עבור לתוכן

מהו לדעתכם ה-FPS המינימלי ביותר שעל כרטיס המסך לספק בהרצת משחקים?

Featured Replies

פורסם

מסכים פחות או יותר עם ההגדרות של Guru3D לגבי FPS מעולה, טוב, לא טוב, גרוע..

גם אני רואה הבדלים במהירות על המסכים השונים שהיו לי. בקצרה, אני לא חושב שמתחת ל30FPS אפשר לשחק בלי להתעצבן, אלא אם כן זה משחק ממש איטי. כי אם אני רוצה לעשות סיבוב 180מעלות בחצי שניה ופחות, אז כל התמונה נמרחת ואני בסוף אעשה פחות או יותר מ180, זה פוגע ב-acc. אין מה לעשות בנידון.

• תגובות 41
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שהטבלא ש SYNDROME פרסם בעמוד קודם משקפת אותי בדיוק. וכמובן שזה תלוי מאד בז'אנר המשחק..

פורסם

במשחקי FPS בעיקר ONLINE

60+ זה חובה, שהייתי "כבד" ב-CS, הייתי עושה הכל בשביל שיהיה לי 100, היה לי ממש קשה לשחק אחרת. אבל אני הייתי מאאאאאאאאוד כבד ב-CS :} אז אולי אני לא דוגמא

מה שכן, היום, עם MOTION BLUR, גם 25 שחיק, דוגמא טובה לזה היא CRYSIS...

מצד שני, שאני משחק ב-MASS EFFECT ( והוא לא כזה FPS ), מתחת ל-60 אני ממש מרגיש את זה פחות חלק.

פורסם

ה-Motion blur בקריסיס הוא רק לתזוזת מצלמה לא ? למשל אם רכב יחלוף לך מול הפרצוף כשאתה לא מזיז את העכבר, אני לא חושב שיפעל עליו האפקט. תקנו אותי אם אני טועה כי לא בדקתי לעומק...

אני יודע שב-LOST PLANET ה-Motion Blur פועל על כל עצם בתנועה. (כמו בסרט)

פורסם

תאמת, לא שמתי לב, שאני אגיע הביתה אני אנסה לראות, אבל בכל מקרה, גם ב-20 עד 25 FPS ב-CRYSIS לא הרגשתי שהמשחק ממש נוראי... כמובן שזה לא כמו 40 FPS, אבל זה בהחלט היה סביר, וזה לא היה ככה במשחקים פעם.

פורסם

כן, שמתי לב שהMotion blur היא רק כשאתה זז, קח לדוגמא את ה מפלצת בסוף היא זזה ממש מהר אבל כשראיתי את זה לא היה Motion blur

פורסם

15 fps אתה המשחק אמור להקרטע,30 fps אם אני לא טועה זה מינימום לכך המשחק ירוץ חלק,כך ב 15 זה באמת לא שחיק בצורה נורמלית

15 FPS זה המינימום לחווית משחק בצורה נורמלית, 13 FPS ומטה זה כבר לא שחיק לחלוטין.

פורסם

24 FPS צריך להיות המינימלי בהנחה שהוא לא יורד מתחת לזה.

כמובן שרצוי שיהיה כמה שיותר גבוה על מנת שלא נחווה לאגים וקטיעות עקב ירידת פריימים בגלל גורמים כאלה ואחרים (מעבד , זיכרון וכד')

פורסם

24 FPS צריך להיות המינימלי בהנחה שהוא לא יורד מתחת לזה.

כדי לראות רצף תמונות חלק ה FPS המינימלי צריך להיות 24.

כמו בקולנוע, הסרט מורכב בעצם מ Frame-ים בודדים וכדי להציג תנועה חלקה צריך 30 מסגרות בשניה

כדי להציג אשליה של זרימה ריאלית, כמובן שככל שזה עולה "הדגימה" יותר עדינה והתנועה חלקה יותר.

פורסם

חחח 15? נורמאלי?... 15 זה שוםכלום!

אתם צוחקים אה אני משחק קריסיס 1 על 7-8 FSP :P

פורסם

לדעתי גם FPS של 20 הוא בסדר אבל תלוי לכמה זמן ובאיזה מקום. לדוגמה בCrysis שיחקתי והיו די הרבה מקומות שבהם הFPS ירד ל20 וגם פחות, אבל זה לא היווה בעיה גדולה למרות שהיה קצת מעצבן. לעומת זאת אני יכול להבחין בין FPS של כ30 ל60+, זה לא הבדל גדול אבל זה פשוט יותר "קל" לעניים ועבור משחקים קצת יותר מהירים ובמיוחד משחקי רשת (CS/UT וכו') בהחלט ניתן להבחין בהבדל.

פורסם

בסדר, משתתף בצערך, בטח זה כמו לעיין לאלבום תמונות

פורסם

אתה צוחק ? אני משחק קריסיס בהתכתבות.

העלתי AA ל X16Q... אני עדיין מחכה לתשובה אם הכדור שירתי פגע.

אולי מחר...

פורסם

אתה צוחק ? אני משחק קריסיס בהתכתבות.

העלתי AA ל X16Q... אני עדיין מחכה לתשובה אם הכדור שירתי פגע.

אולי מחר...

חחח, למה קשה לי להאמין לזה עם מערכת כמו שלך? :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים