פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים שלום רב !!אני כותב פרויקט ויש צורך להשתמש בו בקלט מהמקלדת (תווים , מספרים וכו')..איך אני קולט מהמקלדת ב-JAVA לתוך משתנה מסוג מסוים?מה התחביר לביצוע פעולה זו ?
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחבר System.in.read();התחביר הזה מתאפשר גם כאשר אני רוצה להציב את הערך שנקלט במקלדת לתוך משתנה מסוג מסוים?אתה יכול לתת דוגמא לקליטה מהמקלדת של תו מסוים (לא משנה השה - עברית / אנגלית) והצבתו בתוך ערך מסוג CHAR ?
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים עד כמה שאני יודע System.in.read קורא רק int-ים (ולי היו בהתחלה בעיות איתו בקליטה של יותר ממשתנה אחד)לא עדיף להשתמש ב Scanner עם System.in לזה?
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחבר עד כמה שאני יודע System.in.read קורא רק int-ים (ולי היו בהתחלה בעיות איתו בקליטה של יותר ממשתנה אחד)לא עדיף להשתמש ב Scanner עם System.in לזה?איך עושים את זה?מה התחביר של הפקודה הזאת?איך משתמשים בה עם System.in ?ושאלה נוספת:יצרתי מחלקה ליצירת חלון וכן יצרתי חלון ב-MAIN , נתתי לו שם וכן בזמן ההרצה הוא מציג לי את החלון..שאלתי היא : כיצד אני מציג/עושה כך שהרקע של החלון הנ"ל יהיה תמונה (כלומר תמונת רקע) ?
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים מחבר שאלה נוספת:יצרתי מחלקה ליצירת חלון וכן יצרתי חלון ב-MAIN ' date=' נתתי לו שם וכן בזמן ההרצה הוא מציג לי את החלון..שאלתי היא : כיצד אני מציג/עושה כך שהרקע של החלון הנ"ל יהיה תמונה (כלומר תמונת רקע) ?[/quote']מישהו יודע מה התשובה ???
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים כן, שמעתי על אתר כזה שקוראים לו גוגל, יש שם הכל:http://www.java2s.com/Code/Java/Swing-JFC/Panelwithbackgroundimage.htm
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים Scanner read = new Scanner(System.in);זה מאתחל את הקורא..ובשביל לקרא אתה עושה read.next() בשביל לקרא סטרינגו read.nextInt() בשביל לקרא אינט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.