עבור לתוכן

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

עברתי על השינויים שעודכנו בפאץ' האחרון ואף אחד מהם לא רלוונטי לגבי ולא קרה לי מעולם. מה גם שכבר סיימתי את המשחק.

אבל בהחלט עושה רושם שהם תיקנו המון באגים מעצבנים ומומלץ ביותר להתקנה למי שעדיין לא התחיל לשחק.

• תגובות 235
  • צפיות 30.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שמעתי שאין הרבה תיקונים עם הפאץ האחרון

אומרים שנתקעים באיזה איזור כל פעם שכחתי את שמו..

אני בגלל זה לא רוצה לקנות את המשחק עד שיוציאו איזה פאץ נורמלי שיתקן אותו :-\

או שאני אשמור את הכסף למשחק אחר..

פורסם

אני יוכל לשחק עם השמירות שלי בפאץ' החדש?

עריכה:

בדקתי קצת, וכן השמירות תקפות גם לפאץ' החדש.

פורסם

נתקעתי. יש את השמימה בה הבוס של ה DUTY מבקש ממכם להציף את המנהרות התת קרקעיות בשביל להיפר מהמוטנטים. עשיתי את המשימה, חזרתי אליו וקיבלתי את הפרס והטרפתי ל DUTY, אך אין המשך משימה. יש לי כל מיני תתי משימות ב PDA כמו "לך תביא את זה, תמצא לי את ההוא", כל מיני משימות צדדיות, אבל שום משימה ראשית). מה עושים עכשיו?

פורסם

חחח בדיוק הגעתי לאותו מצב.

החץ הצהוב מורא לי לחזור לאיפה שהצפתי הרגע...

כנראה עוד באג :s07:

פורסם

מישהו מצליח לשחק נורמלי עם 8600GT על המשחק הזה?

אני מנסה 1024*768 והמשחק עובד ממש חרא.

דרך אגב, כשנכנסים לאפשרויות גרפיקה, במסך הראשון יש את האפשרות הראשונה שם, אז האחרון הוא זה שנבחר, enhached full dynamic משהו כזה. מה זה אומר?

פורסם

מישהו מצליח לשחק נורמלי עם 8600GT על המשחק הזה?

אני מנסה 1024*768 והמשחק עובד ממש חרא.

דרך אגב, כשנכנסים לאפשרויות גרפיקה, במסך הראשון יש את האפשרות הראשונה שם, אז האחרון הוא זה שנבחר, enhached full dynamic משהו כזה. מה זה אומר?

תוריד בהגדרות שם על מינימום זאת אומרת הכי נמוך והמסך הראשון זה מדבר על תאורה מלאה צל שמש והכול

אבל למישהו יש את הבעיה הזאתי שבמשחק כשאתה עושה שמירה כול שהיא זה יוצא מהמשחק ואוינדוס נותן שהפעולה של המנוע לא עובדת וזה יוצר מן המשחק??? :pissed:

פורסם

טוב אחרי מאתיים פעם של נסיונות להגדרה (ממש מעצבן שצריך לעשות RESTART למשחק בכל שינוי הגדרה, מפתחים דבילים חזרו למשחקים לפני 4 שנים)

אבל הסתדר לי ואפשר לשחק אפילו על 1024*1280...דווקא רואים לא רע בכלל

פורסם

סיימתי היום את שאדוו אוף צ'רנוביל בסיום "הטוב" שהZONE נעלם! היה ארוך קשה וכיף

פורסם

אני סיימתי אותו בסיום עם העכברים שרצים ואוכלים אותך..

חוץ מגרפיקה המשחק הראשון היה יותר מהנה לדעתי.

במשחק החדש אתה מרגיש "יותר מדי בבית"

ואין הרבה דברים מפתיעים- אחד החסרונות שהתקמצנו על חידושים...

פורסם

נתקעתי. יש את השמימה בה הבוס של ה DUTY מבקש ממכם להציף את המנהרות התת קרקעיות בשביל להיפר מהמוטנטים. עשיתי את המשימה, חזרתי אליו וקיבלתי את הפרס והטרפתי ל DUTY, אך אין המשך משימה. יש לי כל מיני תתי משימות ב PDA כמו "לך תביא את זה, תמצא לי את ההוא", כל מיני משימות צדדיות, אבל שום משימה ראשית). מה עושים עכשיו?

אף אחד?

פורסם

try to go deeper into the zone... :nixweiss:

פורסם

*ספויילרים בשחור*

סיימתי הרגע את המשחק... מה זה הסוף הלא צפוי הזה?[glow=black,2,300] אני עומד לי כמו טמבל צולף עם רובה גאוס בסטרלוק ופתאום המשחק נגמר בסרטון שרואים אותו ועוד הרבה סטלקרים גוססים באיזה מחסן. כאילו wtf?[/glow]

נקודות ראויות לציון: סיימתי את המשחק עם חליפת השיריון שמתחילים איתה, לא הצטרפתי לשום קבוצה ולא השתמשתי בשום artifact, שיחקתי על 800*600 עם ההגדרות הכי נמוכות האפשריות וגם זה היה עם fps ברצפה. הכרטיס שלי הוא geforce fx5600 וזהו בערך 8)

פורסם

נתקעתי במשימה שאני אמור למצוא איזה PDA ליד טנק מוקף מוטציות שאני לא מצליח להרוג ב RED FOREST !!!

איפה אני מוצא את הPDA הזה בדיוק ?

פורסם

MalGano

אתה פה מספיק זמן בשביל לדעת שאתה יכול לרשום "ספויילר" לפני זה!!

תצבע את זה בצהוב או משהו יש פה מספיק אנשים שלא סיימו את המשחק ולא רוצים לראות את הסוף מאיזה מישהו שרשם את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים