עבור לתוכן

HD4870 XOC

Featured Replies

פורסם

לא לא.... מה שאנחנו רוצים זה ביוס עם תוספת של 4V ישירות לליבה...

ואגב הביוס לא העלה לי שום מהירות של מאוורר...

• תגובות 50
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש תוצאות 3DMark Vantage... :)

לפני ה- BIOS החדש 785/1050

P8815

CPU 11,154

GPU 8,239

אחרי ה- BIOS החדש 800/1100 (מינימום)

P8968

CPU 11,134

GPU 8,422

אחרי ה- BIOS החדש עם OC 835/1170

P9293

CPU 11,175

GPU 8,799

עוד לא בדקתי שעונים גבוהים יותר...

th.2f997c18c7.jpg

פורסם

העלאת מתח זה משהו טכני... יש גבול עד כמה אפשר להעלות מתח דרך המייצבי מתח (אפילו שבHD4870 הוא יותר מתקדם מכל השבבים שנראו עד כה)...

לשם זה יש VMOD

פורסם

איזה מוזר, הרצתי 3 לופים רצופים של 3DMark Vantage הכל היה מצויין, הטמפ' לא עברה את ה- 60 מעלות (66% בפרופיל של המאוררים).

ניסיתי יותר מאוחר להריץ 3DMark 06, אחרי 1-2 דקות הוא יוצא מהתוכנה ו- Vista מודיעה לי שאחד מקבצי ה- DLL של כרטיס המסך הפסיק להגיב... עשיתי אתחול, ועכשיו גם 3DMark Vantage נתקע אחרי 1-2 דקות, ואותו הדבר קורה במשחקים.

נראה לי שמשהו דפוק בדרייברים, הם לא יציבים (המעלות של הכרטיס מצוינות, ולא נראה לי שזה חוסר במתח, באותן הגדרות הרצתי 3 לופים רצופים של 3DMark Vantage ללא כל בעיה, כפי שציינתי...), מה אתם אומרים?

פורסם

מה שתוקע לך את העיניינים זה התדר ליבה... תוריד אותה ל800 זה לא יקרה... אני משכתי עוד איזה 15 מגה הרץ מהליבה אחרי שמרחתי ארקטיק סילבר..

פורסם

הוא היה כבר יציב, לא שיניתי כלום, המעלות במאמץ יותר נמוכות מאשר ללא OC עם פרופיל Auto ...

ניסיתי את CCC 8.8 Beta, הם עדיין לא בשלים, לא עבדו כמו שצריך עם ה- Vista x64, חזרתי ל- 8.7 הכל היה יציב עם הנתונים שבתמונה למעלה, ולפתע החלו הבעיות האלו... מוזר מאוד.

פורסם

כן הדרייברים עוד לא יציבים וגם לא סוחבים מעל 800 כמו שצריך

הייתי מציע בנתיים לשים על 790 ו1100, זה בהחלט מעולה!

ולחכות עוד כמה זמן לגרסה 8.8 סופית או 8.9 לפני שמנסים לעדכן BIOS

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין שהחזרתם את הת'רד שלי לחיים, בכל אופן...

זה עצוב שצריך לחקות לפעמים אפילו הרבה זמן עד ש AMD יעבירו את ההילוך בתיבה כדי שהכרטיס יגביר סוף סוף מהירות

זה מה שקרה בעבר ל HD3870, למי שלא יודע כיום עם הדרייבירים החדשים הוא מביא תוצאות מפתיעות שבחלקן שאפילו מכסחות את ה 8800GT, היריב המושבע שלו...

חבל ש AMD-ATI נזכרו מאוחר כי אז זה היה חוסך להם הרבה עוגמת נפש

פורסם

אני לא שמעתי בפורומים אחרים על בעיות דריברים (בכל הקשור להמהרה לפחות)... אלא דווקא על אי תיאומת בין ה BIOS לבין הכרטיס מסך...

לכן לא מומלץ להוריד BIOS מוכן, אלא לקחת את המקור מהכרטיס שלכם ולערוך לבד!

שוב, זאת לא בעיית דריברים אז אם אתה לא מצליח, צרבת BIOS שלא מתאים לכרטיס במלואו.

הרפתקנים יותר יכולים גם לשחק בהגדרות המאורר ולהתאימן לצרכיהם האישיים.

פורסם

דווקא אני שמעתי על הרבה בעיות דרייברים עם ה- 8.7, הרבה משתמשים ב- BIOS לא מקורי בכרטיס שלהם ללא בעיה...

פורסם
  • מחבר

דווקא אני שמעתי על הרבה בעיות דרייברים עם ה- 8.7, הרבה משתמשים ב- BIOS לא מקורי בכרטיס שלהם ללא בעיה...

אחד מהדברים שקרו זה נפילת פריימים גדולה בקרייסיס

פורסם

אולי נפסיק להיות CRYSIS פאנבויז לשנייה? :kopfpatsch:

פורסם

איך שלא תסתכל על זה אין משחק עם גראפיקה בסביבה פתוחה כמו שיש ב CRYSIS, למרות שאני בטוח שלא חסר מה לשפר בקוד שלו..

ולמרות זאת הרבה יותר נהנתי מ COD4.

פורסם

אני לא שמעתי בפורומים אחרים על בעיות דריברים (בכל הקשור להמהרה לפחות)... אלא דווקא על אי תיאומת בין ה BIOS לבין הכרטיס מסך...

לכן לא מומלץ להוריד BIOS מוכן, אלא לקחת את המקור מהכרטיס שלכם ולערוך לבד!

שוב, זאת לא בעיית דריברים אז אם אתה לא מצליח, צרבת BIOS שלא מתאים לכרטיס במלואו.

אני מסכים, וזה גם מה שטענתי (בעמוד 3).

אנשים מורידים BIOS של כרטיסים אחרים וטוענים אותם לכרטיס שלהם מבלי להבין בדיוק מה כולל ה-BIOS ומבלי לוודא קודם תאימות מלאה.

פרופילי הקירור שונים, המתחים שונים ואולי יש עוד דברים שונים.

התוצאה: לפעמים זה עובד ולפעמים לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים