פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים רציתי לכתוב סקריפט שעושה את הפעולה הבאההמשתמש מכניס לו את ה PATH של תיקייה מסויימת והוא יודע להוציא ממנה את כל הקבצים מלבד ה תיקיות ולהוסיף מספר לשם הקובץלמשל אם יש קובץ שנקרא FILE הוא יהפוך אותו ל FILE1הבעיה היותר מסובכת שלי זה שיכול להיווצר מצב שיש בתוך תקיייה עוד תיקיות ועוד קבצים ופה הכל מתבלגן לייש כמה פקודות בודדות שעושות את זה אם מישהו יכול לעזור לי ולתת לי אותם כי הסתבכתי עם זה וזה פשוט לא עובד ליתודה רבה רבההההההה
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים באמצעות FileSystemObject והנגזרות שלו:http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bkx696eh(VS.85).aspxGetFolder מחזיר לך אובייקט של תיקייה ו-Folder.Files מחזיר לך את רשימת הקבצים בתיקייה.
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים מחבר זה לא כל כך עוזר לי כי אני לא יודע אך להתגבר על הבעיה שנוצרה לי פה וזה רקורסיה אך אני גורם לו להסתכל על כל הקבצים שיש לי בתיקיה מסויימת ובתוך תוכו וכו יש פקודה מאוד פשוטה בUNIX והיא for filename 'c:\folder\' *.* הפקודה הזו נותנת לי את כל הקבצים לא משנה אם יש תיקיות נוספות מתחתיה ועוד קבצים וכו אך אני עושה את זה ב VBS? [br]פורסם בתאריך: 5.08.2008 בשעה 11:08:58 טוב תודה בכל אופן הצלחתי למצוא פיתרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.