פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים שלוםלמה זה אף פעם לא נכנס לתנאי גם כאשר השם משתמש באמת לא קיים בDB ? $query="SELECT * FROM users WHERE username = '$_GET[username]'"; if(!mysql_query($query)){ //check if username is not exist in db $query="INSERT INTO users (username,email,password,credit) VALUES ('$_GET[username]','$_GET[email]','$_GET[pass1]','$_GET[credit]')"; mysql_query($query); header('Location:clients.htm'); }
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים כי השאילתא עדיין הצליחה, היא פשוט לא מחזירה שום רשומות.אתה צריך לבדוק אם השאילתא החזירה משהו, כמו בדוגמה כאן:http://il2.php.net/mysql_fetch_assoc
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים מחבר כן עליתי על זה בסוף.שאלה נוספת.איך ניתן להכניס תוכן בעברית לשדות הDB ?אני משתמש בphpmyadmin ובקידודים שם אין עברית.
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים אם אתה עובד בקידוד unicode אז אתה אמור להיות מסוגל להכניס (כמעט) כל שפה, כולל עברית.לחילופין, תבדוק אם יש קידוד ISO-8859-8 (שזה קידוד עברית).
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים מחבר לא מצאתי ISO-8859-8 .כנראה שאני לא עובד בקידוד unicodeאני מפתח בvisual studio , איך אני ממיר את כל קבצי האתר לקידוד unicode ? (סליחה עם הבורות)והאם זה באמת קשור לDB ? כי העברית באתר תקינה לגמרי, רק כאשר אני טוען ערכים בעברית לDB הם נקלטים כג'יברישתודה.
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים אתה משתמש ב MYPHPADMIN או משהו ? הכי פשוט זה אם אתה יכול ליצור את המסד מחדש רק ב UNICODE הפעם.
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים מחבר כן אני משתמש בphpmyadminאין לי בעיה ליצור את המסד מחדש הבעיה שבחבילת הקידודים שם לא מצאתי unicode למישהו יש נסיון עם phpmyadmin ?הדבר הכי קרוב שמצאתי שם זה ucs2_unicode_ci ו- utf8_unicode_ciשיניתי עמודה אחת בטבלה לקידוד הזה (מה שלא מצריך ליצור את המסד מחדש ) ועדיין היא נותנת ג'יבריש.
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים מחבר שיניתי את כל העמודות וגם את הטבלה לקידוד הזה ועדיין ג'יבריש.אולי הPHP עצמו מפרש את זה לג'יבריש עוד לפני שהוא שולח לDB ?כי כשאני פולט את זה למסך (echo) לפני שאני מכניס לDB זה ג'יבריש.ניסתי להשתמש בבפונקציה hebrev ולא עזר.גם הוספתי:<?php header("Content-Type: text/html; charset=utf-8"); ?>ו-<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים מחבר האמת שאין לי מושגאני משתמש בphpDesigner2008 ו visual studio2008 ואני עושה new php file כאשר אני כותב קובץ PHP.ובקשר לMYSQL:MySQL client version: 5.0.51a
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים אתה מריץ את ה PHP על שרת מסויים, תבדוק באיזה PHP הוא משתמש (חפש PHPINFO)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.