פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים אם התלבטתם בנושא הקירור הוא אמר לי שהם מוכרים את ה4850 אם קירור משופר של קונקט 3D ב870 ככה שהוא יוצא קצת יותר זול רק שקונקט3די נותנים שנתיים אחריות וזה נראה לי כגורם מכריע להתלבטות הקשה של איזה כרטיס עדיף, לדעתי לפחות...
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים מחבר דווקא כן אחי אני מדבר מנסיון קירור זה דבר חשוב אם אתה נופל על כרטיס חם אם הזמן הוא יתחיל לעשות לך בעיות עדיף שיהיה אם קירור רק בשביל להיות בראש שקט בכל מקרה לשני הכרטיסים יש קירור מצוין אני מעריך, כי ה9800 בא אם OC ככה שלא נראה לי שישימו לו קירור סטוק
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים עדכון לכל מי שמחכה לכרטיס דיברתי היום אם אחד הסניפים ואמרו לי שהארגזים אם הכרטיסים נמצאים אצלהם ומחר ככל הנראה הם יהיו זמינים עוד משו שלדעתי חשוב שתדעו דיברתי אם אחד הטכנאים שם שאלתי אותו איך יכול להיות שהכרטיס לא מופיע באתר של החברה ולפי מה שהוא אמר בד"כ החברות שולחות את הכרטיסים לספקים הרבה לפני שהם מגיגעים לאתר ולכן אנחנו לא מוצאים את הכרטיס באינטרנט , סביר להניח שזה דגם חדש. שאלתי אותו מה הוא חושב על הכרטיס בהשוואה ל4850, ניסתי למצוא כמה שיותר חסרונות לפה או לשם אבל הוא אמר שהכרטיסים שווים וזה עניין של טעם יותר מאשר ביצועים ככה שבכל מקרה שתי הבחירות יהיו מצוינות , אין הרבה מקום לטעויות בקטע הזה אם התלבטתם בנושא הקירור הוא אמר לי שהם מוכרים את ה4850 אם קירור משופר של קונקט 3D ב870 ככה שהוא יוצא קצת יותר זול ואם מזומן אני מאמין שתצליחו להוריד אותם גם ל850 כמו שאני הצלחתי להוריד אותם מ890 על ה9800 ל870 כמו שאמרתי בכותרת התלבטות קשה בהחלט אתה בטוח? אני גם התקשרתי אליהם היום, והם אמרו לי שעדיין המכולה תקועה במכס, וזה יקח קצת זמן עד שיגיעו כל הארגזים. מוזר.
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים רק שקונקט3די נותנים שנתיים אחריות וזה נראה לי כגורם מכריע להתלבטות הקשה של איזה כרטיס עדיף' date=' לדעתי לפחות...[/quote']שטויות....קונקט נותנים 3 שנים, מי שנותן שנתיים אלו Club3D.לפני הכרטיס הנוכחי שלי (ספיר, שבזמנו גם נתנו שנתיים והיום 3) היה לי כרטיס של Connect3D שנקנה בספטמבר 2005, רק עכשיו פגה לי עליו האחריות.אתה בטוח? אני גם התקשרתי אליהם היום, והם אמרו לי שעדיין המכולה תקועה במכס, וזה יקח קצת זמן עד שיגיעו כל הארגזים. מוזר......עם איזה סניף אתה דיברת ועם איזה הוא דיבר?
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים מחבר אני בטוח דיברתי אם הסניף של גלבוע לפי מה שאמרו שם הכרטיס צריך להגיע לראשון מחר או שבוע הבא
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים הסניף של גלבוע? אולי במקום להגיד לנו מה השם של הבנאדם תגיד איזה סניף זה? אני בספק שכולנו מכירים את כל הצוות של פוקס S:אני מבין מהשורה השניה שאתה מדבר על סניף ראשון....בכל מקרה, שימו לב-http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347רשום שנמצא כבר במלאי במחסן הראשי, יש מצב שזה שם ופשוט עוד לא הגיע לשאר המקומות? (מישהו יודע איפה המחסן הראשי שלהם?)כנראה שמי שאמר לך שזה אצלם בארגזים צדק, הנה דוגמה למוצר שלא נמצא אצלם במלאי-http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1305לא מופיע שום דבר על מלאי בדף המוצר.....
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים אני דיברתי עם הנציג של פוקס שנמצא בסניף הראשי בראשל"צ, לא תהיה לו סיבה לשקר לי, סה"כ הזמנתי מחשב מעל 5000 ש"ח, והוא אמר לי שהוא יעדכן אותי ברגע שהכרטיס יגיע.. כי כל מערכת המחשב כבר מורכבת ורק מחכים לכרטיס שיגיע.
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים למישהו בא להתקשר מחר לאחד הסניפים? כבר התקשרתי אליהם מספיק בזמן האחרון לברר לגבי כל מיני דברים שצצו פה בפורום.... הם עוד יתחילו לזהות מי זה בקצב הזה
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים התקשרתי ל FOXPC והם ענו לי אותו דבר כמו שהם ענו ל tsahiiiאין להם את 9800GTX+ המדובר במלאי ולא ידוע מתי יהיה... לגבי HD4850 עם קירור של AC לא ביררתי...
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים מחבר כן אני התקשרתי תשמע אחי אני לא יודע אם הכי שווה לחכות בשביל זה ממה שאני רואה הביצועים די זהים ומשתנים ממשחק למשחק וגם ממה שהטכנאי שלהם אמר לי שאלתי אותו בקשר למהירות שעל הנייר ה9800 לוקח והוא אמר לי שאי אפשר להשוות כי הארכיטקטורה שלהם שונה לגמרי והם די שווים לדעתי אולי יש עדיפות קלה ל9800 אבל אני לא יודע אם זה עד כדי כך משנה ושווה את הכאב ראש בכל אופן אמרו לי שהגיעו ה9800GT היום אחרי שאמרו לי אתמול שה9800GTX הגיע כבר ככה שאני כבר לא יודע למי להאמין היום הם אמרו שהוא צריך להגיע במשלוח הבא שזה יוצא עוד שבועיים ואם נתחשב בעיכובים שיש במכס אני מאמין שייקח גם חודש קיצר לדעתי אם עוד כמה ימים לא מגיע עדיף לשקול את הכל מחדש
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים כן אני התקשרתי תשמע אחי אני לא יודע אם הכי שווה לחכות בשביל זה ממה שאני רואה הביצועים די זהים ומשתנים ממשחק למשחק וגם ממה שהטכנאי שלהם אמר לי שאלתי אותו בקשר למהירות שעל הנייר ה9800 לוקח והוא אמר לי שאי אפשר להשוות כי הארכיטקטורה שלהם שונה לגמרי והם די שווים לדעתי אולי יש עדיפות קלה ל9800 אבל אני לא יודע אם זה עד כדי כך משנה ושווה את הכאב ראש בכל אופן אמרו לי שהגיעו ה9800GT היום אחרי שאמרו לי אתמול שה9800GTX הגיע כבר ככה שאני כבר לא יודע למי להאמין היום הם אמרו שהוא צריך להגיע במשלוח הבא שזה יוצא עוד שבועיים ואם נתחשב בעיכובים שיש במכס אני מאמין שייקח גם חודש קיצר לדעתי אם עוד כמה ימים לא מגיע עדיף לשקול את הכל מחדש אני התקשרתי אליהם אתמול, והם אמרו לי שעד 3 שבועות בטוח שיהיה להם את הכרטיס הנ"ל :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.