עבור לתוכן

מחפש המלצות לראוטרים

Featured Replies

פורסם

שלום לכלום וחג שמח

אני כרגע משתמש בראוטר אלחוטי של בזק מדגם : Siemens SL2-141 ואני לא מרוצה ממנו .

אני מחפש להחליף את הראוטר הזה בראוטר חדש והידע שלי בנושא שואף ל 0 לכן חשבתי לבוא ולהתייעץ איתכם

ראיתי בדיון ה FAQ של הפורם הודעה ישנה יחסית של אחד המנהלים שהמליץ על :

"לתקציב הנמוך -

נתב חוטי - Edimax 6104k

נתב אלחוטי - Edimax 6204wg

לתקציב גבוה יותר -

Linksys WRT54GL

Compex NP18a"

אלו הראוטרים שגם היום מומלצים או שיש ראוטרים אחרים ?

התקציב שלי הוא בסביבות ה 250 שקל ואני צריך ראוטר אלחוטי עם אפשרות לחבר לפחות 3 מחשבים לא אלחוטים .

פורסם

זה לא רחוק מהמצב היום -- בפחות מ-200 שקל ה-6204 הוא בסדר גמור ובסביב 300 ה-WRT54GL הוא גם טוב מאוד. רשימה מפורטת יש כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

פורסם
  • מחבר

שכחתי להוסיף שאני מחובר ב ADSL ואני מחפש ראוטר שמתפקד גם כמודם כמו הדגם שיש לי כיום .

ברשימה שהבאת לי אני רואה שכל הראוטרים עובדים עם ADSL אבל הם מתפקדים גם כמודמים ?

פורסם

לא. אלה נתבים עצמאיים. מודם ADSL אתה מקבל חינם מבזק.

פורסם
  • מחבר

אז אפשר לקבל המלצות על ראוטרים + מודמים או שזה עסק יקר יותר ועדיף ראוטר בנפרד ומודם בנפרד ?

יש לי כל מיני ראוטרים \ מודמים בבית אני כבר לא יודע מה זה מה אולי תוכל לעזור לי גם בזה :

Aztech Adsl2+ Ethernet Bride router dsl-600E ( נראה לי שזה מודם כי יש לו רק יציאת ADSL ו Etherent )

Dlink DI-604 ( שלפי היציאות שלו זה ראוטר אבל לא אלחוטי )

עריכה : חשוב לי לציין שאני צריך ראוטר שהקליטה האלחוטית שלו חזקה יחסית

פורסם

ה-AZTECH הוא כן מודם רשת. כל מה שאתה צריך לרכוש זה נתב.

פורסם
  • מחבר

סבבה אני חושב שאני אלך על 3Com בתור נתב . יש הבדל משמעותי למשתמש פשוט שרוצה רק איטרנט אלחוטי + חוטי ומאובטח

בין 3CRWER100-75 ל 3CRWER200-75 ? ( חוץ מההבדל של ה 100 שקל + \ - )

פורסם

ה-200 תומך ב-108Mbps אבל אם אין לך כרטיס רשת אלחוטי שמתאים לנושא, חבל על ההשקעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים