עבור לתוכן

בירור לגבי מודם סלולארי בסלקום

Featured Replies

פורסם

האם אפשר בחוזה להעביר את חבילת הגלישה של ה DATA לסים שנמצא בתור מכשיר (על מנת לגלוש מהמכשיר כמובן) ולא רק ע"י הסים הנפרד שמשמש רק כמודם ?

פורסם

למה שלא תשאל את נציגי השירות של סלקום?

פורסם
  • מחבר

אני אשאל, אבל מעניין אותי לדעת אם מישהו ניסה את זה (ותאמין לי, יש נציגים שאומרים משהו אחד ויש כאלו שאומרים משהו אחר, אז אני מעדיף לברר אם מישהו הצליח בזה לפני כן גם כן).

פורסם

בתור נציג סלקום לשעבר אני יכול להגיד לך שמבחינה מערכתית

זה לא אפשרי להעביר חבילה שנמכרה ע"ג מספר פיקטיבי למספר קיים

פורסם
  • מחבר

איזה עצבים... חבל שהדור שלישי בארץ שווה ל ז** לעומת חו"ל ששם אתה קונה ומקבל חבילות גלישה לפלאפון שאתה יכול לנצל באופן נורמלי (במיוחד למשל עם האיפון).

פורסם

שווה לשאול בכל מקרה,

אני עזבתי לפני 3 חודשים, אולי דברים השתנו.

לא הבנתי למה אתה רוצה להעביר אם אתה מקבל מודם+חבילה ללא הגבלה ב120 שקל?

(אם אני זוכר נכון)

פורסם
  • מחבר

אני יודע שבארץ בקושי שמעו על זה, אבל יש מכשירים שיודעים לנצל את האינטרנט בשביל לקרוא דואר, לראות YOUTUBE בשביל לגלוש באתרים עם FLASH בשביל להוריד שירים ואפילו אפשר להוריד TORRENT למכשיר (לא שזה מומלץ), הפעולות האלו גוזלות רוחב פס גדול ולא תמיד אתה ליד WI-FI. אני הייתי רוצה את האופציה שיהיה לי את זה גם בפלאפון וגם כמודם.

פורסם

אז אתה יכול לרכוש חבילת DATA לסלולרי,

אבל זה יקר, אני ממש לא זוכר את המחירים זה באזור ה180 שקל בערך לחודש

פורסם
  • מחבר

בדיוק, אז עכשיו אתה מבין את העצבים שלי על זה ?

מזכיר שבזק בזמנו לא נתנה בכלל אפלוד סביר עם האינטרנט המהיר, כדי שאנשים לא יברחו מחיבורי ה FR היקרים להחריד שהיו נהוגים בעסקים.

פורסם

אז במצב הזה עדיף להיות עובד סלקום,

במצב כזה יהיה לך חבילת DATA בחינם : :silly:

פורסם
  • מחבר

כן.. רק נשארה הבעיה הזו של להיות עובד סלקום... בקיצור, בושה שהמצב ככה ועוד לוקחים לך את הדמי דור שלישי המפגרים האלו.

פורסם

תראה בסופו של דבר לא ישתלם לחברה לתת לך את האופציה להעביר את חבילת הגלישה בין הסימים השונים.

הסים של המודם הוא סים אמיתי לכל דבר, לא מספר פיקטיבי כפי שה"נציג" אמר.

אם תשים את הסים הזה בטלפון יוכלו להתקשר אליו, ותוכל להתקשר ממנו, רק בתעריפים מוגזמים.

בעבר חבילת הגלישה הייתה זהה בין סים של מודם לסים של סלולרי רגיל, אבל מאחר שהתחילה התחרות של המודמים הסלולרים, אז מחיר החבילה ה"מיוחדת" שלהם ירד.

YOUTUBE בעקרון אפשר לגלוש עם WAP, אבל לא בסלקום.

אתרים עם FLASH, אין בעיה, תלוי בטלפון...

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שאני לא מעוניין להחליף סימים כל הזמן (ואני רוצה מספר אחד). ומה איכפת לי משתלם או לא, אני רוצה את זה, בדיוק כמו שיש את זה בכל מדינה נורמלית עם דור שלישי כיום.

פורסם

תראה בסופו של דבר לא ישתלם לחברה לתת לך את האופציה להעביר את חבילת הגלישה בין הסימים השונים.

אחרי הכל, הסים של המודם הוא סים אמיתי לכל דבר, לא מספר פיקטיבי כפי שה"נציג" אמר.

אם תשים את הסים הזה בטלפון יוכלו להתקשר אליו, ותוכל להתקשר ממנו, רק בתעריפים מוגזמים.

בעבר חבילת הגלישה הייתה זהה בין סים של מודם לסים של סלולרי רגיל, אבל מאחר שהתחילה התחרות של המודמים הסלולרים, אז מחיר החבילה ה"מיוחדת" שלהם ירד.

YOUTUBE בעקרון אפשר לגלוש עם WAP, אבל לא בסלקום.

אתרים עם FLASH, אין בעיה, תלוי בטלפון...

"הנציג" לא סתם אמר את זה,

המספר הפיקטיבי נלקח ממאגר כזה של מספרים

לא אמרתי לשנייה שאי אפשר להתקשר מהסים הזה.

אם אתה מכיר מישהו שעשה את זה אתה יותר ממוזמן לשתף אותנו במקום לקטול.

פורסם

בזמנו שהייתי במוקד DATA של אורנג', לקוח התקשר אלינו, והצליח להשתמש בתוכנה של YOUTUBE ולראות בה דרך WAP

FLASH אפשר באופן קבוע...

תשתמשו באופרה, הכי נוח, למרות שגם הMINIMAP של הסימביאנים טובה.

שוב פעם, זה לא מספר פיקטיבי, זה מספר לכל דבר, אין טעם לקרוא לזה מספר פיקטיבי.

פיקטיבי משמע משהו בדיוני, או שלא קיים בצורה מוחשית, כלומר המספר הזה לא באמת קיים לפי מה שאתה אומר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים