עבור לתוכן

JAVA-שאלה לגביי הספרייה הגרפית AWT

Featured Replies

פורסם

שלום, התחלתי לקרוא בדיוק על הספרייה הגרפית ולא כ"כ הבנתי כאן משהו לא הבנתי כ"כ מה המשמעות לכך שהמחלקה Container היא מסוג composite או היא מימוש של composite למה זה הופך אותו שונה ממחלקות נגזרות אחרות? תודה.

פורסם

אתה מתכוון Container?

פורסם
  • מחבר

כן הזכרתי container בהודעה שלי.

פורסם
  • מחבר

מתוך ה-design patterns יש את ה-composite והמחלקה container משמשת בו כ-composite. ולא כ"כ הבנתי מה המשמעות של זה?

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני מבין, תקן אותי אם אני טועה design patterns הם כל מיני דרכים לפתור "בעיות" ולהציג דברים שונים בשפה. ואחד מה-design patterns הוא composite הקטע שלא הבנתי כ"כ מה הוא, איך הוא עובד. ד"א ניסיתי לקרוא את מה שנתת עדיין לא ממש הבנתי אשמח אם תוכל להסביר לי.

והבנתי שהמחלקה container של המחלקה הגרפית היא בעצם מימוש של ה-composite ולא כ"כ הבנתי למה. תודה.

פורסם

ה Container הוא אובייקט שמכיל בתוכו מקבץ של קומפוננטות גרפיות אחרות, כאשר ניתן להתייחס אליו כאל קומפוננטה גרפית כזו גם כן.

פורסם
  • מחבר

ה Container הוא אובייקט שמכיל בתוכו מקבץ של קומפוננטות גרפיות אחרות, כאשר ניתן להתייחס אליו כאל קומפוננטה גרפית כזו גם כן.

מה ההשלכות של זה שניתן להתייחס אליו כאל קומפוננטה גרפית גם כן? מה זה בעצם אומר?

פורסם

שכל פעולה שאתה עושה על קומפוננטה גרפית, אתה יכול לעשות עליו (למשל, להציב אותו איפה היית מציב למשל כפתור לחיצה).

פורסם
  • מחבר

תודה. אבל איפה נכנס כל הקטע של ה-composite והרקורסיה איתו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים