פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים זהו שעברתי ליד המון אנומאליס ואז זה לא צפצף בכלל.אבל הסתדר כנראה שבמקום הזה לא היה כלל ארטיפקטים...
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים אולי סוף כל סוף תביא תמונה של הסנסור?ותנסה ללחוץ על I ואז מקש ימני על הסנסור ותראה איזה אפשרויות יש...אני השתמשתי בסנסור שהמנהי של הסטולקרים נתן לי בקורדון...
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים ^^^אני עובר חופשי ליד אנומאליס והוא לא מצפצף בכלל, אני פשוט רואה את העוויתות באוויר אז אני לא מתקרב לשם, ויש אפשרות לאופציה שניה בסנסור??הוא מזהה רק ארטיפקטים...אני מדבר עם הסנסור שמקבלים בפעם הראשונה מתנה, אחרי שאתה מביא איזה סנסור ישן לאיזה בחור שאיבד אותו אנערף (הסנסור המזלי שלו משהו כזה).אני אעלה תמונה עוד מעט שאני יכנס למשחק.
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים משחק מדהים !!!רק סיימתי אותואבל קשה ברמה מטורפת וארוך מאוד לפחות שבוע של משחקיות נטו 20-7אי אפשר לעבור את המשחק בלי קודים אפילו ברמה הכי קלה
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים אז או שאתה צ'יטר ושמתה GOD MOD או שאתה מחוסר חיים.... סטולקר זה משחק שבו פיספסתה פריים ואתה מתלא
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים אז הורדתה גרסא פיראטית שבא יש באג שהחליפה מגינה עליך משו משו....פשוט בשלבים האחרונים של המשחק יש כזאת קרינה שעם החליםות הראשונות אתה לא תישאר חיי דקה... ((אלא אם כן יש לך צ'יט שאתה יכול לסחוב 3 טונות של MEDCITS ))
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים איזה ארטיפקטים טובים אנשים פה קיבלו?האם יש כאלו סודיים?אני קיבלתי שניים דיי מיוחדים שאני לא זוכר ת'שמות שלהם אבל אני זוכר את התכונות:אחד זה ארטיפקט צהוב בהיר כזה שמקבלים מהתיק של סטרלוק והוא מביא RADIATION -6והשני קיבלתי במנהרה של הרניגיידס אחרי שטווחתי בהם מרחוק עם נשק צלפים והוא מביאENDURANCE +6לשניהם כמו שאתם רואים אין חסרונות!מישהו קיבל דברים אחרים מעניינים? (אגב אני כרגע ב RED FOREST)
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים או הארטפקט שמביא לך 50 אלף רובל אגב מה האטפקט הכי יקר שיצא לכם למכור??? לי יצא למצוא את הארטפק הזה שכשאתה לובש אותו את לא צריך לאכול אצל המוכר בקורדון הוא עולה 270 אלף!!!
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים לא צריך לאכול??? 270 אלף??? כל המשחק עוד לא הייתה פעם אחת שאמרו לי שאני צריך לאכול באמת אני נזכר שב STALKER המקורי היה קטע עם אוכל.. מוזר! בכל מקרה 270 אלף בשביל דבר כל כך נדוש כמו אוכל זה מוזר..
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים WTF???אם אתה לא אוכל מתחיל לרדת לך מד החיים ועדד שלא תוכל הוא לא יפסיק לרדת...
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים אני לא הייתי צריך לאכול, אוכל פשוט מעלה לך קצת את החיים, פשוט תשתמש ב-Med Kit במקום לסחוב טונות של אוכל. לקראת אמצע המשחק השתמשתי בארטיפקטים שמרפאים אז בקושי השתמשתי גם ב-Med Kits.אגב, הביקורת האחרונה של Yahtzee היא על המשחק והיא פשוט גאונית.http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/271-S-T-A-L-K-E-R-Clear-Sky
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.