פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים שלום אני מקים רשת בייתית ואני צריך ראוטר שיעמוד בדרישות הבאות:שני מחשבים שיתחברו אלחוטית (אחד מהם בממ"ד אבל קרוב) השני בערך במרחק של עשרה מטרים והשלישי יתחבר חוטיתיעבוד עם חיבור כבלים 2.5/250לא יהווה בעייה להורדה עם ביטרונט או פרוטוקולים אחריםעדיפות למשהו שקל להגדרה אני לא הכי מבין בזהלא מתוכנננת העברת מידע בין המחשבים רק שיתוף אינטרנטאם יש עוד מהשו חשוב בענייכם אני אשמח לשמוע
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר התקציב שלי או גבוה או נמוך?הראוטר יעמוד במה שביקשתי (יודע שזה לא הרבה) ?
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים התקציב שלך לא משהו -- אם היית מוסיף עוד 100 שקל הייתי ממליץ לך על ה-6504 שהוא בתקן N ויכול להתמודד עם ממ"ד ומרחק יותר טוב. בכל מקרה, אל תשכח שאתה גם צריך כסף עבור הכרטיסים האלחוטיים.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר דווקא אני לא צריך כי שני מחשבים הם ניידם שתומכים ב WI-FI והשלישי ניייח שיתחבר חוטיתאיך ה 6204 עם עבודה עם ביטורנט?
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים בביטורנט הוא בסדר גמור כל עוד מספר ה-CONNECTIONS אינו אסטרונומי. בכל מקרה, כדאי שתשקול להוסיף עוד מאיה ולרכוש את ה-6504 -- הממ"ד יכול להוות צרה רצינית לנתב בתקן G.
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים מחבר אוקיי ראיתי אותו ב 309 ש"ח שזו לא חריגה גדולה ועושה רושם שווהעכשיו שתי שאלות:1.מה ההבדל בין גרסת ה N ל IL ?2.ראיתי שיש 4 חיבורים קוויים האם יש הגבלה למספר המחשבים שיכולים להתחבר אלחוטית?
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים יש הבדלי קושחה, בהתחלה היו פה עדויות על הבעיות עם גרסאת הIL. לאחרונה לא היו דיונים כאלו אז אני מניח שטיפלו בבעיות הללו.ההגבלה הלוגית למספר המשתמשים האלחוטיים היא 255... כלל אצבע רוב הנתבים האלחוטיים הביתיים - אל תנסה לחבר יותר מ-5 בלי לצפות לאיטיות או בעיות.
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים בביטורנט הוא בסדר גמור כל עוד מספר ה-CONNECTIONS אינו אסטרונומי. בכל מקרה, כדאי שתשקול להוסיף עוד מאיה ולרכוש את ה-6504 -- הממ"ד יכול להוות צרה רצינית לנתב בתקן G.לי יש בבית ראוטר 6204 והוא סובל מאיטיות כאשר אני מדליק את הביטורנט.כמה CONNECTIONS אתה ממליץ להגדיר?בראוטר של ASUS בביטורנט שמוגדר לו 200 יש חנק בגלישה באקספלורר
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים מחבר עוד שאלה:אם יש מחשב אחד עם כרטיס תומך N ואחד A ו G זה יעבוד על G או כל אחד יקבל את התקן המתקדם ביותר שהוא יכול לתמוך בו?
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים אני לא בטוח, אבל, למיטב זכרוני, הוא ישדר לכולם על התקן הנמוך שמתקשר איתו.
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים לי יש בבית ראוטר 6204 והוא סובל מאיטיות כאשר אני מדליק את הביטורנט.כמה CONNECTIONS אתה ממליץ להגדיר?בראוטר של ASUS בביטורנט שמוגדר לו 200 יש חנק בגלישה באקספלוררבמקרה שלך לא הייתי מקטין את מספר ה-CONNECTIONS אלא מקטין את רוחב הפס של המחשב הזה באמצעות מנגנון ה-QOS. הביטורנט פשוט מנצל את כל רוחב הפס אבל הנתב עצמו מצליח להחזיק מעמד בכזו כמות -- מה שקורה הוא שביטורנט פשוט לא משאיר כמעט כלום למחשבים אחרים. קרא כאן על מנגנון ה-QOS בנתב הזה -- http://www.netcheif.com/Reviews/6216MG/6216MG.htm[br]פורסם בתאריך: 10.11.2008 בשעה 13:10:56אני לא בטוח, אבל, למיטב זכרוני, הוא ישדר לכולם על התקן הנמוך שמתקשר איתו.זה לא מדוייק -- בהחלט יכול להיות שנתב ידבר ב-G וב-N במקביל -- זה תלוי במספר המשדרים שיש לו. ראוטרי N מתקדמים כוללים שני משדרים שיכולים לדבר בו זמנית הן ב-G והן ב-N. ב-EDIMAX יש רק משדר אחד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.