עבור לתוכן

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

צ'טערת. זה היה נראה לי סוף לא-רלוונטי מדי מכדי להפריע.

• תגובות 235
  • צפיות 30.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

רק אני לא הבנתי איך לשחק בזה?

לא שיחקתי בראשון והתחלתי עם זה, אז גם אין כולכך הסבר איך לשחק.

וישר איך שיצאתי לשטח היו דברים בילתי נראים שהתחילו לתקוף אותי, ושעשיתי דרך עוקפת התחילו לרדת לי חיים מהקרינה..

פורסם

אתה אמור לעקוב אחר ה PDA שלך (P)

יש לך שם מגוון משימות,

כמו כן בבית הראשון שאתה נמצא בו יש את הבחור שמסביר לך על ה PDA ממוקם בכניסה לבית ויושב על כסא כל הזמן.

המשחק קצת מעצבן מבחינת שליטה במשימות וכו' הוא לא נוח כמו משחקים אחרים שהכל מופיע לך על המפה ומודגש, אבל זו אמורה להיות האווירה במשחק.

בכל מקרה אין דברים שקופים שתוקפים אותך (אני משחק כבר 6 שעות ועברתי כבר ל CORDON ועוד לא תקף אותי דבר כזה).

זה בטח אנשים שיורים עליך מרחוק ואתה לא רואה אותם.

הקושי של המשחק הוא דיי קשה, אפילו על הרמה הקלה ביותר אוייבים פוגעים בך בקלות.

פורסם

*ספויילרים בשחור*

סיימתי הרגע את המשחק... מה זה הסוף הלא צפוי הזה?[glow=black,2,300] אני עומד לי כמו טמבל צולף עם רובה גאוס בסטרלוק ופתאום המשחק נגמר בסרטון שרואים אותו ועוד הרבה סטלקרים גוססים באיזה מחסן. כאילו wtf?[/glow]

נקודות ראויות לציון: סיימתי את המשחק עם חליפת השיריון שמתחילים איתה, לא הצטרפתי לשום קבוצה ולא השתמשתי בשום artifact, שיחקתי על 800*600 עם ההגדרות הכי נמוכות האפשריות וגם זה היה עם fps ברצפה. הכרטיס שלי הוא geforce fx5600 וזהו בערך 8)

אז או שאתה צ'יטר ושמתה GOD MOD או שאתה מחוסר חיים.... סטולקר זה משחק שבו פיספסתה פריים ואתה מת

אגב מישו ניסה את המולטי? עדיין לא COD4 אבל מהנה...

פורסם

אתה אמור לעקוב אחר ה PDA שלך (P)

יש לך שם מגוון משימות,

כמו כן בבית הראשון שאתה נמצא בו יש את הבחור שמסביר לך על ה PDA ממוקם בכניסה לבית ויושב על כסא כל הזמן.

המשחק קצת מעצבן מבחינת שליטה במשימות וכו' הוא לא נוח כמו משחקים אחרים שהכל מופיע לך על המפה ומודגש, אבל זו אמורה להיות האווירה במשחק.

בכל מקרה אין דברים שקופים שתוקפים אותך (אני משחק כבר 6 שעות ועברתי כבר ל CORDON ועוד לא תקף אותי דבר כזה).

זה בטח אנשים שיורים עליך מרחוק ואתה לא רואה אותם.

הקושי של המשחק הוא דיי קשה, אפילו על הרמה הקלה ביותר אוייבים פוגעים בך בקלות.

לחצתי על P וזה הראה לי את המפה הזאת שום דבר עוזר במיוחד כרגע,

ולא אמרתי שקופים תוקפים אותי, אלה דברים בילתי נראים כאלו תוקפים אותי ויש משהו שמצפצף, מתי שאני מתקרב אליהם.

פורסם

אהה יא גנוב, הוא מסביר לך בתחילת המשחק על ANOMALIES

אלו דברים שנוצרו עקב הקרינה כנראה ולא ממש רואים אותם, אתה צריך לשים לב שיש סביבה קרינה שעולה במד קרינה או שאתה שומע מן צפצוף מוזר כזה,

בגלל זה יש לך במספר 6 - ברגים לזרוק כשאתה במקום לא ידוע ואתה לא יכול לראות כלום (לילה למשל).

בכל מקרה ליד ANOMALIES יש אוצרות שאתה יכול להפגע אם תיקח אותם אבל הם שווים המון כסף...

תנסה אבל להתרחק ממקומות כאלה בדרך כלל כי אם אתה רץ לתוך איזה אחד שמכיל אש או חשמל זה יוריד לך המון...

פורסם

תגידו, למה אתם משחקים את המשחק הזה ? ההנאה שלו שווה את כמות הבאגים ? ואחרי הפאטצ'ים יש פחות באגים ?

שווה להשיג אותו ולשחק בו ?

פורסם

טוב אחרי ציפיות טובות מהמשחק הוא קרס בפעם הראשונה היום..

קיבלתי הןדעה מוזרה שהזכרון הווירטואלי שלי נגמר ואז זה פשוט יצא לי מהמשחק..מזל ששמרתי שניה לפני זה בדיוק!!

דרך אגב, קיבלתי את הסנסור החדש הזה (של הארטיפקטים), עכשיו רשום שם שאם אני רוצה למצוא ארטיפקטים או משהו אחר אז אני צריך להרים את האנטנה של הגלאי, איך לעזאזל עושים את זה? הגלאי החדש שקיבלתי (השני), לא מוצא שום ANOMALIES! ואני נתקל בהם חופשי..

פורסם

איך ניראה הסנסור... וזה דווקא דיי מוזר כי לי לא היה שום סנסו עם אנטנה

פורסם

הגלאים מוצאים את הARTIFACTS בתוך הANOMALIES.. הכי טוב הוא VELES. אתה יכול להשיג אותו כבר בביצות בנקודה הכי צפון מערבית של השלב בתוך מנהרה כזאת.

פורסם

לי הספיק הסנסור השני....

פורסם

תגידו, למה אתם משחקים את המשחק הזה ? ההנאה שלו שווה את כמות הבאגים ? ואחרי הפאטצ'ים יש פחות באגים ?

שווה להשיג אותו ולשחק בו ?

כן, אחרי הפאצ'ים יש פחות באגים - אבל עדיין יש ולא מעט. אצלי לפחות לא נתקלתי בשום באג רציני כמו חוסר יכולת לסיים משימה או דברים מוזרים אחרים. ראוי לציין שהמשחק קרס לי רק פעם אחת בכל מהלך המשחק בו (ושחקתי בו ימים על גבי ימים תאמינו לי..) רוב הבאגים ששיגעו אותי לא מפריעים לשחק במשחק אבל הם בהחלט גורעים ממנו (כמו בעיות סאונד, דיבור לקוי לדמויות ובהרבה מקרים הוא בכלל לא קיים, חוסר ליטוש מוחלט לדברים קטנים - מזה יש מאות דוגמאות).

אבל, וכאן האבל הגדול - יש במשחק הזה אוירה מדהימה ושונה שלא קיימת בשום משחק אחר. נקודה. מאד מסקרן לשחק במשחק ולראות תמיד מה בא הלאה ולאן המשחק יזרום. הגרפיקה מעולה לטעמי אם כי המנוע מעט כבד, במיוחד בהגדרות מירביות (ותשכחו מלשים FSAA ב DX9 זה לא פועל. ב DX10 לעומת זאת זה כן פועל אבל ה FPS כל כך נמוך שזה בדיחה).

בקיצור, למרות כל החרא שאוכלים מהמשחק הזה אני כן ממליץ לשחק בו. בעיקר על מערכות רציניות שאפשר להניב איתן גם הנאת משחק נורמאלית. חשוב לדעת שהמשחק קשה מאד ביחס למשחקים אחרים - אז לא לקפוץ ישר על הרמת קושי הגבוהה. קחו גם בחשבון שבהתחלה מאד קשה להשיג נשקים נורמאלים ותחמושת אבל בהמשך יהיה לכם כל כך הרבה שלא תדעו מה לעשות איתה. (היה לי כל כך הרבה נשק שנהייתי "שר המלחמה" שם.. הייתי אוסף מלא נשקים ואז הולך למכור אותם ובכסף קונה MEDKIT או דברים יותר שימושיים. אגב גם זה בהמשך כבר לא הכרחי כי אפשר כבר למצוא הכל בחוץ בלי לקנות כלום, מה שמבטל כמעט את הצורך בכסף..).

*אהה וכמובן לא להתחיל בכלל לשחק במשחק לפני שמתקינים את הפאץ' האחרון שיש. תהנו.

פורסם

אני שיחקתי עם מערכת אקסטרים וזה הנאה נטו...

פורסם

לי הספיק הסנסור השני....

איך משתמשים בו? סתם מוציאים אותו עם O והוא לבד כבר מוצא את הארטיפקטים?

שאני שם את הסמן של העכבר עליו זה רושם לי ש"למציאת ארטיפקטים משוך את האנטנה" או עוד איזה הסבר עליו שאם הוא ליד אנומליס אז זה ימצא אוטומטית..

לבנתיים אני רץ ונתקל בהן חופשי :-\

פורסם

:kopfpatsch:

הוא מוצא אנומליס אוטומטית (מתי שהוא מצפצף)

מתי שיהיה ארטיפקטים אתה תראה את זה על המסך (אם תוציא את הגלאי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים