עבור לתוכן

ניתוקים באינטרנט כל יום - יומיים קבוע

Featured Replies

פורסם

כל יום יומיים האינטרנט מתנתק לי ומתחבר מחדש. (יש לי ראוטר, אין חייגן...אז הוא מסנכרן את עצמו)

התקשרתי כבר מאה פעם לספקית ולתשתית, ואין, הם לא יודעים למה זה מתנתק, הכל "תקין" אצלהם או משהו בסגנון..

איך אני יכול לפתור את הבעיה? פעם היו זמנים זוכר ההייתי מחובר רצוף שבועיים שלוש רצוף אפילו ללא ריסט אחד והכל עבד פיקס.

תודה

• תגובות 34
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בלי שתתן פרטים על התשתית וציוד הקצה שלך לא נוכל אפילו לתת לך כיוון של בדיקה.

תגדיר מה מתרחש ברגע שיש ניתוק.

פורסם

מה התשתית בזק או כבלים?

אם זה בזק אני יכול לעזור לך...אני עובד שם ברשתות...

פורסם

הניתוקים מתרחשים גם בלי הראוטר ?

תחבר את המחשב ישירות למודם ותראה אם הבעיה מתרחש גם שם, ככה נוכל לשלול, או לאשר, בעיה כלשהי בתשתית.

פורסם

תן לי לנחש... הוט?

אם כן, שיבואו לבדוק את העוצמות

פורסם
  • מחבר

אוקי אז ככה:

אני בבזק וברק 013(מיזוג יחד עם נטוויזי'ן)

יש לי ראוטר מסוג ATECH 600E יחד עם האב סוויץ' 8 פורטים פשוט של TP-LINK.

מה שקורה: אני גולש גולש, פתאום האמסן נופל, האתרים לא זזים ולא מצליחים להיכנס(עד שהאינטרנט חוזר)

במודם עצמו המנורות ממשיכות לדלוק

עוד משהו?

ואגב, כן, מתחרש , או יותר נכון התרחש גם עם מודם אחר, USB לפני שהיה לי ועשה את כל הבעיות האלה כל הזמן.

באו כבר שלוש - ארבע פעמים טכנאים של בזק לפה בזמנים שונים, עשו בדיקות של חצי שעה עם המכשירים שלהם, בדקו שתיקרים, החליפו תקעים ופילטרים, בדקו בחוץ, מה לא.. ואמרו שהכל תקין. אמרו שהבעיה במודם USB, כי הוא לא יציב..אז בלית ברירה החלפתי לראוטר.

פורסם

אתה אומר שמנורת DSL ממשיכה לדלוק קבוע בזמן הניתוק?

מה אתה עושה כדי לפתור את הבעיה באותה נקודת זמן?

פורסם

שאלה -- אתה מוריד ב-EMULE או בתוכנת שיתוף קבצים אחרת בזמן ההתנתקות?

אוקי אז ככה:

אני בבזק וברק 013(מיזוג יחד עם נטוויזי'ן)

יש לי ראוטר מסוג ATECH 600E יחד עם האב סוויץ' 8 פורטים פשוט של TP-LINK.

מה שקורה: אני גולש גולש, פתאום האמסן נופל, האתרים לא זזים ולא מצליחים להיכנס(עד שהאינטרנט חוזר)

במודם עצמו המנורות ממשיכות לדלוק

עוד משהו?

ואגב, כן, מתחרש , או יותר נכון התרחש גם עם מודם אחר, USB לפני שהיה לי ועשה את כל הבעיות האלה כל הזמן.

באו כבר שלוש - ארבע פעמים טכנאים של בזק לפה בזמנים שונים, עשו בדיקות של חצי שעה עם המכשירים שלהם, בדקו שתיקרים, החליפו תקעים ופילטרים, בדקו בחוץ, מה לא.. ואמרו שהכל תקין. אמרו שהבעיה במודם USB, כי הוא לא יציב..אז בלית ברירה החלפתי לראוטר.

פורסם
  • מחבר

multicore - כן ממשיכים לדלוק. בהתחלה אני מחכה כי אני חושב סתם האינטרנט נהייה איטי, שנדפק משו עם האתר וכו'

ואז מתברר לי שהאינטרנט נפל, אז אני מחכה בסבלנות 30-40 שניות והוא מתחבר בעצמו כאילו לא קרה כלום..

Cheif - כן אני מוריד, וכולו מתרחבש לו שם.. מהניתוק ...אבל בקטנה כזה. למה ?

פורסם

yosi79 ממתי אתה עובד בבזק?

(גם אני עבדתי שם, שנה...:) )

פורסם

הנתב שיש לך, ככל הנראה, לא עומד בעומס ההורדה של EMULE בתוספת על המחשבים המחוברים אליו. זו תופעה מוכרת של קריסת נתבים עקב טבלת ניתוב קטנה שיש להם (בעית זכרון). אני מציע לך להוריד את מספר ה-CONNECTIONS שתוכת ההורדה פותחת. ברירת המחדל של רוב התוכנות היא כמה מאות CONNECTIONS -- אני ממליץ לך לרדת ל-50 ולתת לעזק לרוץ. אם אתה רואה שהנתב אינו קורס במספר כזה, הייתי מגדיל ב-25 ובודק שוב. לחילופין, אתה תמיד יכול לרכוש נתב מודרני שיש לו טבלת ניתוב גדולה ברבה.

פורסם

תנסה לגלוש בלי הHUB ותראה אם עדיין מתנתק לך האינטרנט...

רוב הסיכויים שזה ה-HUB... תנסה

לפעמים שמחברים עוד מכשיר לראוטר זה קורה....

מנסיון!

פורסם
  • מחבר

Cheif - למה? אמרו לי שזה יחסית ראוטר טוב. לפחות מהמודם USB הלא יציב שכל הזמן היה לי במשך 5 שנים ומשהו..

איך אני מוריד את מספר הקונקיישן ? על מה אתה מדבר? בהגדרות של האימיול? או של הראוטר? כי אם הראוטר אין לי מושג ואני מפחד להגדיר שם דבר אחד לא טוב ובום צריך להגדיר הכל מחדש וכו'.

moranesher - אין מצב אני מנתק את האב X:

גם לא לניסיון של כמה שעות

המחשב של אחותי שם, ואם אני מנתק אני גמור.. אני צריך אותו כל הזמן עם אינטרנט גם :S

וגם אם נגיד אני אנסה את זה מתישהו, ואגלה שזה מהאב, אז אין לה מה לעשות בנידון, כי אני חייב אותו בשביל לחבר תמחשב השני. עבדתי הרי עם כבל רשת מוצלב שהיה לי פה את המודם USB. (כרטיס רשת לכל מחשב, אצלי המודם, וכבל רשת מוצלב מאליי אל המחשב השני)

פורסם

אתה יכול לחבר את המחשב השני עם מתאם אלחוטי USB

ככה אני מחברת ככה את שני המחשבים שלי, יש לי ראוטר עם כבל רשת במחשב אחד ומתאם אלחוטי במחשב השני וזה עובד מצויין

זה בית של כבר קומות או דירה?

כי חבל לחבר HUB, אני יודעת שהם עושים דרך כלל הרבה בעיות למעט מקרים מעטים שנתקלתי בהם...

אבל לרוב הם מפסיקים את התקשורת.

תנסה בלילה לנתק את ה-HUB לכמה שעות שאחותך לא צריכה את המחשב ותראה אם יש ניתוקים.

זה מאוד יכול לעזור לך...

פורסם
  • מחבר

מזאת אומרת אם מתאם אלחוטי של USB?....:S

עוד הפעם להיכנס לברוך של היוסבי?.. לא תודה

המחשב עמוס מUSBים, יש לי שתי הארדיסק חיצוניים מחוברים בנוסף לכל..... הוא פשוט לא עומד בעומס

זה בית קומה אחת..

והקטע שגם אם אני אנתק את האב לכמה שעות , זה לא יתן לי עדיין דיאגנוסטיקה - כי שוב זה קורה רק כל יומיים-שלוש רצופים..

ובלתי אפשרי לנתק לכל כך הרבה זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים