עבור לתוכן

Far Cry 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ציון 100 ראשון למשחק של המגזין PC PowerPlay

The unique setting, brilliant AI and palpable atmosphere,

make Far Cry 2 a quintessential PC gaming experience.

Dec 2008, p.63

• תגובות 588
  • צפיות 71.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
brilliant AI

טוב שלא... הAI סבירה וגם זה בלחץ

FC2 הוא בהחלט משחק טוב (וכנראה יכנס למקום הכבוד של "משחקים שסיימתי באמת בלי שהתערבתי עם מישהו שאני אסיים אותם")

פורסם

חחח AI טוב? כאילו טוב שהם לא פתאום עומדים ומסתכלים עליך בהלם .. עד שהם נזכרים שהם צריכים לירות בך..

אבל מצד שני זה יכול להחשב הגיוני.. בני אדם יכולים להתנהג בטפשות כזאת..

פורסם

אחרי שעה של משחק, לבנתיים לא התרשמתי מהמשחק.

הגרפיקה בסדר אבל אפשר היה לתת פוש נוסף.

לא אהבתי את הקטע שאין מפה קטנה כמו בכל המשחקים וזה ממש מעצבן שצריכים ללחוץ על 5 כל הזמן בשביל מפה.

עוד משהו שעיצבן אותי ממש, שצריך ללחוץ על הכוונת כל הזמן אם רוצים לכוון, ולא לחיצה אחת שמכניסה אותך למצב כוונת ולחיצה אחת מוציאה.

חוץ מזה סבבה, עוד לא יצא לי להילחם יותר מדי, אני מקווה שבהמשך יהיה יותר אקשן.

פורסם

שלום.

נתקעתי בעוד בעיה =/

אני עכשיו בעיר השניה צריך להציל מישהו.. הרגתי את כולם נכנסתי לבית אבל הוא לא שם!

תמונה:

http://img233.imageshack.us/my.php?image=61292387fz7.jpg

תודה לעוזרים.

אנשים עזרה בבקשה

פורסם

נתקעתי במקום שאני צריך ללכת להרוס איזה שהוא מיכל דלק, ומה שלא עשיתי אי אפשר להרוס אותו. מישהו יודע מה עושים?

http://img370.imageshack.us/img370/428/64382529ze6.jpg

ובאובגקט רשום לי:destroy the tanker car at the rail yard

פורסם

יש לי בעייה טכנית. בהתחלה כשהייתי מעלה את המשחק הוא היה עולה פיזית אבל היה מסך שחור (היו שומעים את הסאונד של המשחק אבל לא רואים כלום, רק חלון עם תמונה שחורה). חיפשתי פתרון באינטרנט ומצאתי את זה:

Here is a solution seems to work if yu get black screen on Vista: Right click on FarCry2.exe then click on properties, then click the compatibility tab and tick the "Disable desktop composition".

זה אכן סידר את הבעייה, המשחק עולה, אבל כשאני מנסה לשנות את הגדרות התצוגה מהדיפולט למשהו יותר טוב הוא שוב עושה את אותה הבעייה כמו בהעלאת המשחק (יש סאונד, אין תמונה). מישהו נתקל בזה?

יש לי ויסטה אולטימייט 32 ביט, 8800GTS עם הדרייבר בטא האחרון ששוחרר בשביל המשחק.

פורסם

חחח AI טוב? כאילו טוב שהם לא פתאום עומדים ומסתכלים עליך בהלם .. עד שהם נזכרים שהם צריכים לירות בך..

אבל מצד שני זה יכול להחשב הגיוני.. בני אדם יכולים להתנהג בטפשות כזאת..

עוד לא קרה לי מקרה כזה, אצלי ה AI מדהים !

אתה מרגיש כאילו הם באמת בני אדם ! אני כרגע על נורמל, אולי אתה כל רמה יותר נמוכה ?

מה שכן יש בעיה קטנה שאני חושב שאם אני עולה ברמת הקושי זה מסתדר - האוייבים לא רואים אותי באותו המרחק שאני רואה אותם,

אבל זה בטח עניין של רמת קושי...

תגידו, רק אני או שהשטח מרגיש כזה.. תחום מידי, כאילו זרוק בתוך אזור מגודר (ולפי דעתי גם קטן מידי)...

אני לא מבין איך בכזה שטח מצומצם לעשות משחק של מעל 20 שעות ? בסוף המשחק אתה תכיר כל מטר במפה !!

פורסם

יש לי בעיה קטנה שאני לא מצליח לימצוא לה תשובה, אני ניכנס למשחק ואז ניכנס למשימה הראשונה, אני רואה תמונה כמה שניות וזהו המשחק פשוט יוצא לWIN מישהו אולי יודע איך אפשר לסדר תבעיה הזאת ?

פורסם

אני חושב שמצאתי את הפתרון:

This is a better fix as you don't have to disable Aero and it works with any instance (i.e. benchmark tool):

1) Open C:\Users\%USERNAME%\Documents\My Games\Far Cry 2\GamerProfile.xml in Notepad

2) Replace Maximized="0" with Maximized="1"

3) Save and exit

אני אנסה את זה ואדווח.

פורסם

יש לי בעיה קטנה שאני לא מצליח לימצוא לה תשובה, אני ניכנס למשחק ואז ניכנס למשימה הראשונה, אני רואה תמונה כמה שניות וזהו המשחק פשוט יוצא לWIN מישהו אולי יודע איך אפשר לסדר תבעיה הזאת ?

תעדכן דרייברים...

*הודעת 100*

פורסם

יש איזה השוואה בין DX10 ל DX9 כי ממש חבל לי להתקין ויסטה רק בשביל המשחק הזה :kopfpatsch:

מישהו יודע ?!

פורסם

עידכון - הפתרון השני (עריכת הקובץ) פתר את הבעייה, רק צריך לוודא שמבטלים את הפתרון הראשון שציינתי ובהגדרות מעבירים ל DX10, יוצאים ממשחק, חוזרים והבעייה נעלמת.

פורסם

מישהו יודע ?!

בקושי יש הבדל...ממש אבל ממש לא שווה להתקין ויסטה בשביל זה המשחק נראה מדהים ב DX9

פורסם

הרגע עידכני דריוורים אבל הבעיה ממשיכה, יש עוד פיתרונות ? אני משתמש בWIN XP PRO SP3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים