פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים שלום לכולםיש עניין שאני צריך בו הבהרה קצרה מאחר ואני לא ממש מבין בנושאיש לי איזה מודם מעפן מלפני 4 שנים משהו כזה שעד היום עבד טוב ואני גולש בו והוא עובד סבבה ומהיר ..שאלתי היא כזאתכאשר אני מחבר את המחשב לאינטרנט הוא מראה לי שאני מחובר במהירות 1.8 משהו..ממה שהבנתי מהספקית שלי זה שיש לי אפשרות לשדרג את המודם בחינם..האים זה נחוץ והאם זה כדאי ויעלה את מהירות הגלישה באינטרנטאת הדפים שנפתחים וביכלל ..המחשב שלי עובד מטוס ממש אני לוחץ על האייקון שניה אחת הוא בגוגל כנ''ל לגבי כול האתרים טוען סרטים בשניה ..אך אני רוצה יותר מהר ממה שעכשיואז כמו ששאלתי ....אשמח אם תאירו את עניי בנושא ...
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים אם המודם שלך כרגע תקין לגמריי, בלי ניתוקים ובלי שום בעיות. והוא מספק לך את מהירות הגלישה שעליה אתה משלם ללא שום תקלה, אין ממש סיבה להחליף מודם, אבל מודם בן 4 שנים בסופו של דבר ישבוק חיים, אז עדיף שתחליף אותו.הההחלפה לא תיתן לך כלום, אלא רק ביטחון לעתיד. אתה יכול ללכת לפי המשפט If It's Ain't Broken - Don't Fix It, ולא לעשות כלום עד שהמודם יתפגר.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר לא ניראה לי שהוא יתפגר בקרוב חח הוא כמו חדש המאניק עובד טיל..תגיד, ואם אני יגדיל את מהירות הגלישה..?הדפים יפתחו מהר יותר ויטענו מהר יותר ?מבחינת האינטרנט כמובן ..כמה מגה זה הכי גבוהה ?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים aviram20, תעשה שעורי בית בעיקר בתחום של מה זה רוחב פס.אין שום קשר לביצועי הדפדפן שלך למה שאתה אומר.כלקוח פרטי אתה יכול לקבל קצבים של עד 10 מס"ש בערוץ יורד ו1 מס"ש בעורץ עולה וכלקוח עסקי אין בעיה גם לקנות קו תמוסרת של 1 גס"ש סימטרי.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר הבנתי את העיקרון שהדף לא יפתח יותר מהר את זה אני יודע כי זה לא קשור למודםאבל הטעינה שלו זאת הכוונה שלי ..ורציתי לדעת אם זה קשור למודם או משהו ...ואם נגיד אני יחלבר עוד מחשב דרך המודם הזהירד המהירות יפריע לא יפריע ?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים ביצועים של דפדפן תלויים בהרבה דברים כאשר רוחב הפס בימינו הוא הכי פחות מכריע בהם.כאשר אתה ניגש לאתר בדפדפן אתה יכול לעבור ניתוב של כמה שרתים עם עומסים וחיבורים שונים, מצב הביצועים במערכת ההפעלה שלך גם ישפיע על מהירות טעינת הנתונים ובנוסף לכך יש גם את העניין של איזה סוג תוכן מוצג באותו דף HTML ואיך הדפדפן יודע לפענח אותו.דפדפן שמתקשה להציג CSS או ג'אוה-סקריפט לא יגיד לך את זה בפירוש אבל תראה את זה טוב מאוד בביצועים שלו.שאילתות של נתונים ממסדי נתונים יגיעו באותו רגע שהנתונים יעברו את העיבוד והסינון כמו למשל בתוצאות חיפוש.כמוכן פקדי ActiveX ופקדים של QT למשל יכולים להעמיס מאוד על הדפדפן וזמן הטעינה של תוכן.חלוקה של רוחב פס כמובן תראה את ההשפעות שלה בהתאם לצריכה של משאבים של כל מחשב ברשת.היום כולם רוצים הכל טוב ומהר אבל אף אחד לא חושב על התהליכים המורכבים שמתרחשים מאוחרי הקלעים כדי לספק להם את התוכן הזה ומה רמת המורכבות של הטכנולוגיה.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר הוא עובד מהר אני לא מתלונןאבל עכשיו בערך נתת לי מה הולך מעבר לזההואם נגיד אני יחבר למודם הזה עוד מחשב או שנים שיגלשו עליו גם כןזה יאיט אותו יפריע לו?או שזה בסדר והוא יתמודד עם עוד מחשב או שתים ..?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים חלוקה של רוחב פס כמובן תראה את ההשפעות שלה בהתאם לצריכה של משאבים של כל מחשב ברשת.ההתמודדות של המודם עם העומס של הרשת כבר תלויה במצבו ובתכונות הטכניות שלו.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר אז אני חושב שמהבחינה הזאת כדאי להחליף לאחד שיוכל להיתמודד יותר טוב עם עוד מחשבים ...
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר המודם הוא של dynamode מדגם m-adsl-usb-c50 .....והוא נימצא אצלי כבר 4 שנים זה המודם היחיד בבית מאחר והמחשב שלי הוא היחיד ..בקרוב יהיה עוד מחשב לכן חשתי לשאול עליו על הדרךאין לי מושג אם הוא מתאים או לא ..
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים יש לך מודם USB ולא ניתן לעשות איתו הרבה על מנת שבשני המחשבים יהיה אינטרנט. האמת היא שהגיע הזמן שהוא יפרוש לפנסיה. תחליף אותו בבזקסטור הקרוב אליך במודם רשת ותתחדש בנתב. הסבר מלא כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/Router/router.htm
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים מחבר ואז מה ?אני קונה את אלה וקונה כרטיס רשת אלחוטי מחבר בפיסיאי של המחשב השני וזהו מחובר?או שזה קצת יותר מסובך מזה ..?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.