עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך.

Featured Replies

פורסם

ואני ראיתי סיקורים שמראים עדיפות ל-260. גם אתה מוזמן לחפש בעצמך ולקרוא. :kopfpatsch:

יודע מה, נלך איתך ונגיד ש-4870 נותן 3FPS יותר ב-60ש"ח פחות. זה עדיין לא שווה את הצרות שאתה מזמין לעצמך...

פורסם

יש משהו בדברים של syndrome.

אני לא יותר מדי מעודכן בבעיות של ה 4870, אבל אם הכרטיסים פחות או יותר שווים בביצועים, ה GTX260 טיפה יותר יקר אבל ל 4870 יש בעיות דרייברים ופחות זיכרון, נראה לי שיותר חכם ללכת על ה GTX260.

פורסם

האתר לא מאפשר לי להוסיף לינק של אתר שמאגד שלל ביקורות על הכרטיסים.

סינדרום, אני כבר הראתי לך מספר ביקורות שמראות עדיפות ל 4870, גם ברזולוציות גבוהות עם פילטרים.

לא ראיתי השוואה אחת שמראה ש 260GTX חזק מ HD4870.

אם אתה מכיר השוואה כזאת אתה מוזמן לרשום פה לינק.

ועל איזה צרות אתה מדבר ?! איזו קונספירציה אתה מדמיין בדיוק.. ?

התאוריה שלך על כמות זכרון היא פשוט חסרת בסיס לחלוטין.

עריכה: על אילו בעיות דרייברים אתם מדברים ? אף אחד פה עוד לא נתן סיבה קונקרטית למה עדיף ללכת על כרטיס שעולה יותר ומציג ביצועים נחותים.

פורסם

עריכה: על אילו בעיות דרייברים אתם מדברים ? אף אחד פה עוד לא נתן סיבה קונקרטית למה עדיף ללכת על כרטיס שעולה יותר ומציג ביצועים נחותים.

אומנם הדרייברים של סדרת 4xxx לא הכי בשלים, אבל... גם הדרייברים של אנוידיה לא מציאה גדולה.

הסיבות שלי לעדיף את 260 הם: פליטת חום ודרישת חשמל מוגזמות, יכולת אוברקלוק גרועה (מצריך התעסקות Vmode).

לגבי מחיר הם כמעט משתווים, ככה שהמחיר כבר לא שיקול פה.

אגב, תוספת קטנה למהירות הליבה ו-GTX260 משאיר את 4870 הרחק מאחור, וללא החלפת קרור לכרטיס.

פורסם

נכון, אני מפחד לתת לו השוואות כאלו כי אז הוא יבכה שזה OC וזה לא פייר.

עזוב אותך זה ברור שאין פה מקום לשכנע אותו. עצם העובדה שהוא חוזר על זה שאין בסיס ל"תאורית הזכרון שלי" מראה לי עם מי יש לי עסק.

בקיצור, אני אמרתי את שלי (ו-urib את שלו :)) תעשו עם זה מה שבא לכם.

פורסם

תקשיבו ותקשיבו טוב

הבא שמכניס פה ספאם מורחק על ידי לחודש

ראו הוזהרתם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים