עבור לתוכן

המלצה על ראוטר ברמה של Edimax BR6204WG

Featured Replies

פורסם

שלום, בשבוע שעבר רכשתי את הראוטר : Edimax BR6204WG ב170 ש"ח מ KSP

הייתי רוצה שתמליצו לי על ראוטר שהוא בערך באותה רמה ובאותו סדר גודל מחיר של חברה אחרת. אני התאכזבתי מאוד מהאדימקס ובמיוחד מנותני השירות שלהם פיקוק.

עשה לי המון בעיות ואני לא יכול להמשיך איתו. פשוט לא נהנה מהראוטר הזה. יותר מידי תקלות קורות לי איתו.

אשמח להמלצה

תודה רבה

פורסם

אין נתב באותה רמה ובאותו מחיר.

אני אישית הייתי ממליץ פה תמיד על ה3CRWER100-75 של 3COM, אבל עם העובדה שהוא עולה עדיין מעל 200 ש"ח והאדימקס כבר הרבה מתחת ל200 ש"ח, פשוט אין סיבה לקנות נתב אחר אם לא מתכוונים להשתדרג לנתב טיוטת N.

בכל מקרה, אם אתה ממש רוצה דגמים של נתבים אחרים באזור המחיר:

TP-Link TLWR641G

D-Link DIR-300, DI-524

NetGear WGR614

פורסם
  • מחבר

1. האם האדימקס שיש ברשותי טוב מכל הדגמים שציינת? לא כולל ה3CRWER100-75 של 3COM

2. מבין הדגמים שציינת, איזה מהם הכי טוב לדעתך? לא כולל ה 3CRWER100-75 של 3COM

תודה רבה

פורסם

לטעמי, בטווח המחירים של פחות מ-200 שקל ה-EDIMAX נותן את התמורה הטובה ביותר. אולי תפרט את הבעיות שיש לך וננסה להתמקד בהן?

פורסם

היה לי נסיון טוב עם 3 נתבים TRENDNET שהותקנו במקומות שונים במהלך השנה האחרונה. טוב למדי למקומות בלי מעבר קומות ובלי קירות יצוקים בטון עם ברזל (בניה טרומית).

נתב הנמכר בשם SWEEX נראה שזה למעשה TPLINK בקופסה אחרת. שניהם באותה רמה שלא מעודדת.

בביתי מותקן כרגע ה- 3COM שציינת. הסיגנל שלו החזק והיציב מהשאר.

פורסם

לטעמי, בטווח המחירים של פחות מ-200 שקל ה-EDIMAX נותן את התמורה הטובה ביותר. אולי תפרט את הבעיות שיש לך וננסה להתמקד בהן?

הוא כבר פירט:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=369831.0

היה לי נסיון טוב עם 3 נתבים TRENDNET שהותקנו במקומות שונים במהלך השנה האחרונה. טוב למדי למקומות בלי מעבר קומות ובלי קירות יצוקים בטון עם ברזל (בניה טרומית).

לחבר שלי דווקא היה ניסיון מאוד לא מוצלח עם TrendNet. הנתב היה מתנתק לא מעט (בד"כ יותר בעיות של תוכנה מאשר בעיות של סיגנל), והממשק שלו (וזה מניסיון אישי) פשוט קטסטרופה - איטי ומגושם.

נתב הנמכר בשם SWEEX נראה שזה למעשה TPLINK בקופסה אחרת. שניהם באותה רמה שלא מעודדת.

Sweex עושים rebranding למותגים רבים, ביניהם TP-Link, Edimax ואחרים.

פורסם

לחבר שלי דווקא היה ניסיון מאוד לא מוצלח עם TrendNet. הנתב היה מתנתק לא מעט (בד"כ יותר בעיות של תוכנה מאשר בעיות של סיגנל), והממשק שלו (וזה מניסיון אישי) פשוט קטסטרופה - איטי ומגושם.

Sweex עושים rebranding למותגים רבים, ביניהם TP-Link, Edimax ואחרים.

מסכים שהממשק לא הכי סימפטי. לא ארגומנט חשוב בעיני לעומת תכונות אחרות. במכשירים שהתקנתי לא היו בעיות ניתוק חריגות או שתישארנה בזיכרון. אם כוונתך לניתוק לקוחות אלחוטיים כנראה שתלוי גם במקום ההתקנה.

הבעיות היחידות שהיו לי כאשר מתקינים עם תוכנת ההתקנה שבאה עם הנתב במקום להכנס לממשק ולהשקיע קצת בהגדרות ידניות.

פורסם

אני יכול להסכים שנתבים של TRENDNET עדיפים על אלו של TP-LINK (ההשמתה של הנתב TRENDNET הייתה רק בגלל חוסר תשומת לב), אבל, וזה אבל גדול, לא הייתי קונה אף אחד מהם.

אם הייתי נאלץ לקנות נתב בתחום המחירים הנ"ל ולא הייתי יכול לקנות את הנתב של אדימקס הייתי קונה את הDIR-300. למרות השם הלא טוב שיצא לD-LINK בשנים האחרונות, הנתבים שלהם עדיין מרגישים באיכות טובה יותר.

בכל מקרה, קראתי את הדיון עם התקלה (למרות הבלאגן המיגע שיש שם) ואני בכלל לא משוכנע שיש בעיה בנתב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים