פורסם 2008 באוקטובר 2916 שנים שלום, כבר כמעט שבוע כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט זה טוען הרבה זמן על "מאמת שם משתמש וסיסמה" ואז מציג שגיאה 718 או שגיאה 628 718 PPP timeout. 628 The port was disconnected. ניסיתי לפתור את זה בהרבה צורות כולל להחליף מודם ולא הצלחתי בבקשה תעזרו לי! יש לי ויסטה 64BIT בעברית.
פורסם 2008 באוקטובר 2916 שנים מחבר ניסית לדבר עם התמיכה של ספקית האינטרנט שלך?כן והם אמרו שזאת לא בעיה שלהם והפנו אותי לבזק ובזק גם אמרו שזאת לא בעיה שלהם והם לא יודעים איך לפתור אותה.
פורסם 2008 באוקטובר 2916 שנים 718 זה לרוב שגיאת אימות בRAS של בזק וגם 628 נרה יותר כמו הבעיה הזאת לפי התיאור בwindows help.קשה לי מאוד להאמין שבזק השאירו אותך סתם ככה בלי פתרון וזהו.מועבר לפורום רשתות ואינטרנט.
פורסם 2008 באוקטובר 2916 שנים 718 מאוד יכול להיות גם ב RAS של הספקיתעם שם משתמש 1@1 אתה מצליח להתחבר?ניסית ליצור חייגן חדש במקום הנוכחי?
פורסם 2008 באוקטובר 3016 שנים מחבר בזק אמרו לי שזאת בעיה במחשב שלי שלא קשורה אליהם ואני צריך לתקן אותה לבד...התקשרתי אפילו ל2 נציגים בשביל להיות בטוח.אני לא מצליח להתחבר עם 1@1, אותן שגיאות.וכן, ניסיתי ליצור חייגן חדש במקום הנוכחי וזה לא עוזר.זאת לא בעיה של בזק כי כשאני מחבר את המודם למחשב אחר שיש לי האינטרנט עובד בלי בעיות...תודה =]
פורסם 2008 באוקטובר 3016 שנים אתה מתחבר מהמחשב השני עם אותם פרטים (שם משתמש וססמא)? במידה וכן - הבעיה אכן לא בספקית ולא בבזק.נסה את זה:נסה את זהכנס לחיבורי הרשתתן קליק ימני על כל אחד מממשקי הרשת שלך ותעשה להם DISABLE ("בטל")(ממשקי רשת - Local area connection , בלוטות'ים ו-1394 למיניהם... WIRELESS CONNECTION וכו')אם יש עוד חייגנים, או עוד חיבורי רשת כלשהם, מחק ובטל אותם בהתאם.כנס להתחל-הפעלהרשום את הפקודהnetsh int ip reset netshlog.txtתן אישור, חכה שהחלון השחור ייפתח וייסגרעכשיו באותה דרך הרץ את הפקודהnetsh winsock resetהפעלה מחדש למחשב (זה חשוב)שים לב, זה קריטי למחוק את החייגנים לפני תחילת התהליך, ולנטרל את ממשקי הרשת, כמו שאמרתי.(וזאת על מנת שהם יוכלו לרשת ממערכת ההפעלה את הפרוטוקול המאופס לאחר מכן, שכן הם ישויות tcp/ip עצמאיות מרגע שנוצרו)ואז (אחרי ההפעלה מחדש למחשב)להפעיל מחדש את ה LAC/WC של כ.הרשת החוטי/אלחוטי שלך, לבנות חייגן חדש לפי סוג החיבור, במידה ונדרש כזה.זה הכל.
פורסם 2008 באוקטובר 3016 שנים בזק אמרו לי שזאת בעיה במחשב שלי שלא קשורה אליהם ואני צריך לתקן אותה לבד...התקשרתי אפילו ל2 נציגים בשביל להיות בטוח.אני לא מצליח להתחבר עם 1@1, אותן שגיאות.וכן, ניסיתי ליצור חייגן חדש במקום הנוכחי וזה לא עוזר.זאת לא בעיה של בזק כי כשאני מחבר את המודם למחשב אחר שיש לי האינטרנט עובד בלי בעיות...תודה =]יאפ, זאת לא בעיה בבזק או אצל הספק שלך, זאת בעיה במחשב שלך! ;D
פורסם 2008 באוקטובר 3016 שנים מחבר אתה מתחבר מהמחשב השני עם אותם פרטים (שם משתמש וססמא)? במידה וכן - הבעיה אכן לא בספקית ולא בבזק. נסה את זה: כן, אני מתחבר מהמחשב השני עם אותם פרטים. ניסיתי בדיוק את מה שאמרת שלב אחרי שלב וזה לא עזר ]= הפקודה הראשונה לא עבדה, והשניה כן: בפעם הראשונה שניסיתי להתחבר אחרי הפעולות קפץ לי המסך הכחול הבא: לינק: http://www.zix.co.il/images/405432454.jpg וזאת לא הפעם הראשונה שהוא קופץ לי, לפחות השניה או השלישית, אבל לא בכל פעם שאני מנסה להתחבר זה קורה, ברוב הפעמים קופצות לי השגיאות 628/718. ניסיתי גם בSafe Mode לעשות את מה שאמרת וגם למחוק את הדרייברים של הרשת ולהתקינם מחדש כמו מה שרשום שצריך לעשות במסך הכחול וזה לא עזר... תודה רבה על הנסיון המושקע! בבקשה תמשיכו לנסות עזור לי אני משתגע בלי אינטרנט >=
פורסם 2008 באוקטובר 3016 שנים המערכת הבעייתית היא XP או ויסטה? טעות שלי, לא שמתי לב שכבר כתבת שזה ויסטה.חזור על התהליך, אבל את הפקודה הראשונה החלף ב:netsh int ipv4 reset reset.logאם לא עבד, נסה גם את netsh int ip install
פורסם 2008 באוקטובר 3016 שנים מחבר הפקודה עובדת אחי אבל לצערי זה לא פתר את הבעיה ]=[br]פורסם בתאריך: 30.10.2008 בשעה 16:37:59יש מצב שזה בעיה בדרייבר כי ניסיתי שוב וקפץ לי חלון כחול של driver power state failure
פורסם 2008 באוקטובר 3016 שנים המסך הכחול הוא כתוצאה מדייבר של כרטיס רשת.תנסה לעדכן את הדרייבר מאתר היצרן.
פורסם 2008 באוקטובר 3016 שנים מחבר המסך הכחול הוא כתוצאה מדייבר של כרטיס רשת.תנסה לעדכן את הדרייבר מאתר היצרן.אז זהו שניסיתי אחי וזה לא עוזר =/
פורסם 2008 באוקטובר 3016 שנים אם כבר זה נוסה ונתת ל winsocket בראש תנסה התקנת יקון למערכת (יש לך כל הפרטים בסטיקי windows).
פורסם 2008 באוקטובר 3016 שנים מחבר אם כבר זה נוסה ונתת ל winsocket בראש תנסה התקנת יקון למערכת (יש לך כל הפרטים בסטיקי windows).ניסיתי אחי זה לא עוזר =/ואין לי שחזורים לשחזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.