עבור לתוכן

עזרה בבחירת מארז שקט עד 400 שקל

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מארז שקט הכי שקט שאפשר עד 400 שקל

לא חשוב לי איך הוא נראה העיקר שיהיה שחור [כמובן שלא יהיה מכוער] ושקט שאני בקושי ישמע אותו ..

אני חשבתי על NZXT HUSH גם ראיתי אותו פעם בחנות של סקאי ואהבתי את איך שהוא נראה ..

תודה

פורסם

HEC 6920

HEC 6A19

NZXT APPOLO

CM 690

ANTEC SONATA III

פורסם

zam לי יש CM 690 והמאוורר הצדדי שלר רועש וקשה לי לאגיד עליו שקט.... אם אתה אל מבין/לא יודע, אל תיתן עצות...זה אחד הדברים הכי מעצבנים.

חשוב שתציין את הכרטיס מסך, מכיוון שיש כרטיסים גדולים כגון 4870 שלא יכול להכנס לכל מארז...

ערן.

פורסם
  • מחבר

zam לי יש CM 690 והמאוורר הצדדי שלר רועש וקשה לי לאגיד עליו שקט.... אם אתה אל מבין/לא יודע, אל תיתן עצות...זה אחד הדברים הכי מעצבנים.

חשוב שתציין את הכרטיס מסך, מכיוון שיש כרטיסים גדולים כגון 4870 שלא יכול להכנס לכל מארז...

ערן.

טוב שאמרת לי אחי ..

והכרטיס 4850

אין פה מישהו עם NZXT HUSH ?

פורסם

טוב שאמרת לי אחי ..

והכרטיס 4850

אין פה מישהו עם NZXT HUSH ?

Antec 300. הוא גם שקט שמנמיכים את המאווררים ונכנס אליו 4870.

פורסם

הוסף את התקציב לכותרת אם אינך רוצה שהדיון ינעל

פורסם

Antec 300. הוא גם שקט שמנמיכים את המאווררים ונכנס אליו 4870.

צודק לגבי הכרטיס מסך, לגבי השקט לא רוצה ללומר משהו שאני לא יודע אבל רוב הביקורות שראיתי טובות אבל הינה 1 במצב דיי דומה לשלך שיש לו בעית רעש.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349102.0

ערן.

פורסם

לכל מארז Midtower 4850 יכנס.

ZAM, הספקים שהמלצת של HEC לא נחשבים שקטים וגם לא נמצאים באותה קטגוריה של שאר המארזים שהמלצת.

לפותח הדיון, אני הייתי לוקח אנטק סונטה 3 (רק תדאג שיהיה בלי הספק, יש בסקאי) או NZXT HUSH.

פורסם

ערן.

ערן, לחבר שלי גם יש אותו והוא שקט ולא מרעיש. אם המאוורר צד עושה בעיות אז תחליף אותו, או תשמן אותו קצת.

לכל מארז Midtower 4850 יכנס.

ZAM, הספקים שהמלצת של HEC לא נחשבים שקטים וגם לא נמצאים באותה קטגוריה של שאר המארזים שהמלצת.

לפותח הדיון, אני הייתי לוקח אנטק סונטה 3 (רק תדאג שיהיה בלי הספק, יש בסקאי) או NZXT HUSH.

אלו לא ספקים אלא מארזים והם שקטים להפליא.

במקום העבודה שלי מארזי HEC הם תקן ונמצאים בכל חור ובכל משרד.

תאמין לי שיוצא לי לשמוע לא אחד ולא שניים אלא יותר מעשרים ביום.

הם שקטים, אמינים ועם מקום לשני מאווררי 120, אחד מקדימה ואחד מאחורה כולל מסנן אבק מקדימה.

הם רחבים 210מ"מ ופשוטים לצורך מוד כזה או אחר.

אמנם הם לא הכי נוצצים אבל הם מארזים אחלה ואני ממליץ עליהם.

ולמה לא נכנסים לקטגוריה?

הוא ביקש מארז שקט הכי שקט שאפשר עד 400 שקל אם אני לא טועה?

לצורך העניין גם Antec 300 מומלץ.

פורסם

צודק לגבי הכרטיס מסך, לגבי השקט לא רוצה ללומר משהו שאני לא יודע אבל רוב הביקורות שראיתי טובות אבל הינה 1 במצב דיי דומה לשלך שיש לו בעית רעש.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349102.0

ערן.

הכל תלוי בסף הרעש שלך כמובן. בכל מקרה- הסונטה3 יותר שקט מאשר ה 300 אבל מקורר הרבה פחות טוב.

לגבי הרעש מהמאורר- יכול להיות שיש לו מאוורר אחד תקול- ידוע שיש בעיה בחלק קטן מהאווררים במארז ולכן גם מקבלים 3 כשקונים אותו.

גם יכול להיות גם שהבחור מהתראד שהבאת משוגע לשקט... אני יכול לומר שלטעמי הוא שקט (ומקורר מעולה).

פורסם

אלו לא ספקים אלא מארזים והם שקטים להפליא.

במקום העבודה שלי מארזי HEC הם תקן ונמצאים בכל חור ובכל משרד.

תאמין לי שיוצא לי לשמוע לא אחד ולא שניים אלא יותר מעשרים ביום.

הם שקטים, אמינים ועם מקום לשני מאווררי 120, אחד מקדימה ואחד מאחורה כולל מסנן אבק מקדימה.

הם רחבים 210מ"מ ופשוטים לצורך מוד כזה או אחר.

אמנם הם לא הכי נוצצים אבל הם מארזים אחלה ואני ממליץ עליהם.

ולמה לא נכנסים לקטגוריה?

הוא ביקש מארז שקט הכי שקט שאפשר עד 400 שקל אם אני לא טועה?

לצורך העניין גם Antec 300 מומלץ.

צודק, טעות כתיב קטנה שלי.

בכל מקרה, שאר המארזים ברמה אחרת מבחינת איכות בניה, קירור ושקט...

אולי המארזים אצלך בעבודה לא רועשים, אבל זה תלוי בחומרה. אני מאמין שיש לכם במחשבים כרטיסי און בורד, ותאמין לי ש4850 לא שקט כמו שקט מוחלט של כרטיס מובנה... ולא רק זה, יש עוד רכיבים.

בכל מקרה, המארזים האחרים איכותיים יותר מהHEC.

לסונטה והNZXT האש כמדומני יש ספוג לסינון רעשים, שעוזר בשקטת הרעש מהרכיבים.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם .. אני יחכה לעוד תגובות על הHUSH

פורסם

ה hush הוא דרעק, מגיע עם מאווררים שלא מזיזים אוויר, ה "חומר לבידוד רעשים" שלו כביכול הוא ספוג בגרוש, לא בד אקוסטי ולא חומר בעל דחיסות גבוהה.

ההמלצה שלי? קח איזה 6A19 או משהו בסגנון, ותקנה לו קיט השתקה בנפרד, הטובים שביניהם (בעיקר אלו של נקסוס) עולים 200 שקל.

פורסם

הסונטה לא שקט במיוחד ולא משתיק, זה SECC רגיל עם גימור מראה.

הוא רחוק מלתת מה שערכת השתקה טובה תיתן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים