עבור לתוכן

מחפש ראוטר אלחוטי wireless N + gigabit ports (עד 150$ בארה"ב)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי לשדרג את הרשת הביתית שלי ע"י רכישת ראוטר חדש (הקנייה בארה"ב). כרגע אני עובד עם Linksys WRT54GS שעובד בסדר גמור אבל אין לו שקעי gigabit.

הדרישות שלי מהראוטר הן שיעבוד בתקן wireless N (אם כבר אני קונה ראוטר חדש אני מעדיף ללכת על התקן הכי חדש למרות שהתקן לא סגור לחלוטין) ושכמובן יכלול שקעי ethernet של 1 ג'יגה.

אני כרגע מתלבט בין שלושה דגמים שנראים, על פי הביקורות לפחות, כמובילים בשוק:

SMC SMCWGBR14-N Barricade N router - שזכה בבחירת העורכים של CNET

Linksys WRT310N Wireless-N Gigabit Router

D-Link DIR-655 Xtreme N Gigabit Router

אם למישהו יש נסיון עם אחד מהנ"ל או המלצות לדגמים אחרים אני אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

אין לי ניסיון מעשי עם כל הנתבים הללו, אבל אם אתה משווה את התכונות שלהם, נראה שה-DLINK הוא הטוב ביותר.

פורסם

יש לך תקציב מסויים?

אתה יכול לחשוב גם על WRT600N ועל הN1 של בלקין.

ה600N של לינקסיס יותר טוב ממה שקראתי, אבל הוא עולה יותר.

את הSMC אני לא מכיר והWRT310N הוא כבר יחסית מיושן.

הDIR-655 של D-LINK וה N1 vision של בלקין עולים בסביבות ה100 וקצת דולר והם אחלה נתבים, ממה שאני יודע הD-LINK עדיף.

יש גם נתבים חדשים יותר, אבל הם עולים בהתאם.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

אני לא רוצה להוציא יותר מ-150$ על העסק הזה (ערכתי גם את הכותרת).

ה-WRN600N נראה קצת כמו חללית :) אני לא כל כך מתרשם ממנו ולבלקין N1 (שאני בטוח שהוא נתב אלחטי מצויין) אין gigabit ethernet.

דבר נוסך שקראתי על ה-WRT310N זה שהוא מתחמם בצורה קיצונית ולכן אני מעדיף להתרחק ממנו אלא אם כן מישהו יציין אחרת.

אני מניח שכרגע ההכרעה היא בין ה-SMC לבין ה-DLINK.

עוד הצעות?

פורסם

WRT610N עולה 150$ בארה"ב (אפילו פחות) יותר טוב מכל הראוטרים שרשמת והוא גם תומך ב dual band למרות שהתמיכה לא משהו. הצ'יפ הוא BROADCOM

פורסם

עד עכשיו לא ראיתי אותו ב150$ באינטרנט, אבל אם אפשר למצוא אותו במחיר כזה כדי לשקול.

בכל מקרה הDIR-655 מציג נתונים דומים או טובים לWRT610N ב100$.

ועוד משהו, לפי מה שאני יודע ל-610N אין תמיכה בjumbo frames.

פורסם

הרבה נתבים כיום מציגים פונקציה של NAS מובנה בדמות כניסת USB .

שים לב, ממה שהבנתי יציאת ה USB ב DLINK לא מתוכננת לשימוש כזה, אלא נמצאת שם רק כדי לתמוך בשיטת "התקנת הרשת הקלה" שבה מעבירים disk on key עם המפתח בין המכשירים. וזה גרוע מאוד אם תשאל אותי. :)

פורסם

לפי בדיקה שלי מסתבר שהUSB על הDIR-655 שמיש רק עם קושחה 1.21 והלאה ובעזרת כלי השיתוף שלהם שנקרא share-port.

מאוד הזוי כל העניין :screwy:

פורסם
  • מחבר

טוב, נראה שהבחירה הטובה ביותר היא ה-DIR-655. כל ה-DUAL BAND וכו' לא מדבר אלי מכיוון שאני בד"כ לא מעביר קבצים גדולים ברשת האלחוטית (אחרי הכל כבל פיזי הוא הכי טוב) ואני גם לא רוצה לשדרג, כרגע, את כל הכרטיסים האלחוטיים שלי.

נראה שה-DLINK נציע גם מחיר טוב וגם ביצועים טובים ואפילו קיבל ציון לא רע מ-CNET.

תודה לכולם על העזרה וגם על ההיכרות עם האתר המצויין http://www.smallnetbuilder.com/

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים