עבור לתוכן

שאלה בסיסית על מעבד מרובה ליבות -איך היישומים מתחלקים בין הליבות

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול לענות על השאלה שלי לגבי המשחקים? :pissed:

Q9450 תקח אם כבר (מחיר דומה, אולי קצת יותר) - אבל אם ממש אתה צריך עכשיו מחשב.

Nehalem כבר יצא, ובדרך לחנויות אז תעשה את החשבון שלך אם לחכות איזה שבועיים-חודש ולקבל מעבד משתלם יותר או לקנות עכשיו.

פורסם

תודה לך על התשובה..אבל רציתי לדעת כאילו ספציפית על 2 המעבדים האלו... אתה יכול לעזור לי בזה?

מה מהם עדיף?

פורסם

בשביל זה יש כפתור שנקרא "חיפוש".

פורסם

תודה לך על התשובה..אבל רציתי לדעת כאילו ספציפית על 2 המעבדים האלו... אתה יכול לעזור לי בזה?

מה מהם עדיף?

הייתה לי התלבטות וקניתי את ה-E8400 - המהירות שעון שלו מצליחה להתגבר על -4 הליבות של Q6600.

אולי בתוכנות שמיועדות לעבוד ב-4 ליבות ניתן יהיה לקבל ביצועים טובים יותר - אבל לא סביר.

ה-E8400 מיוצר בטכנולוגיה יותר מתקדמת 45 ננו יחסית ל-65 ננו של ה-Q6600 (לא אומר שהמעבד לא מוצלח, אבל קצת מאחור).

וגם שלב הייצור (מן הסתם) חדש יותר - 1266 (לעומת 1264 של Q6600).

אם אתה רוצה השוואה ראש בראש ולא סתם על נייר, יש סקירות באינטרנט.

אגב שימו לב לאחריות... אינטל מציעה 7 שנות אחריות למוצרים, לא לכל החיים ולא ל-3 שנים כמו שראיתי באתר מסויים.

פורסם

לך על C2D. :xyxthumbs:

פורסם

תודה רבה לשניכם על התשובה.. ראיתי גם השוואות בין שניהם במשחקים וה8400 באמת לקח אותו..

תודה שוב ..ועוד שאלה קטנה..שווה לחכות שיצא המעבדים החדשים ואז אולי ירדו המחירים של המעבדים היותר "ישנים" כמו ה8400 ?

פורסם

תודה רבה לשניכם על התשובה.. ראיתי גם השוואות בין שניהם במשחקים וה8400 באמת לקח אותו..

תודה שוב ..ועוד שאלה קטנה..שווה לחכות שיצא המעבדים החדשים ואז אולי ירדו המחירים של המעבדים היותר "ישנים" כמו ה8400 ?

כן, ממש עוד מעט מגיעים ה-Nehalem והמחירים ירדו מעט, גם אם לא, יהיו לך מעבדים אולי יותר טובים לבחור במחיר דומה.

פורסם

אוקיי תודה רבה לך :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים