עבור לתוכן

צריך המלצה לראוטר עד 250 ש"ח לפי הדרישות הבאות:

Featured Replies

פורסם

שלום אני מקים רשת בייתית ואני צריך ראוטר שיעמוד בדרישות הבאות:

שני מחשבים שיתחברו אלחוטית (אחד מהם בממ"ד אבל קרוב) השני בערך במרחק של עשרה מטרים והשלישי יתחבר חוטית

יעבוד עם חיבור כבלים 2.5/250

לא יהווה בעייה להורדה עם ביטרונט או פרוטוקולים אחרים

עדיפות למשהו שקל להגדרה אני לא הכי מבין בזה

לא מתוכנננת העברת מידע בין המחשבים רק שיתוף אינטרנט

אם יש עוד מהשו חשוב בענייכם אני אשמח לשמוע

פורסם

במחיר הזה הייתי ממליץ לך על ה-EDIMAX 6204.

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי או גבוה או נמוך?

הראוטר יעמוד במה שביקשתי (יודע שזה לא הרבה) ?

פורסם

התקציב שלך לא משהו -- אם היית מוסיף עוד 100 שקל הייתי ממליץ לך על ה-6504 שהוא בתקן N ויכול להתמודד עם ממ"ד ומרחק יותר טוב. בכל מקרה, אל תשכח שאתה גם צריך כסף עבור הכרטיסים האלחוטיים.

פורסם
  • מחבר

דווקא אני לא צריך כי שני מחשבים הם ניידם שתומכים ב WI-FI והשלישי ניייח שיתחבר חוטית

איך ה 6204 עם עבודה עם ביטורנט?

פורסם
  • מחבר

אשמח לתגובה לפני קנייה

תודה מראש

פורסם

בביטורנט הוא בסדר גמור כל עוד מספר ה-CONNECTIONS אינו אסטרונומי. בכל מקרה, כדאי שתשקול להוסיף עוד מאיה ולרכוש את ה-6504 -- הממ"ד יכול להוות צרה רצינית לנתב בתקן G.

פורסם
  • מחבר

גם אם הוא החדר הקרוב לנתב? מרחק של פחות מעשרה מטרים

פורסם

גם במרחק הזה הייתי ממליץ מאוד על נתב בתקן N.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ראיתי אותו ב 309 ש"ח שזו לא חריגה גדולה ועושה רושם שווה

עכשיו שתי שאלות:

1.מה ההבדל בין גרסת ה N ל IL ?

2.ראיתי שיש 4 חיבורים קוויים האם יש הגבלה למספר המחשבים שיכולים להתחבר אלחוטית?

פורסם

יש הבדלי קושחה, בהתחלה היו פה עדויות על הבעיות עם גרסאת הIL. לאחרונה לא היו דיונים כאלו אז אני מניח שטיפלו בבעיות הללו.

ההגבלה הלוגית למספר המשתמשים האלחוטיים היא 255... כלל אצבע רוב הנתבים האלחוטיים הביתיים - אל תנסה לחבר יותר מ-5 בלי לצפות לאיטיות או בעיות.

פורסם

בביטורנט הוא בסדר גמור כל עוד מספר ה-CONNECTIONS אינו אסטרונומי. בכל מקרה, כדאי שתשקול להוסיף עוד מאיה ולרכוש את ה-6504 -- הממ"ד יכול להוות צרה רצינית לנתב בתקן G.

לי יש בבית ראוטר 6204 והוא סובל מאיטיות כאשר אני מדליק את הביטורנט.

כמה CONNECTIONS אתה ממליץ להגדיר?

בראוטר של ASUS בביטורנט שמוגדר לו 200 יש חנק בגלישה באקספלורר

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה:

אם יש מחשב אחד עם כרטיס תומך N ואחד A ו G זה יעבוד על G או כל אחד יקבל את התקן המתקדם ביותר שהוא יכול לתמוך בו?

פורסם

אני לא בטוח, אבל, למיטב זכרוני, הוא ישדר לכולם על התקן הנמוך שמתקשר איתו.

פורסם

לי יש בבית ראוטר 6204 והוא סובל מאיטיות כאשר אני מדליק את הביטורנט.

כמה CONNECTIONS אתה ממליץ להגדיר?

בראוטר של ASUS בביטורנט שמוגדר לו 200 יש חנק בגלישה באקספלורר

במקרה שלך לא הייתי מקטין את מספר ה-CONNECTIONS אלא מקטין את רוחב הפס של המחשב הזה באמצעות מנגנון ה-QOS. הביטורנט פשוט מנצל את כל רוחב הפס אבל הנתב עצמו מצליח להחזיק מעמד בכזו כמות -- מה שקורה הוא שביטורנט פשוט לא משאיר כמעט כלום למחשבים אחרים. קרא כאן על מנגנון ה-QOS בנתב הזה -- http://www.netcheif.com/Reviews/6216MG/6216MG.htm[br]פורסם בתאריך: 10.11.2008 בשעה 13:10:56

אני לא בטוח, אבל, למיטב זכרוני, הוא ישדר לכולם על התקן הנמוך שמתקשר איתו.

זה לא מדוייק -- בהחלט יכול להיות שנתב ידבר ב-G וב-N במקביל -- זה תלוי במספר המשדרים שיש לו. ראוטרי N מתקדמים כוללים שני משדרים שיכולים לדבר בו זמנית הן ב-G והן ב-N. ב-EDIMAX יש רק משדר אחד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים