עבור לתוכן

שיקולים בבניית אתר

Featured Replies

פורסם

שלום

1. האם עדיין נהוג לבנות אתרים חדשים ברזולוציה 800X600 ? או שמומלץ ללכת על הדרך הקשה ולהיות חבר טוב של האחוזים?

2. האם אתר עם משקל 5 מגה ו6 עמודים צריך יותר מאחסון חינמי? ועל איזה אחסונים חינמים ללא פרסומות אתם ממליצים?

3. אם למישהו יש נסיון עם phpmyadmin ויודע איך עושים שיופיע עברית בתוכן הטבלאות בGUI שלו אשמח אם הוא ישתף אותי.

4. איזה מערכת ניהול DB הכי מומלצת והכי ידידותית לעברית כיום? (MYSQL)

תודה.

פורסם
  • מחבר

:s05:

פורסם

1. 800x600 כבר כמעט לא מקובל, אם בונים רוחב קבוע בימינו זה 1024x768, זה תלוי כמובן גם מי קהל היעד של האתר. לאתרים ברוחב משתנה יש כיום גם פתרונות יותר משוכללים מסתם אחוזים, דרך משחקים ב-CSS אפשר לייצר אתר ברוחב משתנה עם רוחב מינימלי ומקסימלי.

2. אני לא מתעסק עם אחסון חינמי, למצוא איכסון חינמי טוב עם database תמיד היה בעיה.

3. אם קידוד האתר ב-UTF-8 וכל פעם שאתה פותח חיבור ל-database אתה קובע לו לעבוד בקידוד מתאים לא צריכה להיות לך בעיה לראות עברית ב- phpmyadmin

4. כלי הניהול שבאים עם mysql טובים מספיק ובכל מקרה כשהאתר באוויר אתה תעבוד עם phpmyadmin, מה עוד אתה צריך?

פורסם
  • מחבר

1. על איזה פתרונות מדובר אפשר כמה דוגמאות או קישורים להסברים איך לבנות אתר עם גודל משתנה בצורה נכונה?

3. שיניתי כבר את כל הקידודים לUTF8 ועדיין אני רואה בשדות של הDB ג'יבריש

אין ממשק יותר מומלץ ויותר ידידותי לעברית מהPHPMYADMIN?

פורסם

אם אתה לא רואה עברית ב-phpmyadmin זו לא בעיה של הכלי אלא סימן שהעברית באמת לא מקודדת נכון ב-database, אף כלי לא יראה לך את זה כמו שצריך (אפילו אם זה מופיע לך נכון על דפי html). את הנתונים שכבר יש לך בפנים אתה תצטרך להמיר ל-utf8 או להכניס מחדש אם אתה רוצה לתקן את זה.

תקרא את זה עבודה נכונה עם PHP, MySql ו-UTF8

כשהדבר הכי חשוב זה לקרוא ל-"SET NAMES 'utf8' כל פעם שפותחים חיבור ל-database.

פורסם
  • מחבר

כן הSET NAMES הזה פתר את הבעיה.

ובקשר לשאלה השניה? מכירים אתרים עם הדרכה וטיפים איך לבנות אתר "נימתח" ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים