עבור לתוכן

קיבלתי את ה 9800gt וישר התחילו הבעיות

Featured Replies

פורסם

איך 4850 נכנס לסיפור בכלל :kopfpatsch: אין שום סיבה שיוסיף כסף לכרטיס אחר כ"פתרון" לבעייה.

כי הרי כולם יודעים שכל מי שלא קונה 4850 או 4870 הוא אידיוט. ::)

• תגובות 43
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם זה קורה גם ב VISTA וגם ב XP לאחר פרמוט והתחלה מדף חדש אז באמת ייתכן שמדובר בכרטיס תקול (כמובן במידה והכל מחובר היטב במערכת).

הייתי מנסה לעשות מה שהציעו קודם, להוריד תדרים של הכרטיס בעזרת תוכנה כמו ATITOOL (או אפילו COOLBITS אם עדיין קיימת האפשרות בימינו) ולבדוק אם עדיין התקלה חוזרת. אם הבעיה נפתרה יש לך את התשובה ביד, אם לא תחזיר לכאן תשובה ונראה איך בודקים הלאה..

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אני אנסה את זה

אבל אם אני יוריד את התדרים והתופעה עדיין תחזור על עצמה איך אני אוכל להחזיר את התדרים למצב האוברלקוק הרגיל שהחנות הביאה לי ?

פורסם

פשוט תבחר ב DEFAULT. בכל מקרה, כל שינוי שאתה עושה מתבצע בצורה תוכנתית ולא חומרתית. הביוס של הכרטיס לא משתנה..

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התדרים לתדרים המקוררים של אנוידיה ונחשו מה ...

הבעיה נפתרה[=

עכשיו הבנתי שהבעיה היא באוברקלוק של הכרטיס ולא ממש בא לי לממש אחריות כי זה הרבה עבודה לשלוח להם בדואר את הכרטיס ולחכות הרבה זמן ושטויות כאלה

אז מה שאני רוצה לשאול זה אם הכרטיס עכשיו נחשב תקין אחרי שהורדתי לו את האוברקלוק או שהוא עדיין נחשב פגום...

ועוד משהו

כשאני משחק בקרייסיס אז כל פעם כשאני הולך מופיע לי עצם חדש על המסך כאילו המחשק נזכר להראות לי את אותם העצמים רק כשאני מתרב אליהם ....

מה הבעיה פה?

תודה רבה על העזרה ועל מציאת הפתרון לבעיה שלי

פורסם

לפי דעתי הכרטיס לא תקין, הייתי מחליף אותו באחד תקין ומודה לאל על כך שעלית על הבעיה כשהוא עוד חדש - אם לא עברו 14 יום מתאריך הרכישה הייתי מתעקש להחזיר ולקבל מוצר חדש דומה במקום ולא לחכות לבדיקות מעבדה, השליחה וכל מה שבינהם. הם מכרו לך כרטיס תקול מראש והבעיה לא התעוררה אחרי שימוש של תקופה מסויימת.

לגבי הבעיה ב CRYSIS-

זו לא בעיה, המשחק לא טוען את כל האובייקטים שקיימים בשלב מראש אלא טוען רק את הרלוונטים לסביבה שלך. משום מה, ב CRYSIS הרדיוס של הסביבה הזו קטן מידי והוא לא מראה חפצים (יכול להיות - סלעים, ענפים על הרצפה, ארגזים וכו'..) שלא נמצאים ברדיוס הזה. גם לי הדבר מאד מפריע אבל בחרתי שלא לחפור בו יותר מידי וניסיתי להתעלם. אני די בטוח שיש טוויקים שאפשר לשנות בקבצים מסויימים בשביל לשפר את המצב.

פורסם

אני מסכים עם jacko_il.

הכרטיס נחשב ללא תקין מאחר והוא מוצהר ככרטיס עם OC מהמפעל.

לעומת זאת, אם הוא לא עושה בעיות ללא ה-OC, עקרונית החומרה עצמה כנראה תקינה.

(זה כמו שתרכוש כרטיס ללא OC, תעשה לו OC לבד ובתדר מסויים הוא יתחיל לעשות בעיות. יכולות OC משתנות מליבה לליבה, גם אם הן זהות)

בכל מקרה אני הייתי מחליף אותו. אתה שילמת יותר על ה-OC ויש לך אחריות על זה.

מה גם שזה בעצם אומר שלעולם לא תוכל לעשות OC נורמאלי לכרטיס אם לא תחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עזרתם לי מאוד

לגבי הבעיה בקקרייסיסי אין לי בעיה להתעלם פשוט חשבתי שזה בעיה רק אצלי .... אם לא אז זה לא מפריע לי בכלל [=

עכשיו אני יתקשר אליהם מחר וכנראה יבקש להחליף אבל עכשיו אני פחות סומך על כרטיס עם אוברקלוק מהמעבדה אז איזה כרטיס תוכלו להציע לי במקומו באותו המחיר בערך ושלא יצרוך יותר חשמל כי הספק שלי לא כזה חזק (fsp400Wgln)

תודה מראש....

פורסם

הייתי מנסה פשוט את אותו הכרטיס בדיוק, קורה שנופלים על אחד פגום.

אם לא בא לך אתה תמיד יכול ללכת על אותו הכרטיס בגרסא ללא OC..

פורסם

אכן הסיכויים שתקבל כרטיס זהה עם OC שיהיה גם הוא בעייתי בתדרים המוצהרים הם קלושים מאוד.

אם זה יקרה בפעם שנייה תהיה לך סיבה טובה לדרוש פיצוי על עוגמת הנפש.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה

עזרתם לי מעל ומעבר

נ.ב

שאלה אחרונה

איך אני בודק כמה אפ פי אס יש לי במשחק קרייסיס?

פורסם

יש פקודה בקונסול של קרייסיס אבל הדרך הכי טובה זה להוריד FRAPS ככה שאתה יכול לבדוק בכל משחק ולא רק בקרייסיס...

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף דרך הקונסול....

אפשר לקבל את הפקודה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים