עבור לתוכן

ThermalTake Armor vs. Antec P182

Featured Replies

פורסם

את ה- P-183 אין להשיג בארץ, ויש סיבה טובה למה ANTEC מובילה את השוק של המארזים האיכותיים לעומת TT שרק מחקה מארזים ועושה אותם "מגניבים".

אנשים תפנימו : TT מייצרים חיקויים בכל מה שהם עושים - מקירור לכרטיסים שהם מחקים את זלמן ועד מארזים - פשוט טעות לקנות מחברה שלא מובילה את השוק אלא מחקה אותו.

• תגובות 41
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זו שטות מוחלטת.

לכל חברה טובה יש מארזים טובים וטובים פחות ואצל TT המצב לא שונה

פורסם

^^

אני מחזק את דבריך..

אין ספק לTT יש מבחר לא קטן של דברים מצועצים , אך יש לה גם המון מוצרים איכותיים..

שלושת המארזים האחרונים שלי הם TT, ותמיד לפני כל מארז הייתי מתלבט לא מעט במה לבחור (XASER III , SHARK, MOZART TX )

יש מוצרים ויש מוצרים , אין ספק שקירור מים, (וחלק מהספקים), אינה הצד החזק של החברה, אפילו חלק מהמארזים,

אבל יש דברים שהיא טובה בהם, אפילו מאוד..

פורסם

חוץ מה-MOZART תראה לי עוד מארז שמגיע לרמה של P182.

או לצורך העניין עוד מוצר איכותי שלהם - מכל סוג.

פורסם

המוצרט גם לא מגיע לרמה של ה-P182 כי הם מארזים שונים לחלוטין שלא מיועדים אפילו להתחרות באותה קטגוריה (ואפילו לא קרוב).

בכל אופן כאמור יש את ה-Eureka שלהם.

Aguila גם כן אחלה מארז בסה"כ.

שמע, אני לא אומר שהם היצרנית הכי טובה או שיש להם חידושים כאלו ואחרים וכו'. אבל הם לא עושים מארזים רעים.

באופן כללי אני אתוודה (וזה לא חדש) שאני לא מת עליהם בתור יצרנית ולא מת על רוב המארזים שלהם, מדי פעם יש בודדים שבאמת שווים ומתומחרים היטב.

פורסם

ברור שהמוצארט הוא מארז אחר לחלוטין, הבאתי אותו כהשוואה למוצר טוב שלהם.

הם עושים מוצרים סבירים - אם יש לך דוגמה לתת לי למארז ברמה של P-182 אני אשמח לשמוע.

כי מה שכתבת אומר שיש להם מארזים טובים וזהו.

פורסם

ברמה שלו מאיזו בחינה ? איכות בניה/קירור/שקט ?

פורסם

כל השלושה ותוסיף חדשנות כדגומת חילוק המארז למה חלקים.

אני לא אומר שהם המציאו את זה אני אומר שהם עושים בזה שימוש.

פורסם

כבר מבחינת השקט לא יצא לי לראות לו מתחרה רציני

פורסם

כבעלים של P182 עם 4870, אני חייב לומר שאין לו שום בעית התחממות. המארז מגיע עם 3 מאווררים, אני הוספתי עוד 1 ובסה"כ המארז לא מתחמם מדי.

מעבד על 30 מעלות ומטה במנוחה (עם ninja2), הלוח אם ב-40 פחות או יותר (וזה כשהמאווררים של המארז על low).

פורסם

אתה יכול לפרט לגבי סוג המעבד, האם הוא ב OC ומה טמפ' הרכיבים במאמץ של המעבד וה 4870 ?

אשמח גם לראות תמונה של פנים המחשב כדי להחכים קצת לגבי המרווחים של כרטיס המסך משאר חלקי המארז.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

תמונות אפשר למצוא בגוגל :

showroom626ov2.jpg

w640.png

אין יותר מדי מקום אבל בסה"כ הכל יושב כמו שצריך

פורסם

כבר מבחינת השקט לא יצא לי לראות לו מתחרה רציני

מה עם המארזים מהסדרות המקבילות של ליאן לי?

פורסם

המארזים של LIAN-LI בד"כ יותר טובים משל ANTEC, הנקודה היתה להראות שיש רמות שונות ושחברת TT נמצאת הרבה יותר למטה ממה שאנשים פה בארץ חושבים.

אנשים משווים את TT ל-ANTEC , כן בטח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים