עבור לתוכן

רעיון לבניית שרת ביתי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

הרבה זמן יש לי בראש רעיון לבנות מעין שרת ברשת הביתית שלי שתפקידו יהיה חוץ מלאחסן קבצים ולהעביר אותם במהירות גבוהה לשאר המחשבים,

לסננן את האינטרנט. כלומר, להתקין עליו Firewall וכ"ו... והוא יסנן את האינטרנט ממזיקים וישלח אותו לשאר המחשבים האחרים, מעין Hub מתוחכם.

אם למישהו יש מדריך איך לבצע את זה אני אשמח לקבל אותו, או שמישהו מוכן לכתוב לי בפירוט את השלבים אני אשמח.

תודה מראש אורי. :s05:

פורסם

תעדכן את הכתורת לפי חוקי הפורום.

מה הידע שלך בתחום?

אתה יכול לקחת מחשב ייעודי ולהתקין עליו לינוקס עם שרותים של mail relay,firewall,content filter וכד'

פורסם

ברמת המחירים של היום, הוא יכול לקבל מחשב על בסיס G31, E2180 ושני דיסקים של 500GB בעלות של כ-1,000 שקל (ללא מסך). מבחינת העוצמה זה עולה פי כמה על כל NAS יעודי שנמכר היום.

פורסם

אפשר מפרט לדוגמא שהבאת?

אני שלשום העברתי פוסט עם מפרט ללא לוח אם לדבר דומה בפורום מפרטי מחשב לצערי לאף אחד לא היה איך לעזור לי :-(

פורסם

אני ממש לא מומחה למפרטים, אבל כאן (http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1) יש לך דוגמא לא רעה. הורדת דגם המעבד מ-E2200 ל-E2180 תחסוך לך כ-40 שקל אותם תוכל להשקיע בדיסק גדול יותר.

פורסם

יש ספרים די טובים לגבי איך להפוך לבנות שרת FreeBSD מאפס.

אני אשאל שוב - מה רמת הידע שלך? זה קריטי למתן תשובה מתאימה במקרה הזה.

הקמת שרת זה לא משהו של מה בכך למי שאין את הידע המתאים, וגם למי שיש זה יכול להיות אתגר.

פורסם
  • מחבר

רמת הידע שלי היא רמה של טכנאי PC (אני טכנאי PC).

אך לא למדתי רשתות תקשורת ברמה כה מעמיקה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים