עבור לתוכן

מדפסת מזוהה בחלק מהרשת

Featured Replies

פורסם

שלום, אשמח לעזרתכם

יש לי רשת מנותבת דרך נתב אדימקס 6104. לנתב מחוברים שלושה מחשבים ושלושתם מופיעים ברשת. כמו כן מחוברת מדפסת עם כרטיס רשת וגם המדפסת מחוברת לנתב. הבעיה היא שאני יכול לגשת למדפסת רק משני מחשבים. מהמחשב השלישי אני לא מצליח להתחבר. אני גם לא רואה את המדפסת על מחשב זה.

אשמח אם תוכלו לתת לי עצה (רצינית ועינינית) איך לעשות כך שגם מהמחשב השלישי יהיה ניתן להוציא הדפסה.

תודה.

פורסם

Control panel -> Printers and Faxes -> on the left side choose "add a printer" -> NEXT -> select "a network printer..." -> select "connect to this printer..." -> write down the printer name

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה אבל זה לא הולך. אחרי שאני עושה את מה שתארת - ועשיתי זאת כבר קודם, החלון שנפתח מבקש ממני להכניס כתובת URL של המדפסת

אין לי כתובת כזאת.

פורסם

אם המדפסת מחוברת לנתב באמצעות כרטיס רשת (ולא דרך אחד המחשבים) ה-URL שלה הוא כתובת ה-IP שלה.

פורסם

כן, רצוי באמת לוודא שיש לך תקשורת לכתובת ה-IP הזו ע"י פקודת ping.

פורסם
  • מחבר

למרבה הצער הכנסת הIP לא נותנת תוצאה (זה אחד הדברים הראשונים שניסיתי). בדוגמא המופיעה בחלון שנפתח

מצויינת דוגמא לכתובת URL והיא מופיעה עם HTTP וכו'

פורסם
  • מחבר

בדקתי כמוצע שליחת פינג מהמחשב שאינו רואה את המדפסת לIP של המדפסת והתגובה היא שהכל בסדר.

פורסם

אם יש FIREWALL בתוכנה על המחשב הזה -- זה הזמן להסיר אותו. כדאי גם לוודא שכל הגדרות הרשת במחשב הזה (http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm) נכונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים