פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים שאני רושם במהדר שלי את הפקודה delay(30);המהדר רושם לי שהפקודה לא טובה מישהו יודע מה הבעיה פה אני משתמש ב borland c++ אני אשמח לפתרון אולי זה בעיה במהדר שלי?
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים תגיד בדיוק מה הבעיה שהוא רושם, האם צירפת את ה include הנכון בשביל הפקודה (אולי dos.h) ?
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים מחבר ההודעה שהוא רושם לי היא call yo undefined function 'delay' and the includes is....#include <conio.h>#include <stdio.h>#include <dos.h>יש בעיה ?? משהו עשיתי לא בסדר?!?!והנה כל התוכנה..#include <conio.h>#include <stdio.h>#include <dos.h>void main(){ int xpos=5,ypos=18; int xspeed=1, yspeed=1; int newx,newy; clrscr(); while ( !kbhit() ) { gotoxy(xpos,ypos); printf("*"); newx = xpos + xspeed; newy = ypos + yspeed; if (newx <= 1 || newx >= 80) xspeed = -xspeed; if (newy <= 1 || newy >= 24) yspeed = -yspeed; delay(50); gotoxy(xpos,ypos); printf(" "); xpos = newx; ypos = newy; }}
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים תכניס את הקוד שלך לתווית בשם 'קוד' [עם התמונה של סולמית ] וכן תיישר שמאלה - אני לא רואה פה דיליי 30 אגב, יש רק 50.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים אני לא מכיר כ"כ את הפקודה delay, וגם לא את borland c++, אבל מההיכרות שלי עם השפה, אני יכול להציע לך להשתמש בפונקציה אחרת, שנמצאת בספריה windows.h. לפונקציה קוראים Sleep() , כאשר האות הראשונה גדולה, ומכניסים אליה את הזמן שאתה רוצה "להרדים" את התוכנה במילי-שניות (אלפית שנייה). אותי היא לא איכזבה, אני מקווה שתצליח להשתמש בה
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים מחבר עוזר משהו אבל מחובתי להשתמש בפקודה delay מישהו אחר יכול לעזור??ותודה על העזרה..
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים אני זוכר במעורפל בעיה בקומפיילר גרסה 5 של בורלנד עם delay (השתמשתי בזה לפני 5 שנים). נסה להוריד את הקומפיילר הזה: http://www.mh2000.co.il/c/tc.exe ותתקין אותו בכונן C (לא בתוך תיקייה אחרת). נסה לרשום את הקוד שם ותראה אם זה עובד.עריכה: עשיתי את זה בשבילך וזה אכן עובד. הבעיה היא בדיוק מה שחשבתי: הגירסה החדשה (בסביבת חלונות) לא תומכת בפקודה delay. גם אני דפקתי את הראש איך לגרום לזה לעבוד, ולא הצלחתי.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים עוזר משהו אבל מחובתי להשתמש בפקודה delay מישהו אחר יכול לעזור??חובתך? מי בדיוק מכריח אותך להשתמש ב-delay ולא ב-sleep?בכל מקרה, שנה את הכותרת כך שתכיל קצת יותר מידע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.