פורסם 2003 ביולי 522 שנים מורטל, הרעיון שלך יצא לביצוע בביקורת המסכמת של כל הלוחות, כולל שיפורים ב-OC וכדומה, אל תדאג...אמפרור, ציפיות לא צריכות להכנס לביקורת, לכל אחד יש ציפיות שונות מכל לוח ולוח וזה דבר סובייקטיבי מאד שלא יכול להכלל שחישוב נקודות סיום.אני מאוד שמח... זה באמת מתבקש ;Dתיקון קטן, *Mortar - מורטר = מרגמה.יום טוב 8)
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים אולי תסקרו מתישהו את הלוח שכולם מדברים ABIT NF7-S ? ונראה לאן תגיעו איתובOC .
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים אני לא מאמין שיש אנשים שישמיצו לוח כזה מעולה:א) למה דלות בפיצ'רים? יש בו כל מה שצריך - ABIT IS7 Intel 865PE לא חסר בו כלום... AGP X8 ישS-ATA- ישLAN ישUSB ישלמה בדיוק אתם קוראים דלות פיצ'רים? ???ב) ההבדל בביצועים בינו לבין לוחות Intel springdale 865PE אחרים לכאן ולכאן הוא זהיר ביותר.ג) ביצועי OC של ABIT מאז ומתמיד היו מעולים והרבה מעל הממוצע, אני לא מאמין שABIT תאכזב גם הפעם.
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים מחבר אני לא מאמין שיש אנשים שישמיצו לוח כזה מעולה: א) למה דלות בפיצ'רים? יש בו כל מה שצריך - ABIT IS7 Intel 865PE לא חסר בו כלום... AGP X8 יש S-ATA- יש LAN יש USB יש למה בדיוק אתם קוראים דלות פיצ'רים? ??? ב) ההבדל בביצועים בינו לבין לוחות Intel springdale 865PE אחרים לכאן ולכאן הוא זהיר ביותר. ג) ביצועי OC של ABIT מאז ומתמיד היו מעולים והרבה מעל הממוצע, אני לא מאמין שABIT תאכזב גם הפעם. לא הבנתי מה הקשר ומה השאלה... :
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים ראיתי תגובות באמצע שאומרות שזה לוח דל פיצ'רים ולא הכי טוב...אז מחיתי על התגובות הללו ולדעתי הן לא נכונות, ולא שאלתי שום דבר
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים מחבר הביקורת הבאה בסדרה היא על לוח העל : Chaintech 9CJS ZENITHE - 875P, צפויה לעלות היום, אני מחכה לתגובותיכם...
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים רק רציתי להזהיר אותכםKSP היא חברה שקרנית וזיפנית הם אומרים שהם היבואנים הרישמיים בארץ של לוחות Chaintechזהוא שקר !!!!Gyro טכנולוגיותהם היבואן הרשמי תבדקו אפילו באתר של ציינטק ותראו ש קי אס פי משקריםברגע שתקנו מוצר מ קי אס פי והוא יתקלקל לכם הם יגידו את המשפט הבא:"אתה הרכבתה לא נכון את הלוח" (אז איך הלוח עבד4 חודשים יפה בלי בעיות) או"היתה אצלך הפסקת חשמל והיא גרמה לקצר ואין אחריות עקב הפסקת חשמל" (זה המשפט האהוב עליהם דרך אגאב)ראו הוזהרתם קי אס פי תמיד זולים מאחרים (כי כנראה החלקים שלהם משופצים היתה על זה גם כתבה בגלובס)אבל עדיף לשלם עוד 50 או 100 שקל ולהיות בטוחים שקניתם מוצר עם אחריות ושהוא בא עם מדבקה של יבואן מורשה :anim-jjd:
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים מחבר את הבעיות השונות שלך או של אנשים אחרים עם KSP תפתור לבד, או שתביא הוכחות, אין כאן מקום להשמצות באויר.כמו כן את הלוח קיבלנו ישירות מצ'יינטק העולמית דרך KSP.
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים יש לי הוכחה אני יביא לך לוח של ASUS A7V8xללא מדבקה אחריות משום יבואן (ליגאט אמורים להיות היבואן ברוב המיקרים)הלוח כיים אצל הבן אדם 4 חודשים ויציאת ה PS2 שלו לא עובדת הם לקחו את הלוח לבדיקה לקחו 100 ש"ח לבדיקהואמרו שאין אחריות עקב קצר של הפסקת חשמללא חסר אנשים עם בעיות מ קי אס פי אגאב יש התארגנות גדולה באיזור הצפון לקראת תביה משפטית גדולה. (ויש הוכחות למוצרים מזויפים כך אמרו לי ורוב הסיכויים שזה נכון)ולא רציתי לפגוע להפך רציתי לעזור שפחות אנשים יפגעו (אני לא המצאתי שום דבר אמרתי את האמת )תכנס לwww.chaintech.com.twותראה ש קי אס פי אינו יבואן שלהם בניגוד למה שקי אס פי אומרים
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים אני לא יודע בדיוק איפה הבעיה אצלי או בכתבה אבל : כשראיתי באתר את בדיקת הביצועים בסנדרה סתם רציתי להשוות את הביצועים שם לביצועים של המחשב שלי כשעשיתי את המבחן של הARITHMETIC BANCHMARKזה הביא לי תוצאה של :dhrystone 5922whethstone 1248\2924אבל בביקורת באתר באותו המבחן התוצאות הן ככה :5059 integer 7236 float point אבל בטסט של ה Multimedia התוצאות מופיעות ב dhrystoneוwhethstoneשזה הי אמור להיות INTEGER ו FLOAT .מה שהיה אמור להיות ב ARITHMETIC BANCHMARK .בקיצור לא הצלחתי להשוות בין הביצועים של המחשב שלי ושל המחשב הנבדק. :-\מקווה שהבנתם מה רציתי להגיד :\.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.