פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים יש לי שאלה קצת מפגרת אבל אני לא יכול להמשיך לשחק אז איך אני מטפס על סולם אני לא מצליח ואני בשלב שאני חייב לעלות למגדל חח הגזמת...אתה פשוט מתקרב לסלום ואז מופיע על המסך "טפס" ואתה פשוט לוחץ על F....
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים ב-10 לאוקטובר יהיה אפשר לשחק בחינם במולטי פלייר עד ה-12 לאוקטובר: http://www.mycrysis.com/thread.php?threadid=38017
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים הייתי אתמול בבאג ואין להם את המשחק! והם אפילו לא יודעים מתי יקבלו אותו. המוכר היה בשוק ששאלתי אותו מתי הוא יגיע...
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים למה כולם לא קונים ב STEAM ?זול ב50 שקל מבחנותלא צריך לזוז מהכסא בביתזמין אח"כ להורדה בכל מקוםניתן ליצור גיבוי על הדיסק הקשיחמה, עצלנים ???
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים הייתי אתמול בבאג ואין להם את המשחק! והם אפילו לא יודעים מתי יקבלו אותו. המוכר היה בשוק ששאלתי אותו מתי הוא יגיע...את שלי קניתי בבאג, מחירו 170 שקל.רכשתי אותו ב-140 שקל כך שזה די משתלם.לכל בעלי המשחק המקורי, אולי נפתח שרת HWZONE ונארגן משחק רשת?אז קדימה.
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים מחבר סרטון שהעלאתי ל YOUTUBE שהקלטתי מהמשחק. המפה ששחקתי במולטי נקראת Peak האיכות שעברה לא משהו..אבל אני ילמד איך לשפר את זה, וגם שהסרטונים יהיו ארוכים יותר.
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים למה כולם לא קונים ב STEAM ?זול ב50 שקל מבחנותלא צריך לזוז מהכסא בביתזמין אח"כ להורדה בכל מקוםניתן ליצור גיבוי על הדיסק הקשיחמה, עצלנים ???אולי כי לא לכל אחד יש כרטיס אשראי ואולי אנשים רוצים את זה אם קופסה
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים סרטון שהעלאתי ל YOUTUBE שהקלטתי מהמשחק. המפה ששחקתי במולטי נקראת Peak האיכות שעברה לא משהו..אבל אני ילמד איך לשפר את זה, וגם שהסרטונים יהיו ארוכים יותר. מה גודל הקובץ שיצא לך, הקלטת עם ה F9 של FRAPS על HALF SCREEN ?
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים בתכלס זה סתם מפה, תמיד מחפשים את הגובה.אני לא מבין למה עשו את מצב "בלתי נראה" כממש בלתי נראה, מאוד קשה לגלות את השחקנים ככה.ממש מיותר.
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים כמה שאלות שמציקות לי:מה זה antialasing? ולמה רשום לי ליד כל מספר שני Q? האם זאת תכונה שמשפר את החוויה משמעותית כי קבעתי את שלי על 16Q משום מה ב16 רגיל המשחק עבד לאט...בנוסף קבעתי את כל ההגדרות הגרפיות על enthusiast האם gamer יותר טוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.