עבור לתוכן

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

זה רק אני או שהכל יקר ? כל הנשקים שאספתי ומכרתי בהתחלה שווים לתחת..הביאו לי עליהם איזה 20 דולר על כל אחד..בכלל הערך של הכסף פה הרבה יותר נמוך ! 3 תחבושות עלו לי 1200 !!! ואין לי משהו למכור כדי אפילו להתקרב ל100 דולר

ואני היחידי שמתעצבן מהדימום ? רק מזה אני כל הזמן מת..במשחק הישן זה לא היה ככה בכלל, היה בלתי אפשרי למות מדימום

• תגובות 235
  • צפיות 30.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הקיצר באיזה רמה להתחיל את המשחק?.

לפי הסיפורים פה אני צריך לשחק ב Baby.

פורסם

חוץ מארטיפקטים אין טעם למכור שום דבר, אולי שריון. על נשקים במקרה הכי טוב תקבלו 10%, על שריון מקבלים 50%. שימו לב שכל מוכר יתן לכם מחיר אחר, על ארטיפקטים תקבלו הכי הרבה מזה ב-cordon שלא שייך לשום פלג (הדרומי יותר), על שריון קיבלתי הכי הרבה מזה של Freedom.

הקיצר באיזה רמה להתחיל את המשחק?.

לפי הסיפורים פה אני צריך לשחק ב Baby.

הרמה אינה משפיעה על כמה נזק הם עושים או כמה הם יכולים לספוג, אלא רק על כמה טוב הם יורים, הפתרון הוא לא להוריד את הרמה אלא לכוון לראש מאחורי מסתור ולירות רק דרך הכוונת אלא אם האויב פחות מ-10 מטר.

פורסם

הקטע המצחיק הוא שדווקא שיורים בלי כוונת פוגעים יותר טוב. פשוט צריך לשים את הנקודה האדומה על הראש שלהם ולירות בבודדות עד שהם נופלים..

כשיורים עם הכוונות משום מה ליריות יש סטייה מטורפת וזה לא פוגע בכלל, לפחות ככה זה אצלי.

אני אתן לו הזדמנות שוב ביום שבת כשיהיה לי זמן לסבול את החרא הזה.

*ממש מעצבן אגב שלחלק מהדיאלוגים הם לא הקליטו דיבוב. זה ממש לא מקצועי. זה לא באג - זה כבר עצלנות נטו.

פורסם

זה באג במפתחים...

פורסם

זה באג במפתחים...

אז רגע איך משיגים את הפאץ' הלא רשמי למשחק?.

פורסם

אגב הפעלתי את המשחק אחרי עדכון הכל על HIGH זה פשוט לא שחיק.

יש שם כלכך הרבה אופציות אבל יש אחת שממש מכבידה אני לא יודע מהיא.

תודה.

פורסם

כדי למצוא ארטיפקטים:

הגלאי שאתה מקבל בהתחלה שווה ל2SEEK

אתה צריך ללכת למקומות שיש בהם תופעות חריגות (חשמל, אש יוצאת מהאדמה, רוח מוזרה...) ולהתקרב כאשר הגלאי ארטיפקטים גלוי, ז"א רואים אותך מחזיק אותו ביד.

אם אתה שומע צפצוף מהגלאי שאתה מתקרב לתופעה חריגה אז אתה יודע שיש שם ארטיפקט, אתה מתקרב בזהירות, תוך כדי זריקת הבורג, כמו שההוא מסביר לך בהתחלה ממש של המשחק.

זורק את הבורג ומוצא את הדרך שאתה יכול לעבור בלי להיפגע (כמעט)

הגלאי אז מצפצף חזק יותר ויותר (כמו גלאי מתכות)

ושתכוון אותו לנקודה הנכונה, הגלאי יתחיל להשתגע (קצת מלחיץ בהתחלה)

ואז אתה מתקרב לכיוון הנכון והארטיפקט יתגלה לך שתהיה ממש קרוב אליו (במרחק נגיעה)

בהמשך תקבל גלאים יותר טובים בהרבה (כאלה שגם מראים לך את הכיוון, וגלאי בסוף שגם מראה לך את הארטיפקט על רדאר)

זה נראה מסובך בהתחלה וסביר להניח שתמות כמה פעמים לפני שתצליח לקחת ארטיפקט, אבל זה שווה את זה במיוחד מבחינה כספית!

** ובקשר למי שאמר שיש לו גרסא 1.5.3 של המשחק.

הפאטצ' הלא רשמי מיועד לגרסא 1.5.4 ולא ניסיתי אותו על גרסא 1.5.3 אז יכול להיות שהו לא יעבוד כמו שצריך.

בכל מקרה אם שמירה אחת לא עובדת לך, תנסה שמירה בשלב קצת יותר מוקדם (מקווה שיש לך) ואחת השמירות אמורה לעבוד..

שווה לך לנסות בשלב מוקדם של המשחק, אני נתקעתי ב CORDON מלא זמן ולא הייתה לי אפשרות לצאת לאיזור אחר, עד שמצאתי את התיקון באינטרנט.

וגם המשחק קרס לי כל פעם שטענתי שמירה אחרי שנהרגתי או אחרי שעברתי איזור.

פורסם

אין לי מושג מה קרה למשחק, שלשום שיחקתי בלי שום בעייה (כמה פעמים המשחק קרס לי ויצא לחלונות) ואתמול כשניסיתי לפתוח את הSAVE שלי הוא קרס ממש בזמן הפתיחה . ניסיתי לפתוח SAVE אחר ובאמת הצלחתי לשחק אבל רק כמה דקות עד שהוא שוב קרס (כל הקריסות קראו באותו מקום) .

ניסיתי להתקין את המשחק מחדש ומאז אינ בכלל לא יכול לשחק הוא קורס לי רק כשאני מסמן את ה SAVE שלי!

איפה אני משיג פאטצ' 1.5.4 ???

פורסם

אני באמת מתחיל לחשוב שהמשחק הזה פותח על מנת לעצבן את השחקנים !!!!

התקנתי את הפאטצ' 1.5.4 ועכשיו השמירות לא תואמות את הגירסה כי הם נשמרו בגירסה 1.5.3 !!!!!!!!!!!!!!!! :bash: :bash: :bash:

פורסם

טוב שלא אמרו את זה כבר איזה 5 פעמים...

אשמתך שאתה לא קורא את התראד.

פורסם

המשחק עמוס באגים חבר'ה.

ת'אמת אני לא יודע עם מה שאכתוב עכשיו מתאר באג או שפשוט לא הבנתי מה הולך שם.

אני בשלב הראשון שהולכים לתגבר את הבחור הנחמד הזה במגדל שמירה (outpost).

הבעייה שבערך דקה אחרי שעליתי למעלה מתחילה שערה וכמה שניות אחריה נראה כאילו היא פוגעת בי (רק נראה) ובבחור השני ואז נהייה מסך שחור והמשחק מתחיל מחדש.

מזה?.

פורסם

זה חלק מהמשחק...

פורסם

staker clear sky not cLear of bugs!

אם לא הבאגים של סטולקר איך הוא היה ניבדל מCOD4 או CRYSIS??? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים