פורסם 2008 ביולי 2317 שנים שלום רב,פתחתי פרוייקט Win32 ב-c++ ואני מנסה ליצור שם כפתור, השאלות שלי:1. מדוע אין אפשרות כמו בc# באפליקציות חלונאיות לבחור בכפתור מתוך toolbox?2. מצאתי את הקוד הבא:button = CreateWindow( "BUTTON", // predefined class "OK", // button text WS_VISIBLE | WS_CHILD | BS_DEFPUSHBUTTON, // styles // Size and position values are given // explicitly, because the CW_USEDEFAULT // constant gives zero values for buttons. 100, // starting x position 100, // starting y position 200, // button width 200, // button height hWnd, // parent window NULL, // No menu hInstance, // Our apps HINSTANCE NULL // pointer not needed );האם כך יוצרים כפתור? ואם כן, כיצד אני משיג את ה-handle של החלון שלי כדיי שאוסיף את לאותו חלון את הכפתור?תודה מראש,שלומי
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים ערוך בבקשה את ההודעה ועטוף את הקוד שלך בטג קוד (כפתור # למעלה). הוא ייראה יותר טוב ככה.לגבי השאלה שלך:בעקרון לא ממש מומלץ להשתמש ב-windows API על מנת ליצור GUI. זה API די מיושן ומסורבל בסך הכל. עדיף כבר להשתמש ב-MFC, או לחילופין לוותר על פיתוח GUI ב-++C, ולפתח אותו ב-#C (שם זה הרבה יותר קל, ויש לך את כל הכלים שאתה רוצה).לגבי הקוד שמצאת:אתה צריך ליצור את הכפתור בתוך חלון מסויים. אם יצרת ב-visual studio פרוייקט של Win32, אז שים לב שהוא אוטומטית יצר לך חלון כזה (חפש איפה הוא קרא לפונקציה CreateWindow).
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים מחבר מצאתי את הCreateWindow שאמרת, לקחתי את הhandle משם ושמתי אותו בקוד של הכפתור וזה עובדתודה [br]פורסם בתאריך: 23.07.2008 בשעה 13:18:19
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים מחבר הוספת אירוע OnClick לbutton בC++:אני צריך לעשות את המשימה הנ"ל, אני יודע שב-C# הייתי רושם משהו כזה אם זיכרוני אינו מטעני...button.click+=func()כיצד אני עושה זאת בC++??
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים בבקשה רכז את כל השאלות שלך (באותו הנושא) בת'רד אחד.לגבי הנושא: אני ממליץ לך מאוד לחפש מדריכים לגבי זה ברשת. חפש בגוגל windows api gui tutorial.
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים עדיף כבר תשתמש ב wxwidgets תריץ חיפוש בגוגלכמו שאמר שניצלה windows api מיושן וזה סיוט להתעסק איתו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.