עבור לתוכן

ניתוקים באינטרנט כל יום - יומיים קבוע

Featured Replies

פורסם

אם אתה לא רוצה להשתמש בעוד USB אז באמת זאת בעיה

אבל לפי דעתי זה היה פותר לך את הבעיה

אני לא בטוחה (תקנו אותי אם אני טועה)

אתה יכול לחבר כרטיס רשת אלחוטי אצל אחותך ואז להתחבר לראוטר...

אני עדיין לא בטוחה שאפשר אבל תשאל פה אנשים אני בטוחה שהם מבינים יותר ממני בדבר הספציפי הזה :) כי אני לא בטוחה

אבל המתאם האלחוטי USB היה פותר לך את הבעיה לפי דעתי

• תגובות 34
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה לא שאני לא רוצה, אני לא יכול

כי זה תוקל לי את כל המערכת, יכול לדפוק לי מסכים כחולים, ולהעמיס עוד יותר על המערכת. מבינה?

יש לי כבר מספיק מחוברים, בגלל זה גם התפטרתי מהמודם USB המחורבן הזה.

וכרטיס רשת אלחוטי לא בא בחשבון =|

וגם לא יודע אם בכלל זה עובד כמו שאת אומרת.. אני חשבתי בהתחלה מה לעשות..לקחת תראוטר הזה, לשמש אותו כמודם רגיל, ולחבר עוד כרטיס רשת בPCI למחשב בנוסף למה שיש מובנה בלוח, משם אחד נכנס למודם והשני כבל רשת למחשב השני... זה לא הלך

פורסם

אם המחשבים לא ממש רחוקים זה מזה אתה יכול פשוט לחבר את המחשב של אחותך גם עם כבל רשת לראוטר.

ברור שזה לא ילך מה שרצית, כי ככה יצרת התנגשות...

בקיצור, ניסיתי את כל האופציות שצצו לי בראש, סורי שלא עזרתי :)

מקווה שלמישהו אחר יהיו הצעות יצירתיות אחרות :)

בהצלחה!

פורסם

הבעיתיות של המודם/נתב הזה עם EMULE ידועה. את מספר החיבורים אתה משנה בתוכנת ה-EMULE ולא בראוטר. בתפריטי EMULE (בתלות בגרסא שלך) זה מופיע תחת תפריוט ה-OPTIOPNS או ה-PREFERENCES. חפש שם משהו שנקרא חיבורים או CONNECTIONS עם ערך של 200 או 400 או 500 ותקטין ל-50.

Cheif - למה? אמרו לי שזה יחסית ראוטר טוב. לפחות מהמודם USB הלא יציב שכל הזמן היה לי במשך 5 שנים ומשהו..

איך אני מוריד את מספר הקונקיישן ? על מה אתה מדבר? בהגדרות של האימיול? או של הראוטר? כי אם הראוטר אין לי מושג ואני מפחד להגדיר שם דבר אחד לא טוב ובום צריך להגדיר הכל מחדש וכו'.

moranesher - אין מצב אני מנתק את האב X:

גם לא לניסיון של כמה שעות

המחשב של אחותי שם, ואם אני מנתק אני גמור.. אני צריך אותו כל הזמן עם אינטרנט גם :S

וגם אם נגיד אני אנסה את זה מתישהו, ואגלה שזה מהאב, אז אין לה מה לעשות בנידון, כי אני חייב אותו בשביל לחבר תמחשב השני. עבדתי הרי עם כבל רשת מוצלב שהיה לי פה את המודם USB. (כרטיס רשת לכל מחשב, אצלי המודם, וכבל רשת מוצלב מאליי אל המחשב השני)

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזה גם על 800? :o

34591916we9.png :-X

אם אני אוריד ל50 כמו שאתה אומר , ולאט לאט יעלה בעת הצורך ויראה שהכל תקין, זה לא יוריד לי את המהירות שאני מוריד בה?

יגביל אותי איכשהו?

אתה רוצה להגיד לי שאני אוכל להוריד על 500 קילובייט ויותר על קובץ בודד(!) גם שזה מוגדר כ50 חיבורים ולא 800?

(יש לי 5 מגה..)

ובמקום..לא לחכות עד שיחפש ויכנס לכאן עם החיבורים המועטים - כמו עכשיו. (יש לי קרידיט יחסית גדול)

אפשר קצת יותר פירוט לגבי זה? תודה לך.

פורסם

ה-800 חיבורים הם אלה שדופקים לך את העסק. 50 חיבורים יכול להשפיע על מהירות ההורדה אבל אתה צריך לחשוב מה עדיף -- מהירות חיבור או יציבות? אם אתה רוצה להיות הרפתקן, תוריד את ה-800 ל-200 ותראה מה קורה. אם העסק ממשיך להתרסק, תצטרך להקטין את המספר הזה עוד.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני אנסה

רק איך זה מתחלק בידיוק? נניח שאני אוריד מ800 ל200 או 50. אז על כמה זה יוריד לי? עד כמה יגביל אותי?

או שאתה לא יודע ואני פשוט אצטרך לנסות? X:

פורסם

השאלה היותר חשובה היא למה אנשים עדיין משתמשים באימיול???

פורסם
  • מחבר

חח כי היא הכי נוחה ומהירה לי :xyxthumbs:

הספקתי כבר להוריד משם כמה עשרות טרה-בייטים ב5 שנים האחרונות, צברתי קובץ קליינט-קרידיט לא רע, ככה שאני לא צריך להתחיל להתעסק עם הורדות ישירות או טורנט.. כי פה זה מספיק מהיר, ואני אפילו לא צריך לחכות בתור ;)

זה ממש עובד כמו FTP.

סתם לדוגמה עכשיו:

gggfrbt0.png

:xyxthumbs:

לפני 10 דק' שמתי את זה בהורדה, וזה לא כולל הורדות אחרות עכשיו שמורידים על (20,30, 75 תוך כדי ה411 על הקובץ בודד הזה)

פורסם

כן אני מבינה אותך, העניין הוא שהאימיול מלא וירוסים כמו יתושים בקיץ!

זה מטורף!

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא נכון, צריך פשוט לדעת מה להוריד

ומאיפה

בחיפוש הגלובאלי לא חסר ים וירוסים

צריך לבדוק ולדעת מה להוריד... :xyxthumbs:

ועובדה שעשיתי את זה כבר מעל 5 שנים, ואולי דפקתי את המחשב עם הורדת וירוסים מהחמור בטעות רק פעמיים בערך..(הגיע למצב כזה שהצטרכתי לפרמט חח)

אהה.. וזה כמובן בלי אנטי ווירוס ושום פירוול. :cool2:

פורסם

סבבה! אז תהנה לך עם האימיול :)

אני עדיין לא מתפתה לחזור אליו... מחקתי ושכחתי

פורסם

האמת -- תצטרך לנסות. דווח אחרי שתנסה.

אוקי, אני אנסה

רק איך זה מתחלק בידיוק? נניח שאני אוריד מ800 ל200 או 50. אז על כמה זה יוריד לי? עד כמה יגביל אותי?

או שאתה לא יודע ואני פשוט אצטרך לנסות? X:

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקי, עידכון חודשי:

הורדתי ל50, ועדיין יש ניתוקים כל יום בערך.

מה עושים ואיך פותרים את זה?(להחליף ראוטר/מודם לא בא בחשבון)

פורסם

תראה, הAZTECH 600E הוא ביסודו מודם. ניתן להשתמש בו גם כנתב, אבל סה"כ אי אפשר לצפות ממנו ליותר מידי.

בלי קשר, אתה אומר שיש 30-40 שניות בלי אינטרנט בזמן ניתוק, באותו זמן אתה יכול להכנס לממשק של מודם/נתב? יש אליו פינג? במחשב השני יש גם התנתקות?

אם לא ניסית, תנסה. יכול להיות שהבעיה היא לא התנתקות מהאינטרנט אלא בין המחשב למודם/נתב או למתג. אם אתה מסוגל להכנס לממשק שלו בזמן הניתוק, תבדוק אם הוא מראה בסטטוס שלו שהוא מחובר או מנותק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים