פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר אוקיי, הרצתי את התוכנת בדיקה של WD והיא עברה בהצלחה ללא שגיאות,בדקתי את הDMA כמו שהוסבר במדריך והוא נראה לי מוגדר בסדר גמורעשיתי עכשיו בדיקה מחדש של העתקה של קובץ אחר ובמקביל הסתכלתי על הפעילות של המעבד,ההעתקה לקחה דקה שוב וה"מאמץ" של המעבד לא עבר את ה5%.......יש למישהו עוד הצעות?
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר עשיתי עכשיו את הבדיקה בHDtech לאחר ריסטארט ובלי שום תוכנה שמפריעה ואלה התוצאות שקיבלתי הפעם:
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים תנסה להחליף כבל Sata לכונן, זו בעיה אופיינית עם כבל דפוק.בכול אופן 28 Ms לכונן זה באמת הרבה זמן תגובה.מה הטמפרטורה של ה-Hdd שלך?תנסה לבטל את ה-S.a.m.r.t בביוס.
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר ביטלתי את ה-s.m.a.r.t,והטמפ' היא 42בערך...מה שמוזר הוא שלפעמים ההארדיסק עובד תקין למספר דקות (2-3 דקות) ופתאום חוזר למצב האיטי הרגיל שלו...
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר אז מה אתם אומרים?לנצל את האחריות של ההארדיסק או שיש לי דרך לתקן את הבעיה?
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מהבדיקה הראשונה שהצגת כאן..נראה כי הכל תקין..בבדיקה השניה..אכן רואים שהקצב איטי למדי.אבל זה יכול להיות כתוצאה מבדיקה ישר עם עליית המערכת..בכל אופן אם בדקת הכל..תריץ עוד בדיקה עם התוכנה בשביל להיות בטוח..
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר כשרשמתי שהרצתי את הבדיקה מיד עם עליית המערכת חשבתי שזה היה מובן שחיכיתי שכל התוכנות יעלו ועומס העלייה יעבור, אבל בכל זאת ביצעתי בדיקה נוספת: הבדיקה הזאת ממחישה בדיוק את מה שאני מרגיש, יש פעמים שהמחשב עובד בסדר ופתאום יש נפילות במהירות הקריאה שלו מקבצים
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים נראה כאילו משהו "טוחן" לך את הדיסק. היתה לי בעיה דומה פעם. אז השתמש תי ב- FileMon בזמן האיטיות וגיליתי שה- Google Desktop Search בחר באותו זמן לעדכן את האינדקס שלו. תנסה להפעיל את התוכנה הזו בזמן שאתה חווה איטיות, היא תגיד לך מי ניגש לדיסק.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים ^^^המהירות הנמוכה היא ביגלל גישה איטית לכונן.הבעיה היא לא תוכנתית אלה חומרתית.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים זה לא נראה ככה. בעיה חומרתית היתה גורמת לכך שהכונן יהיה איטי כל הזמן ולא רק חלק מהזמן.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר אולי באמת הבעיה היא הכבל SATA כמו שאחד האנשים הציע פה,מחר אני אחליף את הכבל (כי אין לי נוסף) ואני אראה אולי זאת באמת הבעיה
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים תבדוק אולי איזה תוכנה עובדת ברקע כמו סריקה של אנטי וירוס או תוכנת אנטי ספיי.הצעה נוספת.תתנתק מהאינטרנט לחלוטין בטל את כל התוכנות שברקע כולל האנטי וירוס ונסה שוב לבצע העתקה.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים זה לא נראה ככה. בעיה חומרתית היתה גורמת לכך שהכונן יהיה איטי כל הזמן ולא רק חלק מהזמן. לא בהכרח, אם היה בעיה תוכנתית זמן התגובה שלו הייתה קטנה והמהירות איטית.לכן או הבעיה בכבל Sata או בכונן עצמו.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים שים לב לכך שבבדיקה השניה, הממש בעייתית, קצב ההעברה מתייצב לקראת הסיום. בדיקת ה- seek time מתבצעת רק אחרי. אם הבעיה נעלמה כבר באותו שלב, לא תהיה השפעה על ה- seek....או שזה הכבל. 8)
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים בקיצור תריץ את הבדיקה של HDTUNE במצב בטוח כששום תוכנה או שירות מיותר לא פעיל, ותביא תוצאות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.