עבור לתוכן

Seagate 500GB Vs. WD 500GB

Featured Replies

פורסם

הדיסקים של סיגייט מיוצרים במספר מפעלים שונים, חלק בתאילנד, חלק בסין, וחלק במלזיה.

יצור הרכיבים מתבצע בסין ומלזיה (נחשו במפעלים של מי...), ההרכבה בתאילנד..

http://en.wikipedia.org/wiki/Seagate_Technology

Asia-Pacific

Thailand: Teparuk (Head Stack, Head Gimbal Assembly); Korat (Slider, Head Assembly, Head Gimbal Assembly)

Malaysia: Penang (Recording Heads); Senai (Printed Circuit Boards)

China: Wuxi (Hard Drive Manufacturing); Suzhou (Head Stack, Disk Drive Assembly); Beijing (Sales)

• תגובות 63
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

..עכשו הבנתי סוף סוף.. יש לנו סקוררן בוגר ויקיפדיה... האנציקלופדיה שמותר לכתוב בה הכל כי אין שום בקרה ופיקוח על נכונות ותכנים... :lol: :lol:

אז מה הציטוט שלך מויקיפדיה בדיוק אומר? שיש מחלקות מכירות ביפן ובסין וסינגפור? גם יפה שמיהרת וערכת את עצמך בחלק מהשטויות הרגילות שלך שמרחת (כן, הספקתי לראות שהשמטת את הייצור בתאילנד והוספת אח"כ בעריכה, יפה, אתה לומד).

אז אתה טוען שאם כתוב על הדיסק שהוא מיוצר בתאילנד אז סיגייט משקרים את הלקוחות שלהם והוא בעצם סיני? וואלאק, תחשוב קצת, אל תהיה חמום מוח עד כדי כך.. אה, גם הספקת לפרק דיסק 500GB ולראות שחלקיו הם תוצרת מי..??... :biggrimjackbox:

כל הציטוטים שלך... ?.. אוי שתהיה לי בריא (אפילו לכשתתבע אותי..), בכלל לא לענין ולכן אין התייחסות. הכל זריית חול בעיניים. חוץ מעל עצמך, על מי אתה חושב עוד שאתה עובד?

ואגב, סקוררן, לך אין מה לדאוג, אני ממש מתחייב שלא אתבע אותך על דיבה :lol: :lol: :lol:, והעיקר שתמשיך לקרוא לי אידיוט ועוד כל מיני כאלה כי כשאתה הכותב זאת, לכבוד הוא לי.

לולא הקללות וניבולי הפה שלך וואללה הייתי מודאג.. :lol:

פורסם

אני יכול לקרוא לך אידיוט כמה שבא לי, כל אחד יכול, זו לא הוצאת דיבה- זו דעתי על האדם שמולי.

להגיד "אתה דרסת רוכב אופניים בכביש 4" או "אתה תעמוד מולי עם רצח בעיניים ושבר בקבוק" או "אתה דוקר מי שמעיר לך על נהיגה פרועה", זו הוצאת דיבה, שכן אתה מייחס לאדם מעשים שלא עשה ולא קשורים אליו, ו/או משמיץ אותו ואת התנהגותו בלי להכיר את אותו אדם אליו אתה מייחס דברים.

בבי"ס למשפטים.... רואים שלא ביקרת.

ויקיפדיה היא המקור הכי נוח, והטיעון של "כל אחד יכול לערוך אז זה לא אמין" שמור למי שלא מסוגל לתת טיעון נגד הולם ולא יכול להציג מקור עם מידע סותר.

כמו מישהו שאנחנו מכירים ::) העובדה בשטח היא שאם אבקש ממך להציג ערך עם מידע שגוי על חברה כלשהי בויקיפדיה, אתה לא תמצא. כל חריגה או אי דיוק או עריכת זדון שנועדה לחבל בערכים- בד"כ מתוקנת אחרי 10 דקות.

אתה מוזמן להמשיך בהלצות שלך והירידה לפסים אישיים, הן משעשעות מאוד, ומראות לכלל המשתמשים שאתה לא מסוגל לענות בצורה עניינית.

התגובה האחרונה שלך, שלא הכילה מילה אחת עניינית, הראתה לי כי הדיון הזה נגמר מעל לכל ספק. אתה לא מסוגל לתת טיעון נגד מוצק ולגבות אותו, אז אתה תוקף את האדם שמולך ואת הטיעונים שלו, ומפלפל את העניינים מסביב בשביל לכסות על מחסור בבסיס מוצק לטענות שלך.

מבחינתי, אמרתי את כל מה שהיה לי להגיד והוכחתי כל מה שהיה לי להוכיח, אין טעם שאמשיך להגיב פה.

יום טוב לך.

בברכה, *Scorn*, מנכ"ל סיגייט/פוקסקון/מקסטור/[הכנס שם חברה רנדומלית פה].

פורסם

טוב ילדים בואו נגמור יפה ונגיד...

נ-נ-ע-ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים