פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים עזרו יל בבקשההמשחק קורס לי כל הזמן בזמנים שונים יש לי ויסטה 64BIT ומחשב חזק לעוד משהו זה קורה?
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים החודש הזה יצא דריבר חדש אם יש לך כרטיס של הנווידה לי זה גם נתקע עד שהתקנתי את החדש תנסה להתקין אותו
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים תגידו, גם לכם המשחק יוצא לשולחן העבודה פתאום באמצע המשחק או שזה רק אצלי...?כרגע יש לי רק את הפרוץ של קבוצת RELOADED. למישהו יש את אותה הבעיה?
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים מחבר תגידו, גם לכם המשחק יוצא לשולחן העבודה פתאום באמצע המשחק או שזה רק אצלי...?כרגע יש לי רק את הפרוץ של קבוצת RELOADED. למישהו יש את אותה הבעיה?הנה פה יש פיתרון...http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=369409.msg3189068#msg3189068נו באמת... אתה לא קורא חוקים?
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים טוב, אתה חכם, כי הבאת לי את הקישור הזה... NOT! :-\ ושנית, אני לא ספר חוקים ששינן את כל החוקים בקהילה הזאת, כמוך, מה אני יעשה?... בכל מקרה, תודה על התשובה...
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים מישהו יודע מי המפיצה של וואלב בארץ? לעזעזל מה זה הקמצנות הזאת על ספר הוראות?! עם הOB קיבלתי עוד שני דפים מסכנים, אחד בעברית והשני באנגלית. הפעם הם אפילו התקמצנו לתרגם את ה"ספרון" הזה לעברית
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים למה אתה כבר מצפה מהד ארצי? קופסא שלא נראית כאילו קנו אותה בשוק והכניסו דיסק? שכח מזה.
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים החודש הזה יצא דריבר חדש אם יש לך כרטיס של הנווידה לי זה גם נתקע עד שהתקנתי את החדש תנסה להתקין אותו יש לי ATI HD4850
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים טוב, אתה חכם, כי הבאת לי את הקישור הזה... NOT! :-\ ושנית, אני לא ספר חוקים ששינן את כל החוקים בקהילה הזאת, כמוך, מה אני יעשה?... בכל מקרה, תודה על התשובה... אז לא מתאים שתפרסם כאן פוסטים כאלו ותעזוב אותנו בשקט. זה רק אני או ששחקנים רוסים לא שמים על שחקנים אחרים אם הם לא רוסים? ודווקא הצרפתים תמיד סבבה ומוכנים לעזור.
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים כשאני מדליק את המשחק הוא קופץ לי ל updating 0% (למרות ששנייה לפני הוא כתב לי 100% ready), ונתקע ככה בזמן שיש לי את ההודעה של ה preparing to launch אחרי זה אני (שהוא מסיים preparing), אני מקבל הודעת שגיאה רנדומלית (או steam servers are busy או This game is currently unavailable או עוד משהו...) מה לעזעזל קורה?! אני מרגיש שהיתי צריך להוריד את המשחק ולא לקנות, אז כבר היתי משחק לי בשקט...
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים ^^אולי האנטי ווירוס או הפיירוול החליטו לחסום את הסטים. לי זה קרה. בטל אותם ומקסימום תתקין מחדש, זה אמור לעזור.
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים איך המשחק בסינגל? יש לדוד שלי והוא משחק און ליין אז אמרתי אולי נשחק בסינגל לבנתיים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.