עבור לתוכן

X1800GTO להתקין עליו AC Accelero TWIN TURBO ? להשקיע? + שיפור סרקולציה במארז

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

עוד שאלה קטנה, איך אפשר להתקין עליו מאוורר 120? איפה לתפוס את האזיקונים?

• תגובות 52
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

:s05:

זה בכלל לא הגוף המקורי זה S1.. לא חשוב.

אני יסים מאורר בקדמת המארז ובעזרת ה' יחליף את הקרור של הכרטיס מסך לX2

תודה רבה על העזרה.

פורסם

כן... NIKE... תלוי איפה נמצאים ההיטסינקים שאתה יכול לעבור סביבם עם האזיקון... פשוט ב S1 זה יוצא טוב

פורסם

זה ממש לא נכון מה שאתה אומר (dj-electric).. כמעט תמיד אפשר לקמבן חיבור של מאוורר עם אזיקונים, כמעט תמיד.

!Elad!- אני יודע שזה S1 אני רק הבאתי לך דוגמא.. אתה יכול לחפש בגוגל ותמצא עוד הרבה תמונות.. לא חסר.

שוב, אתה רוצה לקנות קירור- זה יהיה לך יותר עבודה מאשר לרענן משחה תרמית ולהתקין מאוורר וגם יעלה לך כסף (מה שברוב המקרים [אם יש לך מאוורר מיותר ומשחה תרמית] לגבי האופציה השניה לא יעלה אגורה). וכפי שאמרתי, יספיק מאוורר הוא יוריד את הטמפרטורה בצורה דרסטית.

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא נכון מה שאתה אומר (dj-electric).. כמעט תמיד אפשר לקמבן חיבור של מאוורר עם אזיקונים, כמעט תמיד.

!Elad!- אני יודע שזה S1 אני רק הבאתי לך דוגמא.. אתה יכול לחפש בגוגל ותמצא עוד הרבה תמונות.. לא חסר.

שוב, אתה רוצה לקנות קירור- זה יהיה לך יותר עבודה מאשר לרענן משחה תרמית ולהתקין מאוורר וגם יעלה לך כסף (מה שברוב המקרים [אם יש לך מאוורר מיותר ומשחה תרמית] לגבי האופציה השניה לא יעלה אגורה). וכפי שאמרתי, יספיק מאוורר הוא יוריד את הטמפרטורה בצורה דרסטית.

ה AC X2 מגיע עם משחה טרמית עליו ככה שרק צריך להתקין אותו כמו שצריך וזהו.

הוא עולה בערך 110 שקלים ועם עושים חשבון מחיר של מאוורר טוב ומשחה טרמית גם יעלה לי בסביבות ה100 ש''ח ולכן אני מעדיף לקנות את הX2 ולא לנסות לעשות קומבינות.

כמו כן אני לא ממש מומחה בעניין של רענון משחה טרמית אז העניין שהמשחה טרמית מובנית על הגוף קירור יעזור לי מאוד.

פורסם

אחלה אז תתחדש, חבל שלא אמרת מההתחלה שאין לך מאוורר ספייר ומשחה תרמית בצד, כך הייתי אומר שתקנה את הקירור וזהו זה.

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol:

חח הכל לטובה :xyxthumbs:

תודה רבה לך על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים