פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים אז היום אני קונה מחשב חדש ואין את ה NZXT TEMPETS איך המארז הזה Thermaltake Armor Jrואיך הוא ביחס ל TEMPETS
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים לא היתי הולך עליו.ציין את התקציב למארז בכותרת אם אינך רוצה שהוא ינעל.כמו כן אם חשוב לך מאיפה לקנות,ציין את החנות
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים בכלליות, מה שאני ממליץ לך זה אנטק 300, CM69 ואנרמקס UBER צ'אקרה.(כמובן גם טמפסט...)
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים קצת קשה כמו שדור אמר ללא תקציב, אבל בהפרשי המחיר בין המארזים הייתי הולך דווקא כן על ה-TT. אישית אני אוהב את המארזים שלהם.עריכה: דור, למה חשוב מהיכן לרכוש את המארז? כאילו..זה לא מעבד.
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים לא הבנת אותי..בכלל לא חשוב מהיכן,פשוט נראה לי כאילו הוא קנה את כל המחשב ומתלבט עדיין לגבי מארז. לכן אם הוא סגור על חנות/הזמין כבר שיתן לנו את שמה כדי שנוכל לבחור לו מארז משם. לא כל החנויות מחזיקות את אותו המלאי.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים אז היום אני קונה מחשב חדש ואין את ה NZXT TEMPETS איך המארז הזה Thermaltake Armor Jr ואיך הוא ביחס ל TEMPETS אני מציע לך פשוט ליקנות תNZXT TEMPEST מי חנות אחרת ולתת לחנות שאתה קונה בא להרכיב את שאר החלקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.