פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים יש לי UserControl כחלק ממשחק. ובאיזשהוא שלב אני רוצה לצאת מהקוד של הUserControl לדף שפתח אותו (שעליו הוא נמצא) איך עושים את זה ???
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים תדאג בבנאי של ה UserControl לקבל את האבא שלו כמשתנה ואז לשמור אותו במשתנה פנימי, ככה תוכל לגשת אליו.
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים מחבר תדאג בבנאי של ה UserControl לקבל את האבא שלו כמשתנה ואז לשמור אותו במשתנה פנימי, ככה תוכל לגשת אליו.אני רוצה לגשת אליו ממש, לא לעותק שלו.
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים זה בדיוק מה שזה. כשעושים השמה למשתנה מסוים ב-#C, אז הערך לא מועתק, אלא רק ההתייחסות אליו (reference).על מנת להעתיק צריך לקרוא לפונקציית העתקה במיוחד.
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים מחבר זה בדיוק מה שזה. כשעושים השמה למשתנה מסוים ב-#C, אז הערך לא מועתק, אלא רק ההתייחסות אליו (reference).על מנת להעתיק צריך לקרוא לפונקציית העתקה במיוחד.כששולחים משתנה לפונ' הוא עושה reference אליו?לכאורה הפונ' מקבלת אותו כעותק, לא?!
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים זה תלוי.אם אתה מעביר int, למשל, אז כן, זה by value.אם אתה מעביר Control, אז זה by ref.תנסה- תעשה פונקציה קטנה שמקבלת HtmlGenericControl ושמה לו בInnerHtml טקסט כלשהו. במקרה כזה אתה מן הסתם מצפה שאתה תראה את השינוי במסמך. אין "טעם" ליצור עותק לוקאלי של הControl.
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים כששולחים משתנה לפונ' הוא עושה reference אליו?לכאורה הפונ' מקבלת אותו כעותק, לא?!לא, אתה מקבל reference אליו.(זה פחות או יותר דבר בסיסי בטיפול באובייקטים ב-#C, אם אתה לא יודע את זה אז כדאי לך לחזור על חומר בסיסי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.