פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים אני מתלבט איזה מהם עדיף , אשמח לשמוע את דעתכם בנושא אני אצרף את המפרט שאני מתכנן לקנות כרגע הוא עם CORSAIR VX450[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים ובכל זאת מה כדאי לקחת?ENERMAX PRO 425WORCORSAIR VX450הייתי הולך על הCORSAIR, בגלל שיש לי נסיון איתו.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים ^ זו תשובה של פאנבוי.שניהם באמת מאוד דומים הרוב המובנים - מחיר, נצילות והספק בעיקר.עצה: קרא קצת ביקורות מחו"ל אם יש לך ראש לזה, תלמד קצת על הדרך ותבחר מה שנראה לך.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים על פי אתרי ביקורות מחו"ל האנרמקס נחשב היום לטוב ביותר (יעילות, יציבות, אקוסטיקה) בקטגורית הספקים אלו. המחיר בהתאם.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים ת'כלס האנרמקס עדיף מבחינת הנצילות (ככל הנראה),שניהם שקטים בטרוף והאנרמקס מודלרי.החיסרון הוא במחירו היקר יחסית ל-Corsair.אם אין לך בעיה כספית היתי לוקח את האנרמקס
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים עוד חלופה שלא שקלת ולפי דעתי טובה משניהםhttp://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4239
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים ^ זו תשובה של פאנבוי.שניהם באמת מאוד דומים הרוב המובנים - מחיר, נצילות והספק בעיקר.עצה: קרא קצת ביקורות מחו"ל אם יש לך ראש לזה, תלמד קצת על הדרך ותבחר מה שנראה לך.פאנבוי תקרא לאח שלך, בסדר? מה הקשר לפאנבוי? אסור לי להמליץ על משהו שיש לי נסיון איתו ואני רואה אותו בתור מוצר איכותי? אמרתי שהוא איכותי יותר מהENERMAX? לא! סה"כ אמרתי שיש לי נסיון איתו!!אתה אידיוט, ברצינות.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים ת'כלס האנרמקס עדיף מבחינת הנצילות (ככל הנראה),שניהם שקטים בטרוף והאנרמקס מודלרי.החיסרון הוא במחירו היקר יחסית ל-Corsair.ה- Pro הוא הדגם הלא מודולרי.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים 1.להרגע עם הטונים. פאנבוי זו לא קללה ולא צריכים להיסחף. אני מבקש לערוך את ההודעות ולהעיף את כל הזיבולים.2.כן,תודה על התיקון - לא שמתי לב.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מחבר תודה על כל התגובותרק כדי לסכם אם כך , אין כמעט הבדל בין ENERMAX PRO 425W לבין CORSAIR VX.שניהם טובים מספיק ל 4850 האם הבנתי נכון ?
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים שניהם טובים, אבל האנרמקס תומך ATX 2.3 עם קצת יותר נצילות ויותר אחריות.היום אני עם MODU 625W ומרוצה עד הגג.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים הפרו 82 פלוס שקט יותר ומציע נצילות גבוהה יותר.שני הספקים בסביבות אותו מחיראני ממליץ יותר על האנרמקס.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים יש גם את זה :http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=702מודלרי וחזק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.