chicken_breast.jpg

ועדיין למרות הכל אסור להוסיף מצוות והם הוסיפו "מתוך דאגה" - למה אתה פשוט לא מודה שטעיתת?!!?!!? למהההה?!!!!!!!!!

"ל-א ת-ו-ס-י-פ-ו ע-ל כ-ל א-ש-ר א-נ-י מ-צו-ו-ה א-ת-כ-ם"

שוב לפי הפסוק, אסור להוסיף או לגרוע מהמצוות , כמו תפילין, ציצית וכו כו...

מה?1

עכשיו אתה גם קובע לנו על איזה מצוות מותר להוסיף?.

דיי נו.

פורסם

באו כמה אנשים ופירשו את דברי אלוהים כדי להעלות את עצמם לדרגת חשיבות של אלוהים ואפילו מעל.

כל בן אדם שפוי היה מבין מה לא בסדר בזה.

זה מסריח משחיטות ורודנות.

להקשיב לדברי חכמים זה דבר אחד, להעלות אותם לדרגת אלוהים, זאת לא רק טיפשות עיוורת ועבדות, זה ממש עבודה זרה וחילול השם.

מי אמר שאותם אנשים שנתנו עליהם ביקורת והתנגדו לדבר, לא היו החכמים האמיתיים ?

הרי המנצחים הם אלו שקובעים את ההיסטוריה ולא הצודקים, ואותם רודנים שמו עצמם שליטים מוחלטים חסינים לכל ביקורת.

לא פלא אם כך שמשנתם המעוותת של מעטים עדיין שולטת למרות דברי חכמים.

על בסיס כזה גם כסילים שקנו להם שם כגדולים בתורה, קבעו חוקים ומנהגים שלא ניתן לבטל.

אסור לחטט באף בשבת.

פורסם

באו כמה אנשים ופירשו את דברי אלוהים כדי להעלות את עצמם לדרגת חשיבות של אלוהים ואפילו מעל.

כל בן אדם שפוי היה מבין מה לא בסדר בזה.

זה מסריח משחיטות ורודנות.

להקשיב לדברי חכמים זה דבר אחד, להעלות אותם לדרגת אלוהים, זאת לא רק טיפשות עיוורת ועבדות, זה ממש עבודה זרה וחילול השם.

מי אמר שאותם אנשים שנתנו עליהם ביקורת והתנגדו לדבר, לא היו החכמים האמיתיים ?

הרי המנצחים הם אלו שקובעים את ההיסטוריה ולא הצודקים, ואותם רודנים שמו עצמם שליטים מוחלטים חסינים לכל ביקורת.

לא פלא אם כך שמשנתם המעוותת של מעטים עדיין שולטת למרות דברי חכמים.

על בסיס כזה גם כסילים שקנו להם שם כגדולים בתורה, קבעו חוקים ומנהגים שלא ניתן לבטל.

אתה בנאדם מצחיק, אבל יותר מזה לא רק שאתה פתטי אני גם מרחם עליך

אתה נופל לידי התקשורת, אין לך מחשבה משל עצמך, בעצם הטלויזיה והתקשורת שולטת בך

ואין לי רחמים יותר מאשר לבן אדם כמוך

עכשיו מר חכם גדול, יושב לי פה מול העיניים חזון עובדיה , קרי פסקי הלכה של הרב עובדיה יוסף, מעודכן מאוד

בוא ואמור לי בבקשה בדיוק איפה רשום שאסור לחטט באף בשבת, לא פשוט סרקת בטח את כל ההלכות שבת שקיימות

בן ילקוט יוסף, שולחן ערוך, הבן איש חי, והרב בלה בלה

ואתה כנראה בקיא בכל ההלכות, אז בוא אמור לי בני היכן בדיוק פסק אחד מן הרבנים הפוסקים שאסור לחטט באף בשבת

אני אחסוך לך, לא קיים כזה פסק הלכה, למעשה, עוד דרך של התקשורת לגרור אדם חלש אופי כמוך לצד שלהם

אמרתי כבר שאני מרחם עליך?

פורסם

^^^^^^^

חזון??? הייתי בטוח שהנבואה נתנה לטיפשים אחרי החורבן השני, בכל אופן משהו שם לא עיקבי...

חוץ מזה מאיפה אתה יודע איך הוא מגבש את הדעות שלו, אתה אשם בדיוק במה שאתה מאשים אותו אגב, אצלך

הטלוויזיה היא הרב, כזה או אחר, מחר אם הרב אומר להוריד את האשכיים אתה גם מייד חותך אני מבין... :kopfpatsch:

ומכל זה לא הבנתי, אני יכול לחטט באף בשבת או לא??

אני אחסוך לך, אסור, אתה עלול לתלוש שערה..

פורסם

אתה בנאדם מצחיק, אבל יותר מזה לא רק שאתה פתטי אני גם מרחם עליך

אמרתי כבר שאני מרחם עליך?

התנשאות ?

תזכיר לי איזה מיצווה זו ?

המצווה ה - 614 ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים