עבור לתוכן

דמו - pes09 demo

Featured Replies

פורסם

תפסיקו להתבכיין על השליטה בכדור

בשביל שליטה בפרו 6 צריך לעבוד הרבה זמן

מי שרוצה שליטה טובה פיפא מחכה לו

מי שרוצה משחק טוב ברשת בפרו 6 שידבר איתי :)

• תגובות 126
  • צפיות 13.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שביאס אותי זה השינוי כיוון של השחקנים. לא מציאותי בשיט. ב PES2008 לא היית יכול לשנות כיוון לגמרי באמצע ריצה ועוד להישאר במהירות. עשו את זה כמו פיפא.

מה שטוב זה הפיזיקה של הכדור. הבעיטות הולכות יותר מציאותי.

בבעיטות חופשיות קשה להביא אותה בקטנה מעל החומה, פשוט לא מצליח לי. במשחקים קודמים אולי להוציא את 2008 זה היה קל. (בעיטה + חץ לכיוון הסיבוב + R2). המחשב מסובב לי אותה מעל החומה מ 17 מטר ואני נגנב. אולי השילוב של הכפתורים השתנה?

גם בכלל עדיין לא התרגלתי לגמרי לבעיטות. חוץ מבמשחק הראשון שנתתי 2 משקופים עם דל פיירו מ-35 מטר רוב הבעיטות מרחוק שמתלבשות פשוט טסות מעל השער, ואני לא בועט חזק.

מה שהכי אהבתי, זה שסוף סוף שחקנים כמו דל פיירו וראול שווים כמו מה שהם באמת. ב 2008 כל שחקן חלש יחסית מבחינה פיזית לא היה שווה כלום במשחק.

כאן זה השתנה.

פורסם

מסכים לגבי שינוי הכיוון, זה בדיוק מה שהפריע לי.

אבל מעבר לזה, המשחק מרגיש הרבה יותר טוב מ-2008.

השוערים והשופטים ממש דבילים במשחק הזה.

כמות הכרטיסים הצהובים והאדומים שמתעופפים במשחק הזה, מחרידה.

למרות זאת, סידרו חלק מהדברים המעצבנים, והוא מרגיש לי ממש טוב.

לי יש הרגשה שהוא הולך להיות הכי טוב בסדרה עד עכשיו.

עצוב לי שהרסו את המשחק ב 2009 :'( :'(

אז יש גרפיקה ממש יפה של השחקנים אבל לקחו את כול הדברים שהיו קצת גרועים ב 2008 והפכו אותם לממש משפיעים.

לדוגמה השליטה החופשית בשחקן ירדה כמעט ל 0! טוב שהוא לא זז לבד וזהו! לדוגמה מישהו מוסר כדור ואתה רוצה לזוז לנתיב שלו ואתה לא יכול כי לשחקן שלך בא לרוץ לעבר השחקן היריב במקום לתת לך להתשמש בשכל שלך.

ולמה לעזאזל הם מרחיקים לבד בפאניקה בבעיטה כשהכדור ליד השער כשאני בכלל רוצה לצאת להתקפה מסודרת.

השחקנים בכלל מוסרים ורצים לאן שבא להם.

וממש ממש קל לנצח את המחשב כול עוד תזוזו כמו שהמחשב רוצה שתעשו... ממש פיפא גועל נפש!

ועכשיו אני יצתרך להמשיח לשחק את 2008 לעוד שנה, איזה באסה.

ויש עוד מלא מלא בעיות במשחקיות שלא ציינתי עקב זה שחברה שלי רוצה שאני ילך לאן שוהוא אז אני ימשיך אחר כך :-X :cool2::kopfpatsch:

אתה סתם מתלהם.

הדברים שציינת קיימים גם ב-2008, אם שחקן שלך משתלט על כדור מסוכן ברחבה ואתה לא שולט עליו, אז הוא מרחיק את הכדור.

אתה לא רוצה שזה יקרה?

תחליף את השליטה אליו לפני שהוא משתלט על הכדור.

ולגבי העניין של כיווני הריצה, זה באמת אחד הדברים המעצבנים, שנשארו.

אין מה לעשות, הוא לא משחק מושלם, אבל הוא כנראה הכי קרוב לזה עד עכשיו.

פורסם

אני לא שחקתי בדמו עוד, אני מעדיף לשחק ישר במלא (להעצים את החוויה), אגב אני נהנה מפס 08 טיפה יותר מפס 6.

והכי אני לא מבין מה קרה לשרת של HWZONE בהאמאצ'י?

למה אף אחד לא מתחבר!? עברו שרת או משהו?

אני כבר מת לשחק עם מישהו ב08 מוזר פעם כל הזמן היו מחוברים עכשיו אין אף אחד מה נסגר?

שמישהו יתחבר לשרת דחוףף

פורסם

מה שהכי שנאתי בפרו הקודם זה שחצי מהזמן השחקנים בנבדל גם בזמן שהכדור בחצי שלי השחקנים בחמש מטר אופסייד.

זה ושאולי גם יסדרו קצת את הכמות המטורפת של הבאגים במשחק. למרות שאין לי יותר מדי ציפיות נחכה ונראה.

פורסם

מי שאומר שPES6 הכי טוב בסדרה כנראה לא שיחק בPES5, המשחקיות הכי טובה עד כה.

ובתור אחד שמ98 (שהיה את הלאומית גם) לא הייתה שנה שלא היה לו פיפא, דווקא בשנת 2006 לא התקנתי פיפא בכלל על המחשב, רק כי היה לי את פרו 5.

אגב אולי מישהו משחק בפרו על המחשב עם לוגיטק רמבלפד 2 אלחוטי או עם שלט בוקס360 אלחוטי ויכול להגיד עד כמה זה יותר כיף משלט חוטי ?

פורסם

מישהו יכול להביא לינק שמראה את כל השיטות האפשריות במשחק החדש? כולל איך לעשותם?

תודה!

פורסם

יש ביוטיוב את זה שאחראי על המשחק והוא משחק ומסביר על המשחק..

http://il.youtube.com/watch?v=5i-VtL_v3NY

הנה ..וזה לא הירו נאקמורה חח

פורסם
  • מחבר

הירו נאקמורה חחח :xyxthumbs:

חייב להיות אתר שמסמן את כל השיטות שיש,[בכתב] מי שימצא שיביא....

פורסם

http://www.metacafe.com/watch/1828208//

7:43 דקות של הדגמת תרגילים "מיוחדים" ב-pes09, רק חבל ששמות התרגילים לא באנגלית :-\

אבל ואו :o אין לזה סוף !

ולא צריך רשימה בכתב, הכל כתוב לך בתפריט ה-PAUSE, תחת Command List (כל המהלכים האפשריים במשחק)

יש לך scroll למטה ומס' עמודים לדפדף בהם (RT/LT).

זה אפילו עדיף ככה - אתה מתחיל Free Training ובודק אותם אחד אחד מבלי לצאת מהמשחק בכלל.

בהצלחה :biggthumpup:

פורסם
  • מחבר

תודה גבר :beerchug:

פורסם

הדבר שהכי יוצא לי להשתמש בו זה "הרולטה" וכמובן הבעיטה המדויקת. ברגע שרגילים לבעוט את הבעיטה הזאת מרחוק, כמעט כל כדור מסתובב לתוך הפינה ואז אין בעיה להבקיע מרחוק. למי שלא יודע איך עושים אותה אז פשוט בועטים ומיד שמתמלא פס החוזק לוחצים את ה right trigger.

פורסם

RT לאחר בעיטה לשער אם אני לא טועה נותן אותה עם החלק הפנימי של הרגל\נעל (מדוייק אבל לרוב מסתיים ביידים של השוער)

RB נותן עם החלק החיצוני (הגבהה קטנה\חלשה מעל השוער - "צ'יפ שוט")

LT להגבהה חזקה מרחוק מעל השוער (טוב כשהוא יוצא החוצה כשאתה מחוץ לרחבה)

^ זה עף לחיבורים אם אתה מבצע את זה בזמן תנועה המקבילה לשער (למעלה \ למטה) באיזור גבול הרחבה.

שמתי לב (לפחות ככה זה מרגיש לי) שלחיצה על "B" (הגבהה) לאחר בעיטה לשער נותנת עוצמה + דיוק (אני לא יודע איך לתאר את זה אבל הגולים יפים :) )

פורסם

RT לאחר בעיטה לשער אם אני לא טועה נותן אותה עם החלק הפנימי של הרגל\נעל (מדוייק אבל לרוב מסתיים ביידים של השוער)

זאת אופציה טובה מאוד כאשר אתה בא בזוית אלכסונית לשער ועדיף לבעוט מדויק מסובב לפינה הרחוקה מאשר לתת סתם בומבה. שחקן עם טכניקת בעיטה גבוהה ינצל את זה הרבה יותר טוב ומכל מצב פינתי וקורץ ישחרר בעיטה בעלת דיוק רב עם עוצמה בינונית שלרוב תסתיים ברשת.

אני אנסה להביא תמונות מחר להדגים בדיוק על מה אני מדבר.

פורסם

אני מאוד מרוצה מ-PES, אם להסתמך על הדמו.

אני רק מאוד מקווה שקוד הרשת שלהם עבר שיפור משמעותי.

אם כן, זאת קניה בטוחה מבחינתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים