עבור לתוכן

מגבלה/בדיקה של מספר ה Connections של הראוטר

Featured Replies

פורסם

האם יש מגבלה למספר ה Connections של הראוטר? האם מגבלה זו היא לכל חיבור או לראוטר עצמו?

נדמה לי שקראתי כאן שמספר Connections מוגבל הוא זה שגורם להאטה/מגבלה בתקשורת דרך ראוטר, במקרה כזה, האם ניתן להקצות את מספר ה- Connections לפי חיבור או אפליקציה?

האם יש תוכנה לבדיקה של מספר ה Connections הפנויים/שבשימוש?

דרך אגב. הראוטר שלי הוא Edimax BR6504N וכרטיס הרשת הוא Edimax EW-7728IL

פורסם

קודם כל נתב סבבי(יש שיחלקו עלי)

בכל מקרה הטכנולוגיה של NAT שבה משתמשים נתבים היא די מוגבלת.

בעיקרון יש מגבלה לטכנולוגיה הזאת למקסימום של 5000 חיבורים סימולטנית ככל הזכור לי.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה.

דבר שני, לא הבנתי את משמעות המגבלה, 5000 זה הרבה או מעט?. בכמה Connections משתמש מחשב למשל? אך אפשר לבדוק זאת?

פורסם

5,000 (אם המספר הזה נכון) הוא מספר גדול מאוד. עיקר הצורך בתמיכה במספר גדול של CONNECTIONS הוא בתוכנות שיתוף קבצים, שם נדרשים כמה מאות CONNECTIONS. לצורכי גלישה רגילה ודוא"ל מספר ה-CONNECTIONS הנדרש קטן מאוד.

פורסם

בזמנו היה לי ראוטר D-LINK מעפן שהיה מנתק את עצמו תחת עומס של emule... כנראה שהמגבלה משתנה מנתב לנתב. אולי יש טעם לדאוג לזה רק עם דגמים ישנים ו\או זולים מאוד.

פורסם

בעקרון אתה צודק -- בעיות ה-CONNECTIONS וקריסת נתבים היתה אופיינית בעבר בנתבים ישנים וחלשים. אני כמעט ולא נתקלתי בכך עם נתבים חדשים מהשנה-שנתיים האחרונות, פרט לחלק מהנתבים המשולבים שבזק מספקת חינם ללקוחותיה.

פורסם

אני לא חושב שניתן למצוא איפשהו מספר מדוייק של כמות חיבורים סימולטניים אבל ניתן למדוד את זה ע"י הרצת סימוליצה של traffic דרך הנתב ולראות עד איפה ניתן למתוח את הקו.

פורסם
  • מחבר

זה לא מה שמשנה לי, יותר מעניין אותי לגלות את מספר ה CONNECTIONS הנוכחי שרץ ברשת. אני חושב שזה מה שמגביל את תעבורת האינטרנט כאשר עובדים עם רשת ולא רוחב הפס.

פורסם
  • מחבר

תודה OMRIJ

לפי האתר, הראוטר שלי תומך ב 190 חיבורים. המחשב שלי מפעיל כ 50 חיבורים (EMule+Azureus...) כך שנראה שעם הראוטר הזה לא תהיה לי בעייה בזמן הקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים