עבור לתוכן

Seagate 500GB Vs. WD 500GB

Featured Replies

פורסם

אתה מאשים את מקסטור?

....תאשים את סיגייט שהעבירו את הייצור מהמפעלים שלהם לייצור של Foxconn בכלל....

סיגייט כבר לא מייצרים את המוצרים שלהם.

• תגובות 63
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

האמת, בדיוק הזמנתי אתמול מחשב עם שני SG שכאלה ואני ממש שמח שנתקלתי בדיון הזה.

אחרי שקראתי את כל התלונות שמסתובבות ברחבי האינטרנט (ולא רק פה), התקשרתי לחנות וביקשתי להחליף אותם ל-WD.

חבל...אשמח להתחלף איתך, קח את WD שלי ותן לי בתמורה את הסיגייט. ;)

פורסם

מה שאני כן יכול לומר על כל הכוננים האלו והדיונים על בנצ'ים זה שאם אני יתן לכם לעבוד עם 10 מחשבים כאשר בכל מחשב יש כונן אחר ותרגישו בהבדל אני ברווז.. :silly:

בחייכם, אני קורא דיונים על : "בדקתי בתוכנה והמהירות היא 68 ולא 90.." כאילו..מה? בעבודה שוטפת אתם מרגישים בהבדלים האלו? אבל תהיו רציניים.

במקום העבודה לשעבר שלי היינו עובדים עם עשרות מחשבים כאשר בכל מחשב יש כונן שהיה מזדמן במלאי להתקנה..מי מרגיש בתחנות עבודה אם יש לו WD דגם 12345XCV או סמסונג דגם 12345ERT?

משתמשים מקצועיים לתוכנות עריכת מוזיקה טוענים שהם לא נתקלים בבעיות עם כונני WD, ואילו המשתמש הביתי לא חווה שום הבדל.

פורסם

אני עורך קבצי וידאו ברזולוציות גבוהות, אז חשוב לי כונן עם קצב קריאה וכתיבה גבוה יחסית (עם דגש על קריאה.... אם לא, הוספת חומר חדש תיקח שעות....)

אורי עובד על קבצים גדולים בפוטושופ, אז חשוב לו כונן עם burst rate גבוה.

זה לא שכל המשתמשים בפורום הם "המשתמש הביתי הממוצע", תתפלא X:

פורסם

אתה צודק, רק שאני מאמין שלכל המשתמשים, ממוצעים או לא, חשוב שהכונן שלהם לא ימות אחרי שלושה חודשים ויקח איתו את כל החומר שעליו.

פורסם

אני עורך קבצי וידאו ברזולוציות גבוהות, אז חשוב לי כונן עם קצב קריאה וכתיבה גבוה יחסית (עם דגש על קריאה.... אם לא, הוספת חומר חדש תיקח שעות....)

אורי עובד על קבצים גדולים בפוטושופ, אז חשוב לו כונן עם burst rate גבוה.

זה לא שכל המשתמשים בפורום הם "המשתמש הביתי הממוצע", תתפלא X:

אם זה כל כך חשוב לך תבנה מערך RAID עם כמה כוננים.

פורסם

אתה מאשים את מקסטור?

....תאשים את סיגייט שהעבירו את הייצור מהמפעלים שלהם לייצור של Foxconn בכלל....

סיגייט כבר לא מייצרים את המוצרים שלהם.

ואללה, ממשיך עם השטויות שלך, אה סקורר..?..

http://digg.com/hardware/Seagate_is_buying_Maxtor_for_$1.9_Billion

כשתלמד אנגלית, קרא את הידיעה שבקישור, ידען גדול.. אתה יודע מה, הנה ג'סטה בשבילך בתרגום חופשי:

סיגייט קנתה את מקסטור ב-1.9 מיליארד דולר (אגב זה היה לפני כשנתיים). אבל סליחה. אתה כמובן צודק. הם כבר לא מייצרים דיסקים. כי אתה הפסקת להם את היצור... אתה פתאטי. אפילו בתור מנהל היצור של סיגייט..

ומאיפה השטות הזו שפוקסקון מייצרים דיסקים בכלל?... אתה בטח יושב בכמה ממועצות המנהלים שלהם ויש לך מידע פנימי...

http://www.foxconnchannel.com/product/Peripherals/

הבעיה הגדולה איתך שאתה באמת עושה רושם (מאוד מאוד מטעה) של מבין. אבל רושם, רוח וצלצולים לא מספיק ... פאתוס זה טוב לתיאטרון, לטלנובלות.. לא בחיים באמת.

בתכלס אתה שולי.

לא מאמין שלא אתה דקרת את ההוא.. זה כל כך אתה... ואם לא אז בטח לפחות דרסת את הרוכב אופנים בכביש 4 שלשום וברחת...

פורסם

מישהו שומע את הרוח נושבת....?

אה, לא, רגע, הדביל חזר בשביל להמשיך לריב....

על הרכישה של מקסטור ידוע לי, טמבל, למקרה שעדיין לא למדת לקרוא עברית- אמרתי לו שלא יאשים את הרכישה של מקסטור בפאשלות האלו שהולכות לאחרונה בסיגייט.

זה שאתה לא יודע שפוקסקון מייצרים הרבה יותר ממה שמופיע להם באתר הבית לא אומר שהם אכן לא מייצרים את זה, תתפלא- אבל גם הידע שלך מוגבל.

פוקסקון מייצרים לסיגייט את הדיסקים, אתה לא תראה את זה באתר הבית כי המותג הוא עדיין "סיגייט", והם תחת חוזה. אתה לא יודע מה גודל תאגיד hon-hai שמכיל בתוכו את קבוצת פוקסקון, ומה הם מייצרים.

תעיף מבט על המכסה שיש לך על הלוח אם, זה ששומר מהסוקט להמתלא אבק- רואה מה כתוב שם? פוקסקון. אתה רואה את זה באתר הבית שלהם במקרה? ::)

אני לא צריך להיות בשום מועצת מנהלים בשביל לדעת מי מייצר מה.

הידעת? Xbox360, PS3, Wii- כולן מיוצרות ע"י פוקסקון (למקרה שאתה עדיין חי באשליה שהן מיוצרות ע"י מייקרוסופט נינטנדו וסוני)

אתה רואה את זה באתר הבית של פוקסקון? אה, רגע.....לא.

הם מייצרים גם חלק נכבד ממכשירי אפל והאייפודים שלהם, טלפונים לנוקיה/מוטורולה/סוני אריקסון ועוד, ובתכל'ס- כל דבר שתוכל לחשוב עליו.

פורסם

me:/ מצנן את האש לכמה דקות ושואל שאלת תם בנוגע לעסקת מקסטור\סיגייט:

רק המותג "מקסטור" נשאר וה"בפנים" (חלקים) שייך לחטיבת הייצור של סיגייט ? זה העניין ?

פורסם

המותג מקסטור לא קיים יותר, היא נבלעה לתוך סיגייט.

סדרות מוצלחות במיוחד, כמו ה Maxtor one touch שמרו על המותג מקסטור בגלל אחוזי מכירות גבוהים, שאר הדברים שאפשר למצוא בשוק אלו בעיקר שאריות.

מן הסתם ה "בפנוכו" שייך עכשיו לסיגייט, כי העסקה כללה גם את חטיבת הייצור של מקסטור, לא רק המותג.

פורסם

תודה, שאלתי כי אני בעליו הגאים של One Touch 500 Gb והיו לי הרבה התלבטויות לגביו.

יש לו קצב העברה מדהים לדעתי. (וכמובן 5 שנים אחריות)

פורסם

.. :lol: :lol: סקוררן, למה עצוב?... ::).. זה בגלל ההוא שדרסת?.. אל דאגה, המשטרע תפסו כבר איזה פראייר אחר...

..איך ידעתי שאתה המנהל הגדול במועצות המנהלים של כל מיני תאגידי ענק, ביחוד של הצ'ייניזים.. שבטח מתים עליך.. חרטטן כמוהם.. :lol: :lol: רק חיכו לאחד כמוך אלפי שנים... והנה ..:silly:

..אז רציתי לשאול, פוקסקון עושים גם איטריות סיניות וורודות מאורז מאודה עבור אוסם?.... כי גם את זה לא ידעתי ואתה הרי כל כך מקושר ויודע כל (שטות).... :lol: :lol: :lol:

פורסם
רק דבר אחד קטן...

מקווה לא להיתקל בך ושכמותך בחיים האמיתיים, כשאני עם הגב אליך... וכשיש לך בקבוק שבור ביד ורצח בעינים..

פשוט עלול להיות לא נעים. אנחנו בספירות שונות ואינשאללה רק שנמשיך להיות בהן ולא ניתקל. אין מה לעשות.

לא מאמין שלא אתה דקרת את ההוא.. זה כל כך אתה... ואם לא אז בטח לפחות דרסת את הרוכב אופנים בכביש 4 שלשום וברחת...
. סקוררן, למה עצוב?... .. זה בגלל ההוא שדרסת?.. אל דאגה, המשטרע תפסו כבר איזה פראייר אחר...

אני מזהיר אותך, עוד הודעה אחת בנוסח הזה ואני אדאג לקבל את הפרטים שלך בשביל לתקוע לך תביעה על הוצאת דיבה.

וכן, לפני שתתקע עוד רצף של " :lol: :lol: :lol:", תדע לך שכבר זכו במשפטי הוצאת דיבה על דברים קטנים מאלו.

ובנוגע לנושא-

http://en.wikipedia.org/wiki/Foxconn

Consoles

Foxconn is the OEM for the Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3 and Wii.

WHAT NOW, IDIOT?

יודע מה?

כן, פוקסקון מייצרים גם את האיטריות לנודלס במנות של הסינים ::)

זו התגובה האחרונה שלי אליך, ברגע שבניואג וסיגייט יחליטו לענות לי אני אדאג להעתיק לפה את התגובה בשביל שאר המשתמשים.

מעניין שבשום תגובה שלך אין שום דבר חוץ מהשתלחות אישית, וכמה שפחות פרטים בנוגע לנושא עצמו.

פורסם

יש לי שני כוננים של סיגייט 500 ג'יגה עם 32 מגה באפר, כמובן במערך RAID. מרוצה מאוד, אין תלונות, מהיר מאוד, די אמין ביינתים (יש לי אותם משהו כמו חצי שנה בערך). ממליץ בחום. (וגם בקור :P ) .

פורסם

המותג מקסטור אמנם נשחט ונמחק פה ע"י איזה :silly: אבל הוא חי, קיים ובועט. הוא פשוט תחת הכנפיים של סיגייט ולדעתי זה טוב לשתי החברות ואולי גם לנו הצרכנים.

אגב, סיפור דומה קורה למשל בATI- ו-AMD.

עוד הערה לרציניים ביננו, דיסקי ה-500GB של סיגייט מיוצרים במפעל סיגייט בתאילנד עם QC אמריקני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים