עבור לתוכן

פאנבויז של nVidia? נא להיכנס..

Featured Replies

פורסם

ואגב הכרטיס עצמו חם אז גם אם הוא מוציא את האוויר החוצא זה לא אומר שהוא לא מחמם גם בפנים

• תגובות 169
  • צפיות 12.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

HD4850 גם פולט את החום החוצה? או שהוא מוציא אותו לתוך המארז..?

פורסם

HD4850 גם פולט את החום החוצה? או שהוא מוציא אותו לתוך המארז..?

תלוי בגרסה שאתה קונה...

ה Reference Design לא פולט את החום החוצה וגם לא טוב מספיק כדי לקרר את הכרטיס מתחת ל 60 מעלות, מה שכן כרטיסים אלו עולים כ 780 ש"ח ככה שיש לך מספיק כסף גם לקנות קירור צד שלישי ולהתקין לבד.

יש גם In-House Design שבא עם קירור צד שלישי ו OC מהמפעל, יושב על 48 מעלות ככה שזה לא צריך להדאיג אותך, מה שכן הם עולים בסביבות 950 ש"ח.

פורסם

כן, יש לי את הגרסא של סאפיר... אבל עם כל הכבוד, their design OUT and MY desing in!

פורסם

תלוי בגרסה שאתה קונה...

ה Reference Design לא פולט את החום החוצה וגם לא טוב מספיק כדי לקרר את הכרטיס מתחת ל 60 מעלות, מה שכן כרטיסים אלו עולים כ 780 ש"ח ככה שיש לך מספיק כסף גם לקנות קירור צד שלישי ולהתקין לבד.

יש גם In-House Design שבא עם קירור צד שלישי ו OC מהמפעל, יושב על 48 מעלות ככה שזה לא צריך להדאיג אותך, מה שכן הם עולים בסביבות 950 ש"ח.

יש לי את הכרטיס של החברה connect3D עם הקירור של AC, הוא מוציא את האוויר החוצה או פנימה?

פורסם
  • מחבר

יש לי את הכרטיס של החברה connect3D עם הקירור של AC, הוא מוציא את האוויר החוצה או פנימה?

הוא אחלה כרטיס והוא אפילו לא צריך להוציא חום כי במנוחה הוא עומד טמפ' נמוכות פחד..איזה 40 מעלות במנוחה ו65 במאמץ.. וכן הוא פולט את החום החוצה :)

פורסם

לא, הוא לא פולט את החום החוצה. תעיף מבט על התמונה של הכרטיס, החום נזרק לתוך המארז.

פורסם

לא הבנתי, שניכם הבאתם לי תשובות מנוגדות.. הוא פולט את האוויר החוצה, או שהוא מכניס אותו פנימה?!

במנוחה הכרטיס עומד על 35 מעלות =]

פורסם

לפי מה שאני רואה הוא פולט חום פנימה דווקא

פורסם

לפי מה שאני רואה הוא פולט חום פנימה דווקא

איזה באסה :\ החום שהוא מוציא יכול לחמם לי את החלקים האחרים במארז? וזה משנה אם יש לי מארז טוב עם מאווררים..?

CM590 עם 6 מאווררים 120MM.

פורסם

יש לך מארז בסדר גמור, וכרטיס מעולה, ואין לך מה לדאוג

פורסם

4850 פולט כולה 100 וואט של חום במאמץ מלא, זה לא מספיק לחמם בצורה ניכרת כל חלק שנמצא במרחק של.... יותר מ 2-3 ס"מ ממנו S:

במיוחד לא במארז כ"כ מאוורר, כל החום עף ישר החוצה :\ אתה ממש לא צריך לדאוג בקשר לזה.

פורסם

חברה כמה דברים

הורדתי את ה8.10 rc2 ושתדעו שיש שיפור ענק מבחינת יציבות

תחכו לגירסאה רישמית

הוסיפו אפשרות להעלת מהירות מאוורר ללא הפרופילים דרך יותר טובה למשתמש הבייתי

יש תמיכה יותר גדולה לבנתיים לא היה לי התרסקות אחת בcod ובcrysis ועלה לי הfps ב2 ב crysis

לבנתיים נראה כי ati מתחילה לקחת את עצמה בידים בנושא הדריברים ולפי מה שהבנתי בגירסאה הסופית יש עוד כמה שינויים

(יש לי hd4870 )

פורסם

חברה כמה דברים

תחכו לגירסאה רישמית

יש תמיכה יותר גדולה לבנתיים לא היה לי התרסקות אחת בcod ובcrysis ועלה לי הfps ב2 ב crysis

לבנתיים נראה כי ati מתחילה לקחת את עצמה בידים בנושא הדריברים ולפי מה שהבנתי בגירסאה הסופית יש עוד כמה שינויים

(יש לי hd4870 )

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364412.0

שיפור ענקי? ספק... אני דאגתי להריץ בדיקות מקיפות לעניין הזה

פורסם
  • מחבר

חברה כמה דברים

תחכו לגירסאה רישמית

(יש לי hd4870 )

ואני ידעתי את זה כל הזמן, ATI אכן שמה דגש על היציבות מעתה והלאה :)

הייתי בקשר עם בכיר דרך המייל ועם כמה אנשים ששלחו מכתבים לATI, אכן הדרייבר הזה יציב מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים