עבור לתוכן

צריך עזרה עם בעיות אינטרנט קשות

Featured Replies

פורסם

יש לי אינטרנט של נטויז'ן 5MB שמחובר למודם רואטר בדגם TNN - SIEMENS SL2-141 ויש פשוט בעיות לא מובנות, יש לי 2 מחשבים שמחוברים עליו ולא מובן לי למה ניתקע לי האנטרנט. בYOUTUBE ההטענה ממש איטית כל הסירטונים פשוט ניתקעים ובלתי אפשרי לישמוע ככה מוזיקה יש פיתרון ? מהירות ההורדה צריכה להיות בין 490K\B ל550K\B וזה מוריד על 150K\B מה דעתכם על זה ? יש לי רעיון כזה שאולי מישהו בסביבה מיתחבר לי דרך WIRELESS ואולי אפילו כמה אנשים ואני לא יודע איך אפשר לחסום את זה מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ? וגם רצית לדעת האם אפשר לגלות מי עושה את זה ? כי אני חייב לדעת כי זה נימשך כבר למעלה מי שנה וזה פשוט מעצבן וגם עם אני לא טועה זה לא חוקי תקנו אותי עם אני טועה ? ברור שמחר אני יעשה טלפון לספקית אינטרנט ויחפור להם עד שהם יפתרו את זה אבל אולי גם כאן תוכלו לעזור לי.

בתודה ארטי.

פורסם
  • מחבר

אני מחובר חוטית. את הWIRELESS כיביתי אבל בכל זאת יש בעיות, יש מצב שהספקית עצמה עושה לי בעיות ? ונגיד קצת לא קשור לכאן אבל עם במחשב הראשי יש שני כניסות כאלו לאינטרנט ואני חיברתי רק אחת יכול להיות שאני צריך לחבר 2 יציאות למחשב הראשי כדי שהוא יקבל את מלוא המהירות ? כאילו DUAL LAN

פורסם

theone89, תשנה בבקשה את כותרת הדיון כך שתהיה אינפורנטיבית ע"פ חוקי הפורום, ולא ינעל.

אתה יכול לעשות זאת ע"י עריכת הכותרת בהודעה הראשונה.

תעשה בדיקת מהירות מאתר הספקית שלך דרך מחשב שמחובר חוטית ושכל שאר המחשבים האחרים כבויים או מנותקים מהנתב. אני מציע לך לעשות את זה אחרי שאתה מצפין את הרשת האלחוטית.

פורסם

סליחה על ההתפרצות...שאלה:

אם אני מבטל את האופציה האלחוטית בנתב SIEMENS הנ"ל (משתמש בו בחיבור קווי למחשב אחד) צריך להצפין? או שאין מצב שיגנבו לי רוחב פס?

פורסם

אם אין אלחוט, הצורך בהצפנה יורד אבל מצד שני זה גם לא מפריע לך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים