עבור לתוכן

איזה ויסטה משתלם לרכוש?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני רוכש עכשיו מחשב האם כידי לרכוש איתו ווינדוס .כאילו שיתקינו לי את הווינדוס ואז הדיסק ישאר אצלי כאילו קניתי אותו.כי אני יודע שקונים מחשב מתקינים ווינדוס ולא מביאים אותו.

ואם כן איזה ויסטה כידי כיום?

תודה ויום טוב.

• תגובות 45
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם קנית בעבר מחשב עם ווינדווס, ולא קיבלת את הדיסק והמספר יחד עם המחשב, זה לא בסדר. זו התקנה פיראטית.

אם אתה לא קונה מערכת הפעלה, לא יהיה לך מה לעשות עם המחשב (יש לינוקס, אבל זה נושא לפורום אחר).

פורסם

אתה שואל כאן שאלה פירטית, ברור שחייבים לקנות מערכת הפעלה, אחרת לא תוכן להפעיל את המחשב (לא ממש נכון יש עוד דרכים ואני לא מדבר על לינוקס) אבל כמובן שזה אסור כי זה נחשב תוכן פירטי.

קיצר זה לא המקום לשאל את השאלה הזאות... רוצה תשובה פנה לפורומים חיצוניים כמו ליון וכדומה.

פורסם

אם קנית בעבר מחשב עם ווינדווס, ולא קיבלת את הדיסק והמספר יחד עם המחשב, זה לא בסדר. זו התקנה פיראטית.

אלא אם הוא קונה מחשב נייד.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי אבל לא עניתם על השאלה השניה..

אני קונה את הווינדוס ויסטה איזה כידי?? והאם עברית או אנגלית?(כי לפעמים העברית עושה בעיות עם תוכנות אחרות-ככה לפחות היה ב-xp )

פורסם

לפי דעתי , תקנה את הגרסה ההכי זולה זה פשוט לא עולה על הדעת לשלם סכום כה גבוה על הULTIMATE.

אני אישית יותר אוהב את הגרסה האנגלית.

פורסם

ואוו רגע מה השימושים ומה המפרט? אני מקווה שאתה לא אחד מהמזוחיסטים האלה שמריצים וויסטה על 512 ראם....

אני אישית הייתי הולך על הגרסא הכי זולה או בכלל על XP...

פורסם

אח שלי, נראה כאילו קפצת ישר להודעה האחרונה, הבן אדם אומר שהוא קונה מחשב חדש, לא נראה לי שאפשר להשיג סטיק של 512, אז אני לא מאמין שהוא הולך להריץ ויסטה עם 512 מ"ב.

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:אני נראה לך מיושן?

המחשב הוא

מעבד :התלבטות בין e8400 ל Q6600

4 ג'יגה זכרון לוח אם ep43-ds3 וכרטיס מסך hd4850 מספיק טוב בשבילך לויסטה?

בכל אופן נחזור לנושא.

האמצעים בהם אני משתמש במחשב הם תוכנות יויומיות כמו נרו וינאפ אימיול איטונס וכו' בואו נגיד תוכנות למשתמש הרגיל+קצת תוכנות יותר כבדות מידי פעם מוזיקה וכו'..ומשחקים כבדים למינהם.

אממ אז איזה ויסטה ההיתם ממליצים לי? שיתאימו ויספקו. והאם 34 ביט או 64 ?

תודה.

בן.

פורסם

טוב שציינת את המפרט, ויסטה 32 ביט לא יכולה לנצל את כל ה-4 גיגה, לכן או שתתקין 64 ביט, או שתשים רק 3 גיגה.

אני הייתי מסתפק ב-2 גיגה ומתקין 32 ביט.

פורסם

מה? שישאר עם ה4 גיגה.. המחירים של הזכרונות ברצפה!

אבל תתקין כבר XP 64 הוא יותר טוב מכל ויסטה 32 או 64 ביט..

פורסם

אני עובד כרגע על VISTA ULTIMATE 64BIT באנגלית והיא פשוט מלאת בעיות תאימות! לא מומלץ בכלל!

אני הייתי ממליץ לך לקחת זכרון של 2GB / 3GB ואז לקחת 32BIT.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

ויסטה? משתלם? לא נראה לי..

בכל אופן, גם ממה שאני הבנתי ה64 מלא בעיות תאימות..

אולי תשאר עם XP? 8)

פורסם
  • מחבר

מה אומרים על 4 ג'יגה וויסטה home premium 32 bit ? נשמע טוב?

ואם כן עברית או אנגלית? או שזה רק נוחות ואין בעיה של עברית אנגלית עם כל התוכנות וכו''..

ושוב תודה רבה.

פורסם

מה כל ההודעות היו בשבילך אויר, אתה לא יכול 4 גיגה עם 32 ביט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים