פורסם 2008 באוקטובר 2316 שנים שלום אני מחובר אל חוטי ממחשב נייד thosiba a200 10w לראוטר סימנס sl2 141 וכול דקה ..אפילו פחות הרשת מתנתקת ושוב מתחברתאני מחובר ל012 וההתחברות מוצפנתנ.ב אני מוחבר גם לטלפון של 012 כך שלראוטר מחובר גם מסננן שיחות כזה של 012ועילו מחובר מודם rta1320a לראוטר מחובר גם מחשב נייח באמצעות כבל
פורסם 2008 באוקטובר 2316 שנים מחבר בגלל שאני מחובר לטלפון של 012 אז אצלהם הראוטר מוגדר כמפצל אז אני לא יכול להכנס לראוטר גם את ההצפנה הם עשו ליאז אני ינסה מחר בבוקר להתקשר לתמיכה ולהגיד להם שיאפסו אם זה לא יעבוד אני יחזור אליךתודה..
פורסם 2008 באוקטובר 2316 שנים תשנה בנתב את ערוץ העבודה של המרכיב האלחוטי -- יכול להיות שיש בסביבה שלך עוד נתב אלחוטי שפועל באותו ערוץ וההתנגשויות בינהם גורמות לניתוקים.
פורסם 2008 באוקטובר 2416 שנים כדאי גם לבטל את ניהול צריכת החשמל על הכרטיס האלחוטי.בנוסף, אם אתה משתמש בתוכנת הניהול של מיקרוסופט אז תעבור להתשמש בתוכנת ניהול של המחשב/כרטיס עצמו.
פורסם 2008 באוקטובר 2416 שנים מחבר אחי אתה יכול רק להגיד לי איך עושים את זהועם אפשר קצת מעבר .. למה לבטל? ומה זה עושה?
פורסם 2008 באוקטובר 2416 שנים בXP - כפתור ימני על "המחשב שלי" -> מאפיינים -> חומרה - > מנהל ההתקנים. תמצא את הכרטיס האלחוטי (יהיה תחת מתאמי רשת), דאבל קליק -> ניהול צריכת חשמל -> להוריד את הV מ"אפשר למחשב לכבות התקן זה....".הכרטיס האלחוטי צורך הרבה חשמל ולעיתים המחשב יחליט שהוא לא בשימוש מספיק ועדיף לכבות אותו ע"מ לחסוך בחשמל ולהגדיל את זמן השימוש על בטריה. לפעמים הוא עושה את זה סתם.לגבי התוכנת ניהול, אם לחלון שבו אתה מגדיר את ההתחברות הלחוטית יש כותרת של INTEL אז זאת התוכנה שהגיע עם הכרטיס, אחרת זה כנראה התוכנה המגעילה של וינדוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.