פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים בהמשך להודעה קודמת בנדון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351810.0טכנאי סידר לי את הרייד לרייד 1 (מראה ) לאור ניסיון העבר הלא טוב אני מנסה לוודא שאכן המחשב שלי כרגע ברייד 1 (למיטב הבנתי גם ברייד 0 וגם ב-1 אראה רק דיסק 1 במחשב שלי או בניהול הדיסקים )נכנסתי לבקר הרייד בשלב הפוסט וגם מקריאת האמור שם לא ברור לי באיזה רייד אני נמצא, אני מצזף צילום של מסך זה בקובץ המצורף,אשמח אם מישהו יעזור שאדע בוודאות[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר תודה חברים, רק למען הידע שלי לעתיד איפה בדיוק רואים זאת,הסיבה שחששתי היא שבמסך שצירפתי מסומנים שני מספרי הקטלוגיים של הדיסקים שלי תחת הטור של רייד 0,הכוונה לסימון שיש על שני הדיסקים בציד השמאלי מין קו כזה שמחבר את שני הדיסקים,ומתחת לטור של רייד 1 רשומים שני מספרים שאינם מוכרים לי כלל
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים שים לב:מוגדר שם מערך אחד שהמזהה שלו הוא 0, בשם RAID_Volume1, שנמצא במצב RAID1.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר או קי,מה שבילבל אותי זה שהמזהה כפי שאתה קורא לו נקרא - 0 ( o raid volume 1) ,ואז מתחת לזה מסומנים הדיסקים,מכאן חששתי שזה ברייד 0 , למה בכלל קוראים לו 0 ? זה מבלבל, בכלל, אני רוצה להודות לך Nemesis על העזרה גם בפעם הקודמת, האתר שלכם באמת טוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.