עבור לתוכן

מחפש המלצה על נתב אלחוטי Draft N

Featured Replies

פורסם

היי,

עד היום עבדתי עם נתב של US Robotics שתמך ב-b+g. היום הוא נפח נשמתו (מוזר.. ניתקתי אותו מהחשמל לאיפוס, חיברתי ולא נדלק עוד לעולם... :-[ )

אין דבר נתב שעשה לי הרבה צרות.

אני מעוניין לרכוש נתב draft N שיעבוד היטב תחת הפרמטרים הבאים:

1. הנתב ממוקם בתוך ממ"ד (בעיה למקמו במקום אחר).

2. אמור להתחבר למחשב נייד שמטייל בבית בטווח אווירי של 10-15 מ' (שטח דירה של 100 מ"ר) גס.

3. למחשב הנייד כטיס רשת 4965AGN - תומך ב-draft N.

4. הנתב אמור כרגע להתחבר לכבלים, אך אמור לאפשר גם חיבור ל-ADSL.

5. הנתב הנוכחי היה קורס לי לא מעט, עקב השימוש ב-Emule. חשוב לי נתב אמין שיעבוד עם שיתוף קבצים ללא כל בעיה.

6. שאר הפרמטרים סטנדרטיים - Firewall, אבטחה כמקובל וכו.

7. מחיר - לצערי כמה שפחות. לא נקוב סכום, אך אני חייב להקטין את ההוצאה.

אשמח להמלצה.

נ.ב. ראיתי נתב שנראה לכאורה עומד בתנאים במחיר די טוב - Edimax BR6504N. מה דעתכם עליו?

תודה.

אמיר.

פורסם

הנתב שציינת הוא טוב מאוד והמחיר שלו מאוד שפוי יחסית למחירים של נתבי N אחרים. רק אל תשכח שרצוי לשדך לנתב הזה כרטיס רשת בתקן N שיהיה מחובר למחשב -- כרטיסים כאלה עולים סביב 170-200 שקל ומתחילים ב-EW77.

פורסם
  • מחבר

במחשב הנייד שלי יש כרטיס רשת N.

במחשב הרגיל שלי שמחובר אליו ישירות אין אבל גם לא צריך לא? ??? מדובר בחיבור ethernet רגיל לא?

פורסם

נכון.

פורסם
  • מחבר

ככל הנראה אני הולך על הנתב של Linksys החדש (יחסית) מדגם WRT610N.

נראה לי כמו בחירה טובה מאד.

פורסם

לדעתי, חבל על הכסף. בחו"ל הוא עולה סביב 150$ ובארץ אני לא חושב שאפשר להשיג אותו.

פורסם
  • מחבר

המחיר ב-BH Photo בניו יורק הנו 159$. מחיר סביר לנתב כזה.

השאלה שאינני יודע לענות עליה, היא האם אני אראה שיפור משמעותי בנתב כזה לעומת נתב כמו ה-Edimax 6504N שעולה בארץ כ-350 ש"ח (נדמה לי)?

פורסם

כיוון שתקן N הוא ב-DRAFT, וייצא בגרסא סופית רק בשנה הבאה, קשה לדעת. אני חושב שבשלב הזה להשקיע כל כך הרבה כסף בחומרה שצריכה להחזיק אותך לפחות לשנתיים או שלוש, זה מוגזם. ה-EDIMAX זול בהרבה, זמין בארץ עם תמיכה ויכול להוות פתרון זול ונוח לתקופת מעבר. אין לי ספק שברגע שהתקן יושלם באופן סופי נראה שיטפון של נתבים טובים יותר וזולים יותר, במיוחד לאור העובדה שיצרני השבבים לתקן N מבינים שהמחיר היקר מרחיק את המשתמשים הפוטנציאלים ממוצרים בתקן הזה. רק אתמול, ATHEROS הוציאה הודעה לעיתונות בנושא הזה -- http://www.atheros.com/news/Align.html.

אם אתה מאלה שחייבים לרכוש טכנולוגיה חדשה ממש כאשר היא יוצאת וגם מוכן לשלם על כך את הפרמיה הנדרשת -- אתה בוודאי לא תתאכזב מה-LINKSYS שבחרת. אבל מצד שני, אני מניח שאם תמתין עוד כמה חודשים, ניתן יהיה למצוא נתבי N במחירים יותר שפויים המתקרבים לאלה של נתבים בתקן N.

פורסם
  • מחבר

אין ספק שלפעמים אני רץ קדימה מהר מדי :)

כך בדיוק קרה לי עם נתב ה-G שלי של US Robotics שהיה מהפכני בזמנו, אך בתכלס גרם לי הרבה צרות.

תודה על העצות.

פורסם

אני קניתי לפני יומיים את ה-DLINK DIR655. הוא נראה לי נתב ה-N שנותן את התמורה הכי טובה למחיר. אני מחכה לקבל אותו עדיין אז אני לא יכול ממש להעיד עליו אבל הביקורות שלו היו מצויינות.

המחיר בחו"ל בסביבות ה-100$.

פורסם
  • מחבר

בארץ הוא עולה 730 ש"ח.

איש הקשר שלי שאמור להביא לי את הנתב, אינו פנוי אלא להגיע לחנות אחת מסויימת לזמן קצר BH Phote. אין להם כרגע מלאי של ה-655.

כנראה שאעבוד עם ה-Linksys ואם משהו ישתבש ברגע האחרון אקנה בארץ את ה-Edimax.

אני מניח שכאשר ה-WRT610N יגיע לארץ יבקשו עליו מחיר מופקע לחלוטין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים